Σχέσεις

Δίδυμες Φλόγες & Αδελφές Ψυχές


Άρθρο από τον Πασχάλη Καζακόπουλο

Αγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, ένα θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς είναι οι συντροφικές σχέσεις με τις αδελφές ψυχές και την δίδυμη φλόγα. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσω να αναπτύξω αυτό το θέμα μέσα από την οπτική του πνεύματος…

Όσο αντιλαμβάνεστε και αποδέχεστε όλο και περισσότερο μέσα σας ότι το πνεύμα και ο ανώτερος εαυτός θα φέρουν στη ζωή σας ένα τέλειο σύντροφο όταν είστε έτοιμοι, τότε οι συντροφικές σχέσεις θα πάψουν να σας αγχώνουν. Η γνώση αυτή καθώς θα εδραιώνεται μέσα σας, θα σας δώσει την απαραίτητη υπομονή ώστε να περιμένετε το σύντροφο που το πνεύμα προόριζε για εσάς.

Οι συντροφικές σχέσεις στη νέα Γη δεν θα εκδηλώνονται μέσα από συμβατικούς και αναμενόμενους τρόπους όπως γινόταν μέχρι τώρα. Θα δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην ένωση των δυο ψυχών, στην επικοινωνία και την αγάπη που θα συγκρατούν στα πεδία τους, ενώ μικρότερη έμφαση θα δίνεται στις υλικές δομές της σχέσης όπως ήταν γνωστό έως τώρα.

Οι συντροφικές σχέσεις θα αναπτύσσονται εν γένει με ολοένα και πιο αργούς ρυθμούς και θα διαρκούν πολύ περισσότερο από ότι οι σχέσεις της παλιάς ενέργειας. Και οι δυο θα εκπαιδεύονται έτσι ώστε να είναι αγαπημένοι μέσα στη σχέση και παράλληλα να απολαμβάνουν απόλυτη αυτονομία έχοντας την δυνατότητα αυτοέκφρασης. Μαζί θα αποτελούν τη μονάδα και ταυτόχρονα ο κάθε ένας μέσα στη σχέση θα είναι υπεύθυνος για τη δική του προσωπική εξέλιξη, ως δυο ξεχωριστές οντότητες που εξελίσσονται παράλληλα αλλά και μαζί ταυτόχρονα. Μέσα στή συντροφική σχέση θα βρίσκουν μεγάλη χαρά, ευτυχία και απέραντη αγάπη.

Ποιες είναι Αδελφές Ψυχές μας;

Ας ξεκαθαρίσουμε τώρα ποιες είναι οι αδελφές ψυχές αλλά και για ποιο λόγο έρχονται στη ζωή μας. Οι αδελφές ψυχές, μπορεί να είναι κάποιοι φίλοι και αγαπημένοι μας άνθρωποι που ανταποκρίνονται θετικά στην αγάπη μας. Είμαστε στενά συνδεδεμένοι μαζί τους και μοιραζόμαστε συνήθως ένα κοινό πνευματικό μονοπάτι και σκοπό.

Μια αδελφή ψυχή μπορεί να είναι κάποιο άτομο το οποίο έχει έρθει να μας βοηθήσει στην πνευματική μας εξέλιξη. Μπορείτε να το αναγνωρίσετε γιατί συχνά αυτό το άτομο δείχνει να γνωρίζει πολλά για εσάς και του αρέσει να μοιράζεται μαζί σας αρκετά πράγματα και όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας, με πολλούς τρόπους, σας βοήθα να ανοίξετε την καρδιά σας. Επίσης μπορεί να είναι κάποιο άτομο με το οποίο συνδέεστε από προηγούμενες ζωές και τώρα συνεχίζετε αυτήν την καλά αναπτυγμένη σχέση που είχατε τότε ή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που είστε μαζί στη Γη.

Οι περισσότεροι έχουν αρκετές αδελφές ψυχές που τους συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής. Ίσως να βρίσκεστε είδη και εσείς σε σχέσεις με αδελφές ψυχές που είναι είτε φίλοι, είτε οι αγαπημένοι σας. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να έρθει στη ζωή σας ως σύντροφος, πολύτιμος φίλος ή ακόμη και ως παιδί σας. Μπορεί επίσης να είναι ένα άτομο με το οποίο μοιράζεστε το πνευματικό μονοπάτι, έχετε μια κοινή εργασία ή έχετε μια δέσμευση, όπως το να είστε γονείς για συγκεκριμένες ψυχές. Μια αδελφή ψυχή μπορεί να είναι ένα άτομο για οποίο έχετε την ευθύνη της ανάπτυξής του, όπως ένα παιδί.

