Αριθμολογία

Βλέπετε παντού το 22: Το νόημα του αριθμού 22


Ο αριθμός 22 σηματοδοτεί την επικείμενη εξέλιξη των πραγμάτων γι αυτόν που το παρατηρεί.

Οι άνθρωποι που τακτικά πέφτουν πάνω σε αυτό τον αριθμό δέχονται σημάδια από το σύμπαν πως μπορούν να κατέχουν οποιαδήποτε δεξιότητα και ότι μπορούν να ξεπεράσουν κάθε ανυπέρβλητο πρόβλημα-δεδομένου ότι βάζουν την καρδιά και το μυαλό τους σε αυτό.

Ο αριθμός 22, ένας από τους πιο ισχυρούς αριθμούς, συμβολίζει την τεράστια σοφία, την πνευματική φώτιση, την ένωση των δίδυμων φλογών, την εκδήλωση των ονείρων, την διαίσθηση, το φως, την αιώνια αγάπη και την υλοποίηση των ονείρων σε πραγματικότητα.

Ένας αριθμός που χαρίζει στο άτομο τόσο σπουδαία δώρα δε θα έπρεπε να αποφεύγεται. Το να βλέπετε παντού το 22 είναι μια θαυμαστή επανάληψη.

Αυτός ο αριθμός φανερώνεται για να μας οδηγήσει στον δρόμο της αγάπης και του φωτός.

Μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε την διαίσθηση μας, να θριαμβεύσουμε πνευματικά.

Μας λέει πως νικάμε τον πόλεμο κατά του εγωισμού μας και ανακουφίζει τις κακές επιρροές του μυαλού και της ψυχής μας.

Είναι σημάδι αισιοδοξίας και ελπίδας και μας εγγυάται πως η τύχη είναι με το μέρος μας. Μπορούμε να πετύχουμε όλα τα όνειρα μας, υπό τον όρο πως οι προθέσεις μας παραμένουν αγνές.

Είναι επίσης συμπτωματικό της αρνητικής ενέργειας, όπως κάθε άλλο σημάδι.

Μας ενημερώνει πως αναπαράγουμε πείσμα και άγχος μέσα μας και θα πρέπει να κάνουμε άμεσα βήματα για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, είτε μέσω του διαλογισμού είτε με κάποια άλλη θεραπευτική τεχνική.

Η επιρροή της κατάθλιψης και της έντασης μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα.

Η δύναμη της διαίσθησης μας αναπτύσσεται εκθετικά υπό την καλοπροαίρετη παρουσία του αριθμού 22. Υπό αυτή την επήρεια θα πρέπει να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην έκτη αίσθηση μας.

Αν έχουμε κολλήσει σε μια δύσκολη θέση και οι φωνές μέσα μας, μας δείχνουν ένα συγκεκριμένο δρόμο, πρέπει να τον ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε την αναποφασιστικότητα μας να γίνει καλύτερη από εμάς.

Αυτός ο αριθμός ενδυναμώνει την διαίσθηση-δείχνοντας μας την κατεύθυνση του φωτός και της αγάπης.

Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά σπανίως έχουμε την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσουμε. Οι περισσότεροι δεν ανταποκρινόμαστε στους στόχους μας επειδή αγνοούμε τα διακριτικά σημάδια του σύμπαντος.

Το να παραμελούμε κάτι που είναι ακριβώς μπροστά μας είναι ένα ανόητο λάθος. Όταν οραματίζεστε αυτόν τον αριθμό, βεβαιωθείτε πως ακολουθείτε τα όνειρα σας χωρίς δισταγμό.

Σας λέει πως έχετε την υποχρέωση να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα και πως το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να σας βοηθήσει να τα πετύχετε, μόνο αν τα επιδιώξετε.

Ίσως επίσης αρχίσετε να έχετε ζωηρά όνειρα, που συμπεριλαμβάνουν κρυμμένα στοιχεία και μηνύματα. Βεβαιωθείτε πως τα ερμηνεύετε.

Ο σκεπτικισμός είναι το αντίθετο του επιτεύγματος. Εμποδίζει την πνευματική εξέλιξη και διαφώτιση μας.

Για να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας, πρέπει να εξελιχθούμε και να επεκτείνουμε τους πνευματικούς ορίζοντες μας. Ο αριθμός 22 καταλύει τον πνευματικό φωτισμό μας έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε με σαφήνεια και να έχουμε εσωτερική γαλήνη.

Το να βλέπετε το 22 παντού είναι μια χρυσή ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρα σας σε πραγματικότητα και να καταλάβετε το αέναο φως και την αιώνια αγάπη.

Βεβαιωθείτε πως δεν θα σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία. Δεν θέλετε να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Awakengr.com

Διαβάστε επίσης


To Top