Εναλλακτικά άρθρα

Υπάρχουν 8 τύποι ενσυναίσθησης: σε ποιον ανήκετε;


Έχετε νιώσει ποτέ πως η ψυχή ή η προσωπικότητα σας έλκεται από ανθρώπους που χρειάζονται να βοηθηθούν και να καθοδηγηθούν στη ζωή τους; Και μετά από πολλές παρόμοιες εμπειρίες έχετε αναρωτηθεί αν θα μπορούσε να υπάρχει ένας αληθινός σκοπός της ύπαρξης σας;

Αν βρίσκετε τον εαυτό σας κάπου σε αυτά τα λόγια είναι πιθανόν πως έχετε την ψυχή ενός ατόμου με ενσυναίσθηση.

Τα άτομα με ενσυναισθηση είναι σπάνια ανθρώπινα όντα που δίνουν την εντύπωση πως κουβαλούν το βάρος αυτού του κόσμου. Η ψυχή τους βρίσκεται ανάμεσα μας για έναν απλό λόγο, για να δημιουργήσουν την τέλεια ισορροπία σε αυτό το σύμπαν.

Είναι οι άνθρωποι που νοιάζονται και μας ακούν. Οι άνθρωποι των οποίων το φωτοστέφανο λάμπει φωτεινά και έλκει όλους τους άλλους. Αυτοί που γνωρίζουν καλά το περιβάλλον γύρω τους και δεν αντέχουν την αγριότητα.

Μια ψυχή με βαθιά ενσυναίσθηση σε αυτόν τον κόσμο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη αλλά μερικές φορές μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά ένα άτομο και να τον αφήσει άδειο και αποπροσανατολισμένο.

Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρούμε ένα τρόπο να ορίσουμε και να δώσουμε ένα όνομα σε αυτό που βιώνουμε για να καταλάβουμε την φύση μας καλύτερα και να αναγνωρίσουμε αυτούς που έχουν τις ίδιες ικανότητες με εμάς.

Αυτοί είναι οι 8 τύποι ενσυναίσθησης που αναγνωρίζονται παντού γύρω μας.

1) Η καθαρή αντιληπτική ενσυναίσθηση

Αυτού του είδους ξεχωριστές ψυχές έχουν την ικανότητα απλώς να γνωρίζουν κάτι ή να βρίσκουν την κατάλληλη απάντηση σε μια ερώτηση που συνήθως μπερδεύει τους άλλους.

Οι «λαμπτήρες» της φαντασίας τους εύκολα ανάβουν με ξαφνικές ζωηρές ιδέες συνεχώς. …. Είναι η διαισθητική ικανότητα της σαφής γνώσης.

2) Φυσικά δεκτική ενσυναίσθηση

Αυτά τα άτομα είναι γνωστό πως είναι πολύ ευαίσθητα και αντιλαμβάνονται την φυσική ταλαιπωρία των άλλων. Νιώθουν την αρρώστια μας και τον φυσικό πόνο. Εξουθενώνονται εύκολα όταν βρίσκονται με άρρωστους ανθρώπους. Το άγχος, ο πόνος και τα συναισθήματα των άλλων μπορούν να τους επηρεάσουν και εύκολα να εκδηλωθούν στο σώμα τους.

3) Ενσυναίσθηση της πανίδας

Κάποιος σε αυτή την κατηγορία αναγνωρίζεται από την ικανότητα του να καταλαβαίνει την ψυχική κατάσταση και τα συναισθήματα ενός ζώου σε βαθμό που να μπορεί να αλληλεπιδράσει και να επηρεάσει θετικά τη συμπεριφορά του.

Αυτά τα άτομα έχουν ξεχωριστή σύνδεση με τον κόσμο των ζώων και εξαιτίας αυτού μπορούν να λάβουν τις ενέργειες που στέλνονται από αυτά. Είναι γνωστό ότι τους αρέσουν περισσότερο τα ζώα από τους ανθρώπους και νιώθουν μια βαθύτερη αμοιβαία κατανόηση για όλα τα είδη ζώων.

4) Γεωμαντική Ενσυναίσθηση

Λέγεται επίσης και ενσυναίσθηση του περιβάλλοντος. Αντιπροσωπεύει την ικανότητα ενός ατόμου να νιώθει την παρουσία σε συγκεκριμένα μέρη και να έλκεται με θαυματουργό τρόπο από αυτά. Οι άνθρωποι με Γεωμαντική Ενσυναίσθηση μπορούν να νιώσουν την θλίψη ή την ευτυχία που υπάρχει σε ένα μέρος.

Έλκονται συχνά από παλιά σπίτια, τάφους ή εκκλησίες χωρίς κάποιον λόγο. Νιώθουν το πνεύμα μιας συγκεκριμένης τοποθεσίας και τα γεγονότα που έχουν συμβεί. Είναι πολύ συνδεδεμένοι με τον φυσικό κόσμο και θρηνούν για την καταστροφή που άλλοι προκαλούν.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται να μάθετε πως να επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας περνώντας χρόνο στη φύση.

5) Πνευματική Ενσυναίσθηση

Τα άτομα με Πνευματική Ενσυναίσθηση έχουν καθιερώσει μια βαθιά σύνδεση με τους αποθανόντες και το υπερφυσικό. Έχουν την ικανότητα να νιώθουν ή να ακούν τις σκέψεις ή τις ψυχικές εντυπώσεις του πνευματικού κόσμου.

Είναι γνωστό ότι έχουν υπεραισθητική αντίληψη των ενεργειών υψηλής συχνότητας που έχουν κάποιοι άνθρωποι.

6) Προγνωστική Ενσυναίσθηση

Αυτά τα άτομα έχουν δυνατή αίσθηση της διαίσθησης. Έχουν οράματα για γεγονότα που πρόκειται να συμβούν. Πρόγνωση είναι η ικανότητα της πρόβλεψης μιας κατάστασης που θα συμβεί. Η δύναμη του να μπορούν να δουν κάτι που δεν είναι καν εκεί και να το προβλέψουν.

Αυτές οι εμφανίσεις του μέλλοντος παρουσιάζονται πιο συχνά στα όνειρα τους. Ονειρεύονται την πραγματικότητα. Μπορούμε να πούμε ακόμα πως είναι οι δημιουργοί των πραγματικοτήτων τους.

Τα όνειρα που έχουν είναι δύο ειδών: αυτά στα οποία μπορούν να δουν ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί και αυτά που έχουν σημάδια σχετικά με κάποιο μελλοντικό γεγονός.

7) Τηλεπαθητική Ενσυναίσθηση

Αυτά τα άτομα έχουν την δύναμη να διαβάζουν και να αποκρυπτογραφούν τις ανέκφραστες σκέψεις κάποιου.

8) Ψυχομετρική Ενσυναίσθηση

Αυτού του είδους ενσυναίσθησης εκδηλώνεται στην ικανότητα ενός ατόμου να λαμβάνει ενέργεια, αναμνήσεις και σημαντικές πληροφορίες από φυσικά αντικείμενα όπως κοσμήματα, ρούχα και φωτογραφίες.

Η κατοχή και η φροντίδα αυτών των ικανοτήτων μπορεί να κάνει το άτομο να νιώθει φθαρμένο και εξουθενωμένο. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε πως οι ασυνήθιστες ικανότητες που καλλιεργούν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν τον κόσμο να ευδοκιμεί.

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top