Οι αδελφές ψυχές δημιουργούνται σε επίπεδο ψυχής, επομένως υπάρχουν διάφοροι τύποι ή τρόποι έκφρασης αυτών των σχέσεων οι οποίες προέρχονται από την επιθυμία της ψυχής να βιώσει αυτές τις εμπειρίες και να εξελιχθεί μέσα από την διαδικασία των μετενσαρκώσεων.

Ποια είναι η Δίδυμη Φλόγα μας;

Η δίδυμη φλόγα σας πηγάζει μέσα από την ουσία της ψυχής σας. Είχε δημιουργηθεί από τον ωκεανό της αγάπης του Πατέρα Θεού – Μητέρας Θεάς. Αυτή η Μία ουσία είναι διαιρεμένη από μόνη της σε Δύο ακριβώς ίσους και αντίθετους κυματισμούς με σκοπό να εκδηλωθεί στη μορφή. Στην αρχή παρέμεναν σε ενότητα ως μια τέλεια σφαίρα μέσα σε ένα κέντρο, με ένα κοινό ισημερινό, με ένα σημείο μηδέν και λειτουργούσαν ως μια μοναδιαία τριαδική επέκταση και έκφραση της Θεϊκής Πηγής του Όλου.

Καθώς ξεδιπλώνονταν η τριτοδιαστασιακή εμπειρία των ενσαρκώσεων μας, επήλθε ο διαχωρισμός και από την αρχική ολοκληρωτική ενότητα μπήκαμε σε ένα σύστημα δυαδικότητας το οποίο μας οδήγησε σε μια ασταθή κατάσταση που εκφράζει τον εαυτό της μέσα από δύο επεκταμένες και χωρισμένες μορφές. Οι δίδυμες φλόγες επιστρέφουν αυτήν την εποχή σε ενότητα μέσα από όλες τις διαστασιακές συχνότητες με σκοπό να επαναφέρουν την ενότητα των Δημιουργημάτων του Θεού και να παύσει η δυαδικότητα. Επομένως, υπάρχει μόνο ένας αληθινός τονικός σύντροφος δίδυμης φλόγας ο οποίος εκφράζεται σε μορφή αρσενικού ή θηλυκού και αναζητά τώρα το αντίστοιχο συμπληρωματικό του. Είναι ο ακριβής και απέναντι κυματισμός συχνότητας μας.

Είναι σημαντικό, να αντιληφθούμε τη διαφορά μεταξύ της δίδυμης φλόγας από την αδελφή ψυχή. Υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι ατόμων που είναι δίδυμες φλόγες το οποίο είναι μια ολοκληρωτική ένωση με το άλλο μας μισό και η ουσία αυτής της συντροφικής ένωσης δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον άλλο σύντροφο. Αντιθέτως, οι αδελφές ψυχές υπάρχουν στη ζωή μας σε διάφορες μορφές και σε διαφορετικούς κυματισμούς. Έτσι θα μπορούσαμε να ορίσουμε ότι μια αδελφή ψυχή είναι κάποιο άτομο μαζί με το οποίο, είχαμε διάφορες εμπειρίες στον κύκλο των μετενσαρκώσεων.

Η απομυθοποίηση του Πρίγκιπα πάνω στο λευκό άλογο!

Αρχικά χρειάζεται να απελευθερώσετε τη σκέψη ότι η αδελφή ψυχή σας θα έρθει στη ζωή σας και θα εκπληρώσει κάθε σας προσδοκία. Εάν πραγματικά θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας ένα σύντροφο ζωής όπως είναι μια αδελφή ψυχή, υπάρχουν αρκετές ψευδαισθήσεις που θα χρειαστεί στην πορεία να εγκαταλείψετε. Η πρώτη είναι ότι η αδελφή ψυχή σας είναι κάποιος σύντροφος με τον οποίο θα είστε μαζί για μια ολόκληρη ζωή. Μπορεί να έχετε μια σχέση με μια αδελφή ψυχή η οποία ίσως κρατήσει μερικές βδομάδες, μήνες ή χρόνια. Ο χρόνος που θα είστε μαζί, ουσιαστικά δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της σύνδεσης σας (ως αδελφές ψυχές) και ποσό σημαντική την θεωρείτε εσείς στη ζωή σας.

