Εναλλακτικά άρθρα

Ζήτα από το σύμπαν ό,τι θέλεις


Από την σκέψη στην πράξη!

Καθώς οι καιροί αλλάζουν, μεγαλώνεις, κάποια πράγματα δυσκολεύουν, κάποια σε πιέζουν, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και.. στο σπίτι σου! Εντάσεις, άγχη, οικονομικά προβλήματα είναι μερικά αίτια που σε κρατούν στους τέσσερις τοίχους.

Μπορεί να σκέφτεσαι τι θα ήθελες να κάνεις ή ποιος θα ήθελες να γίνεις όμως δεν έχεις αρκετά ερεθίσματα ώστε να σε κινητοποιήσουν για να αρχίσεις να δουλεύεις γι’ αυτά.

Εδώ θα βρεις μερικούς απλούς τρόπους για να δοκιμάσεις και να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το νόμο της έλξης – αυτό ακριβώς για το οποίο μιλάει το πασίγνωστο βιβλίο της Ρόντα Μπερν «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»:

Πρόσεχε τις σκέψεις σου.

Οι σκέψεις σου κινούν τα πάντα και εκείνες είναι που καθορίζουν το τι χρειάζεσαι. Εάν για παράδειγμα θέλεις ένα καινούργιο ρολόι, σκέψου το καινούργιο ρολόι και όχι πόσο δεν σου αρέσει αυτό που ήδη έχεις.

Συγκεντρώσου σε αυτά που θέλεις.

Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή οι προτάσεις τους περιέχουν αρνητικές λέξεις όπως «Δεν θέλω άλλο να κάνω αυτή τη δουλειά», τις οποίες το σύμπαν μεταφράζει σαν « Εγώ θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά». Συγκεντρώσου σε αυτά που θέλεις λοιπόν και μόνο!

Μην αγνοείς ποτέ το ένστικτο σου.

Εάν σου ψιθυρίζει κάτι το μυαλό σου μην κάνεις πως δεν ακούς γιατί μόνο εκείνο ξέρει το καλό σου. Τη στιγμή που θα είσαι ήρεμος και χαλαρός και θα σκεφτείς κάτι, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και ένα έναυσμα, δώσε προσοχή.

Μάθε να συγχωρείς.

Όταν θα συγχωρείς τον εαυτό σου και τους άλλους τότε στο μυαλό σου δεν θα υπάρχουν αρνητικές σκέψεις για να το απασχολούν και θα είναι καθαρό ώστε να είσαι θετικός για να μπορείς να λαμβάνεις αυτά που επιθυμείς.

Να είσαι ευγνώμων.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τη ζωή ως δεδομένο αλλά μόνο εκείνοι που μπορούν να αντιληφθούν την αξία ακόμη και μικρών πραγμάτων, μπορούν εύκολα να προσελκύσουν το νόμο της έλξης.

Λειτούργησε σαν ήδη να έχεις πάρει αυτό που ήθελες.

Όσο πιο πολύ εκδηλώνεις αυτό που επιθυμείς τόσο πιο εύκολα το κατέχεις.

Να είσαι υπομονετικός.

Όλα θέλουν το χρόνο τους γι’ αυτό κάνε υπομονή και προσπάθησε να εναρμονίσεις τις σκέψεις σου με τον εαυτό σου.

Έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Ξέρει τι κάνει και πότε. Στο σύμπαν υπάρχει αφθονία οπότε μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις από το κουτάκι!

Ο νόμος της έλξης είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι. Στείλε στο σύμπαν το αίτημα σου και ύστερα προσπάθησε για όσα αναφερθήκαμε πιο πάνω.

Έχεις απεριόριστη δύναμη και ενέργεια που μπορούν να σε κρατήσουν στη πρώτη γραμμή της μάχης. Κάθε μέρα είναι μια μάχη.

Η Oprah Winfrey, Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες – και όχι με εύκολο τρόπο – είχε πει: «Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις μέχρι να μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις».

Σίγουρα δεν μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς γρήγορα και εύκολα. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να είσαι δραστήριος αλλά στοχευμένα. Αν γνωρίζεις τον στόχο, γνωρίζεις και πως θα φτάσεις με επιτυχία σε αυτόν.

Να θυμάσαι, αυτά που κάνεις σήμερα είναι σημαντικά γιατί γι΄ αυτά δίνεις μια μέρα από τη ζωή σου.

alterpen.gr
Εικόνα: depositphotos

Διαβάστε επίσης


To Top