Μπορεί να είστε σε μια σχέση με μια αδελφή ψυχή και αυτό να κρατήσει για μια ζωή ή μπορεί να ολοκληρώσατε όλα τα μαθήματα που χρειάζονταν να λάβετε μαζί και να εκπληρώσατε τους ανώτερους σκοπούς της σχέσης σας σε μερικούς μόνο μήνες ή ακόμη και χρόνια. Μην μετράτε την σημαντικότητα της σχέσης σας με βάση το χρόνο που ήσασταν μαζί.

Μια άλλη ψευδαίσθηση είναι πως μόνο μια αδελφή ψυχή είναι ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας. Ίσως να είχατε ήδη μια σχέση με ένα σύντροφο που ήταν αδελφή ψυχή σας και ήταν πραγματικά μια σχέση μοιράσματος, φροντίδας του ενός για τον άλλον, ήταν μια σχέση αγάπης η οποία ευνοούσε την πνευματική σας ανάπτυξη και εξέλιξη. Επειδή όμως η εξωτερική σας σύνδεση είχε τελειώσει αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν μια σχέση αδελφής ψυχής.

Υπάρχουν αρκετές αδελφές ψυχές οι οποίες είναι κατάλληλες για μια συντροφική σχέση με εσάς, όταν έρθει εκείνη η στιγμή να παρουσιαστεί στη ζωή σας μια αδελφή ψυχή σίγουρα θα το καταλάβετε. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το σύντροφο που έλκουμε στη ζωή μας τη δεδομένη στιγμή εξαρτάται από τα μαθήματα που έχουμε να πάρουμε και ποιο μονοπάτι έχουμε επιλέξει να περπατήσουμε. Εξαρτάται επίσης από την ετοιμότητα που έχει η αδελφή ψυχή μας την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής ούτως ώστε να είναι μαζί μας σε μια συντροφική σχέση αγάπης.

Οποτεδήποτε βρεθείτε σε μια συντροφική σχέση με μια αδελφή ψυχή, χρειάζεται να αφήσετε ολοκληρωτικά την ψευδαίσθηση αλλά και το μύθο που επικρατεί: πως θα εκπληρώσει κάθε σας προσδοκία και θα σας δώσει οτιδήποτε επιθυμείτε από τη στιγμή που θα είστε μαζί. Μην περιμένετε την ιδανική αδελφή ψυχή να είναι κάποιος/α που εκφράζεται στοργικά, τρυφερά και που είναι εύκολο να συμβιώνετε μαζί ή να συμφωνεί απολυτά με ό,τι λέτε και κάνετε ή να δημιουργεί μια ζωή εύκολη και άνετη για εσάς.

Όπως ένα νόμισμα έχει δυο πλευρές έτσι μπορεί και να τα ζήσετε όλα αυτά με μια αδελφή ψυχή μερικές φορές. Ωστόσο άλλες φορές μπορεί το άτομο αυτό να είναι μια πρόκληση στη ζωή σας ώστε να αγαπάτε όπως αγαπά πραγματικά η ψυχή σας. Οι αδελφές ψυχές φέρνουν πάντοτε στη ζωή μας την ανάπτυξη, την ωρίμανση και δίνουν πολλές ευκαιρίες για αφύπνιση του κέντρου της καρδιάς. Μερικές φορές όλη ή διαδικασία της ανάπτυξης είναι εύκολη, και μερικές φορές όχι. Οι συντροφικές σχέσεις με αδελφές ψυχές προσφέρουν αξιοθαύμαστες ευκαιρίες να εργαστείτε σε επίπεδο ψυχής. Αυτή την εποχή η νέα ενέργεια φέρνει στο προσκήνιο την επανένωση των δίδυμων φλογών με σκοπό να επαναφέρουν την ενότητα στα Δημιουργήματα του Θεού και να παύσει πλέον η δυαδικότητα!

Οι Δίδυμες Φλόγες σε υπηρεσία ενός ανώτερου σκοπού

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι εξιδανικεύουν την ιδέα της δίδυμης φλόγας, χρειάζεται όμως φίλοι μου να κρατούμε πάντοτε μια ισορροπημένη στάση απέναντι στη ζωή. Αρκεί να θυμόμαστε λοιπόν ότι η ένωση που επέρχεται στη συντροφική σχέση ενός ζευγαριού δίδυμης φλόγας είναι τόσο προσεκτικά ενορχηστρωμένη από τη Θεϊκή Διάνοια ούτως ώστε να φέρουν μαζί σε ενότητα την αρμονία και την ισορροπία στην τρίτη διάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια ισχυρή αντανάκλαση σε όλες τις διαστάσεις και πεδία του τοπικού μας σύμπαντος.

Μην περιμένετε δείπνα με κεριά και μπουκέτα από τριαντάφυλλα σε αυτήν την ένωση, όχι επειδή αυτό δεν μπορεί να υπάρξει σε μια σχέση δίδυμης φλόγας, απλά δεν είναι αυτός ο ανώτερος σκοπός αυτής της ιερής ένωσης. Το Θεϊκό Σχέδιο που υπάρχει για αυτή την ένωση είναι: η αγκυροβόληση της αρμονίας και της ισορροπίας στο γήινο πεδίο μέσω της υπηρεσίας.

Για αυτό το λόγο, οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός, οι σχέσεις, οι δεσμεύσεις και τα ξεχωριστά καθήκοντα παραμερίζονται εδώ ούτως ώστε η απόλυτη αφοσίωση στο Θεϊκό Σχέδιο να γίνει η μοναδική πραγματικότητα, την οποία υπηρετούν μαζί από κοινού οι δίδυμες φλόγες. Αν προσεγγίσουμε την δίδυμη φλόγα πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη, τότε βλέπουμε ένα ισχυρό και υπέρτατο δυναμικό Θεϊκής Δράσης σε κίνηση.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι, είστε έτοιμοι/μες να υπηρετήσετε;

Η Δίδυμη Φλόγα έρχεται μετά από εσωτερική ολοκλήρωση

Σ’ αυτό το σημείο χρειάζεται να υπογραμμίσουμε ότι είναι κατάλληλο να μπούμε σε μια συντροφική σχέση ενότητας με τη δίδυμη φλόγα μας μόνο όταν και οι δυο βρισκόσαστε σε ένα επίπεδο εσωτερικής ολοκλήρωσης. Όταν έχετε επιτύχει ένα σταθερό επίπεδο εσωτερικής ολότητας μέσα σας, τότε θα αρχίσετε να έλκετε το Θεϊκό Συμπληρωματικό σας ή την Δίδυμη Φλόγα σας.

Καθώς λοιπόν συνεχίζετε να ζείτε προσηλωμένοι στο μονοπάτι της εξέλιξής σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή τη στιγμή που δεν νιώθετε την ανάγκη για μια συντροφική σχέση, τότε είναι που εκείνος ή εκείνη θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, σας συμβουλεύω να μην επιχειρήσετε να έλξετε τη δίδυμη φλόγα στη ζωή σας προτού λύσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ο ενεργειακός δεσμός της παρούσας σχέσης χρειάζεται να κοπεί και όλες οι μη αρμονικές συχνότητες, που σχετίζονται με αυτήν να έρθουν σε ισορροπία. Επίσης σημαντικό να λάβετε υπ’ όψιν σας ακόμη ένα παράγοντα, ότι μετέπειτα εφόσον γνωριστείτε, θα χρειαστεί λίγος χρόνος μεταξύ σας έως ότου ευθυγραμμιστεί η συχνότητά σας με την συμπληρωματική συχνότητα της δίδυμης φλόγας σας.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν οι δίδυμες φλόγες έρθουν κοντά, τότε τα πάντα γύρω τους ενισχύονται. Πολλές πλευρές της ζωής τους ενισχύονται λόγω του ενοποιημένου πεδίου και του μη χρόνου που εισέρχονται, επειδή έχουν από κοινού άμεση πρόσβαση στις ανώτερες διαστασιακές συχνότητες. Αυτό που είναι σε αρμονία στη ζωή τους ενισχύεται και αντίστοιχα αυτό που είναι σε δυσαρμονία επίσης ενισχύεται. Εάν φίλοι μου δεν έχετε επιτύχει εσωτερική ενότητα με ισορροπία, τότε πολλά ειναι πιθανόν να βρεθούν εκτός ισορροπίας στη ζωή σας. Τα μικρά προβληματάκια μπορεί να γίνουν τεράστια εμπόδια.

Λόγο αυτής της ενίσχυσης, οι δίδυμες φλόγες ίσως και να μην μπορέσουν να ισορροπήσουν μέσα σε αυτήν την ένωση, εκτός κι αν έχουν καταφέρει πρώτα να βρουν την εσωτερική ένωση και την ολοκλήρωση μέσα τους. Όμως και σε αυτό το σημείο, είναι μια συνεχής πρόκληση να παραμείνουν σε ισορροπία καθώς οι συχνότητες και οι οκτάβες αυξάνονται.

Όταν μπείτε σε μια συντροφική σχέση με τη δίδυμη φλόγα σας, αυξάνεται σημαντικά η ικανότητα της συνειδητότητάς σας να κινείται πολυδιαστασιακά, είναι κοινό γνώρισμα και για τους δυο σας. Σ’ αυτό το σημείο χρειάζεται να αναγνωρίσετε, ότι δεν είστε εδώ παριστάνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά αντιθέτως χρειάζεται από κοινού να δράτε ως μια γέφυρα για τις ανώτερες πολυδιαστασιακές συχνότητες της Θεϊκής Πηγής.

Για αυτό το λόγο σε μια σχέση δίδυμης φλόγας και οι δύο χρειάζεται να είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι και να αποδέχονται ότι ο καθένας τους μπορεί να αποσυρθεί πολυδιαστασιακά οποιαδήποτε στιγμή το νιώσει και έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε ανθρώπινες συναισθηματικές αντιδράσεις μεταξύ τους. Αν μέσα στη σχέση, φαίνεται ότι αυτά που λέτε δεν εισακούονται ή ότι δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σας, χρειάζεται να αναγνωρίσετε την υπηρεσία του Θεϊκού Σχεδίου και ότι δεν είναι απαραίτητο ο σύντροφος σας να ανταποκριθεί σε ασήμαντες εκφράσεις του ανθρώπινου νου. Διότι οι δίδυμες φλόγες βρίσκονται πάντοτε σε ένα συνεχές πεδίο μη χρόνου. Χρησιμοποιούνται από τη Θεϊκή Διάνοια για να αγκυροβολήσουν κωδικούς συχνοτήτων σε αυτήν τη διάσταση.

Θυμηθείτε φίλοι μου πως η κωδικοποίηση και η αποκωδικοποίηση των συχνοτήτων λαμβάνει χώρα μέσα στο ενοποιημένο πεδίο του μη χρόνου. Τώρα είναι η στιγμή που χρειάζεται να είστε και εσείς πρόθυμοι να αφήσετε αμέσως τις συναισθηματικές και δυσαρμονικές αντιδράσεις που αναδύονται. Σας συμβουλεύω λοιπόν να μην προσπαθήσετε να βάλετε μια συντροφική σχέση δίδυμης φλόγας σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο αλληλεπίδρασης, γιατί πολύ απλά δεν ανήκει εδώ. Εάν κάποια στιγμή θυμώσατε με το σύντροφό σας, αφήστε το να καταλαγιάσει, απελευθερώστε το. Είναι απλά μια ψευδαίσθηση, είναι η προσωπικότητα σας που δέχεται μια πρόκληση εκείνη τη στιγμή από το εγώ! Ωστόσο, δεν εξυπηρετεί να μένετε στο θυμό για περισσότερο από πέντε λεπτά… Αφήστε το! Είναι μια ψευδαίσθηση. Μην αφήνετε το μυαλό και το εγώ να εκλογικεύει και να δικαιολογεί τέτοιες αντιδράσεις. Θυμηθείτε, έχουμε να κάνουμε με μια τεράστια ενίσχυση όλων των παραγόντων εδώ…

Αν συμβεί, τότε αναζητήστε την ισορροπία μέσα σας.

Οι Δίδυμες Φλόγες έχουν μία Ταυτότητα!

Μια σχέση δίδυμης φλόγας είναι μια ανδρόγυνη σχέση. Γι’ αυτό ίσως χρειαστείτε μια περίοδο προσαρμογής ούτως ώστε το αναγνωρίσετε. Μέσα σε αυτή τη συντροφική σχέση μπορεί να μην νιώθετε θηλυκό αλλά ούτε και αρσενικό. Τότε σίγουρα θα αναρωτηθείτε, Τι Είμαι;

Καθώς ολοκληρώνετε τη μύηση σας σε επίπεδο εσωτερικής ενότητας, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει απουσία της πολικότητας μέσα στη συντροφική σας σχέση. Κανένας από τους δυο δεν κρατά το ρόλο του άνδρα ή της γυναίκας είναι απλά και οι δυο Ένα! Είναι μια συνείδηση, μια ουσία στη διαδικασία της συγχώνευσης. Αφού πολύ απλά και οι δύο προέρχονται από την ίδια ουσία. Τότε ποιος είναι ποιος;

Αυτό που περιέγραψα παραπάνω γίνεται μια πρόκληση μεταξύ των δίδυμων φλογών στην αρχή παλεύουν για προσωπική αναγνώριση μέσα στην Ενότητα, η οποία όμως δεν υπάρχει πια. Εάν εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγώ, τότε ποίος είμαι; Ο κεντρικός πυρήνας των κυττάρων είναι συγχωνευμένος σε έναν για αυτές τις δύο ενσαρκώσεις των δίδυμων φλογών. Έτσι λοιπόν έχουν ευθυγραμμιστεί ξανά με την πρωταρχική τους σφαίρα, με ένα κέντρο βαρύτητας, με ένα κοινό ισημερινό και με ένα σημείο μηδέν. Τώρα, μπορεί να αναρωτηθείτε πως θα μπορέσετε να ταυτοποιήσετε τον εαυτό σας ως δύο ξεχωριστά όντα; Πολύ απλά Δεν μπορείτε! Όμως, μπορείτε να επιλέξετε να αγωνίζεστε και να προσπαθείτε για την προσωπική σας αναγνώριση όσο θέλετε. Αλλά ουσιαστικά δεν θα σας βγάλει πουθενά.

Αυτό που χρειάζεται να φέρει στο προσκήνιο της ζωής η δίδυμη φλόγα και να το αγκυροβολήσει ακλόνητα μέσα στο γήινο πεδίο είναι η συμπλήρωση και το μοίρασμα μέσα στην Ενότητα. Αφήνοντας τον κάθε ένα μέσα στη σχέση να δείχνει τις ικανότητες του χωρίς έχει προσωπική ταύτιση με τα αποτελέσματα που δημιουργεί. Χωρίς να διεκδικεί την προσωπική του προβολή απο τα αποτελέσματα, σαν να ήταν δικά του. Η ομοιότητα είναι η αρμονική νότα και η διαφορά είναι η απέναντι διακύμανση. Λοιπόν, όταν λέμε πως οι δίδυμες φλόγες είναι μια ουσία σημαίνει πως είναι ακριβώς ίδιες; Έχουν τις ίδιες ιδιότητες και ικανότητες; Έχουν τις ίδιες δυνάμεις και αδυναμίες; Έχουν τις ίδιες προτιμήσεις και αντιπάθειες;

Μια είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα: Είναι Συμπληρωματικές! Είναι απόλυτα ίσες και σε αντίθετη διακύμανση ταυτόχρονα, γι’ αυτό το λόγο η ένωση τους δημιουργεί ένα αρμονικό τόνο! Έτσι αυτό που θα ανακαλύψετε είναι πως ο κάθε ένας συγκρατεί τις αντίθετες ή συμπληρωματικές Θεϊκές ιδιότητες μέσα στο Όλο. Επομένως, δεν προσπαθούμε να γίνουμε αυτό που είναι ο άλλος, αλλά αντιθέτως επιτρέπουμε την πλήρη έκφραση της δίδυμης φλόγας μας μέσα στην ενότητα. Για αυτό το λόγο ο καθένας μεταφέρει τη συμπληρωματική συχνότητα της αρμονικής νότας. Ο καθένας μέσα σε αυτή τη συντροφική σχέση φέρνει την ανάλογη συμπληρωματική εκπαίδευση και τα ανάλογα ταλέντα για να υποστηρίξει αυτή την Ιερή Ένωση και το Θεϊκό Σχέδιο. Μαζί λοιπόν οι δίδυμες φλόγες σε ενότητα πολλαπλασιάζουν τις δυνάμεις τους με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Δεν υπάρχουν λάθη σε αυτό, οι δίδυμες φλόγες δεν θα συναντηθούν ποτέ αν δεν έχουν την απόλυτη ικανότητα να εκπληρώσουν την αποστολή της υπέρβασης της αρσενικής και θηλυκής δυαδικότητας αυτού του πλανητικού συστήματος και να συμπληρώσουν την αρμονική νότα. Συνεπώς, δεν είναι πλέον απαραίτητο να παίζετε τους διαδεδομένους, καθορισμένους ρόλους της κοινωνίας, αλλά καλύτερα να συντονιστείτε με την αρμονική νότα της πλήρους συμπλήρωσης μέσα από τις διαστασιακές συχνότητες και να ακούσετε το τραγούδι του Ενός.

Πως θα καταλάβετε αν γνωρίσατε τη Δίδυμη Φλόγα σας;

Αρχικά βιώνετε μαζί διάφορες αλλαγές μέσα από ασυνήθιστες καταστάσεις, εντελώς απρόσμενες. Υπάρχει ένα ξαφνικό αίσθημα ότι γνωρίζεστε από πριν. Νιώθετε μια βαθιά και άμεση σύνδεση ο ένας για τον άλλον. Έχετε μια έντονη ηλεκτρομαγνητική επαφή μεταξύ σας που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Η συντροφική σχέση είναι άμεση, σαν να μη μεσολάβησε χρόνος από τότε που ήσασταν μαζί. Νιώθετε μια βαθιά ενότητα που δεν έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Αυτή σύνδεση σας φέρνει συναισθήματα που δεν τα είχατε ποτέ πριν αλλά ούτε υπήρχε η πιθανότητα ότι θα τα βιώσετε. Γι’ αυτό είστε αχώριστοι, όταν κοιτάζεστε στα μάτια ο τόπος και ο χρόνος δεν έχουν νόημα. Οι διάλογοι που κάνετε φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ. Υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα με ένα βαθύ και γεμάτο νόημα τρόπο. Δίνετε στον άλλο χωρίς να σκέφτεστε τι θα λάβετε σαν αντάλλαγμα. Υπάρχει μια ξεχωριστή ιερότητα στη σχέση σας που υπερβαίνει οτιδήποτε ζήσατε στο παρελθόν.

Λύνεται το κάρμα με τη φλόγα σας μέσα από ολοκληρωτική συγχώρεση και ανιδιοτελή αγάπη. Κανένας από τους δύο δεν βασίζεται στον άλλο για την αίσθηση του εαυτού. Νιώθετε πως τα αισθήματα σας δεν έχουν όρια. Έχετε μια δυνατή αίσθηση αιωνιότητας. Τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι πολύ πνευματικά.

Και οι δύο γνωρίζετε χωρίς αμφιβολία ότι είστε μαζί για κάποιο λόγο. Δεν ανταγωνίζεστε ποτέ ο ένας τον άλλον και ούτε προσποιείστε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι νιώθετε ολοκληρωμένοι ο ένας μέσα από τον άλλο. Υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη, υπομονή και αποδοχή των αδυναμιών του άλλου καθώς και μια μεγάλη αίσθηση του σκοπού. Η σεξουαλική έκφραση είναι μια ιερή πράξη η οποία γιορτάζει την ανιδιοτελή αγάπη. Όταν κοιτάτε τα μάτια του άλλου, βλέπετε τον εαυτό σας και βιώνεται ένα αίσθημα ολοκλήρωσης που δεν συγκρίνεται με κανένα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφονται πιο πάνω είναι επίσης κοινά και σε σχέσεις με τις αδελφές ψυχές σας. Αυτό που πραγματικά κάνει τις σχέσεις δίδυμης φλόγας να ξεχωρίζουν από τις άλλες είναι ο βαθμός ολοκλήρωσης που βιώνεται και η μεγάλη αίσθηση της πνευματικής μοναδικότητας μεταξύ τους. Οι δίδυμες φλόγες επιθυμούν να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα με ένα ουσιαστικό τρόπο. Υπάρχει επίσης μια πολύ έντονη και ιερή αίσθηση οικειότητας μαζί με μια διαρκή αίσθηση θεϊκής εμπνευσμένης ολότητας την οποία κάποιος βρίσκει μόνο σε μια σχέση δίδυμης φλόγας.

Δεν γίνεται τυχαία και ούτε χωρίς σκοπό.

Πασχάλης Καζακόπουλος.

© Πνευματικά Δικαιώματα: Angels House University
Πηγή: angelicreiki.eu
Photo: Tomasz Alen, Eels Kopera, Painting Scetching

Διαβάστε επίσης


To Top