Εναλλακτικά άρθρα

Το τσάκρα του τρίτου ματιού

Βλέποντας, γνωρίζοντας, υπερβαίνοντας

Αυτό το τσάκρα βλέπει την πραγματικότητα έτσι όπως ακριβώς είναι – ένα ολόγραμμα, ένα διανοητικό πρόγραμμα. Συνδέει τις τελείες ώστε να κατανοήσουμε την ψευδαισθησιακή φύση της πραγματικότητάς μας και να γνωρίσουμε πώς να δούμε πέρα από αυτή.

Αυτό είναι ο κορμός των σωματικών μας αισθήσεων – Η επίφυσή μας. Τοποθετημένη ακριβώς μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου μας, είναι ο σύνδεσμος για να τα ενώσουμε.

Ο Jordan έκανε ένα σπουδαίο βίντεο και ένα άρθρο για το πώς να δημιουργήσουμε ένα ενεργητικό τρίγωνο με κάποιον.

Αυτό σημαίνει να συνδεθούμε με το τρίτο του μάτι, φτιάχνοντας ένα τρίγωνο εστιαζόμενοι και στα δύο μάτια του και ταυτόχρονα και με το κέντρο του μετώπου του. Είναι κάτι σαν να αφαιρούμαστε, αλλά ουσιαστικά επικεντρωνόμαστε.

Πολλές πληροφορίες επιστρέφονται αλλά και στέλνονται μεταξύ των ανθρώπων όταν κοιτάζουν. Όταν το κάνετε αυτό με κάποιον και μια ροή σκέψεων έρχεται μέσα στο κεφάλι σας – δώστε προσοχή γιατί ήρθε για κάποιο λόγο.

Το τρίτο μάτι σας είναι η θέση της σοφίας, της κατανόησης και της πολυδιάστατης εξερεύνησης. Η επίφυσή μας, μας συνδέει με την Πηγή, ακριβώς όπως κάνει και η καρδιά μας. Μερικές φορές όταν πραγματοποιείτε αστρική προβολή μπορείτε να δείτε μια ασημένια κλωστή να συνδέεται με την επίφυσή σας και να ανεβαίνει προς το άπειρο.

Η ενεργοποίηση του τρίτου σας ματιού απαιτεί να ακούτε προσεκτικά και να συνδέετε όλες σας τις σκέψεις με την μεγαλύτερη εικόνα μέσα στη συνείδηση.

Δεν βλέπουμε απλά, αλλά αισθανόμαστε και το πώς και το παραμικρό πράγμα είναι στενά συνδεδεμένο αλλά και το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευρύτερη όραση στην καθημερινή ζωή.

Βλέπουμε τι πρέπει να γίνει και στην μεγαλύτερη εικόνα για την Γη και σε αυτά που μας περικυκλώνουν άμεσα.

Δείτε πώς εσείς, τα πάθη σας και τα χαρίσματά σας ωφελούν την αύξηση της συλλογικής συνείδησης. Τι φέρνετε στο τραπέζι της ζωής;

Ενεργοποιείτε την επίφυσή σας μαθαίνοντας και γνωρίζοντας και ναι – μένοντας μακριά από το φθόριο.

Η υγιεινή διατροφή και η παραμονή σε μια υψηλή δόνηση είναι ασφαλώς ωφέλιμα για να απασβεστοποιήσετε  την επίφυσή σας – αλλά αυτό είναι μόνο το μισό της εξίσωσης.

Όταν είναι ενεργή, η επίφυσή μας απελευθερώνει χημικά που επιτρέπουν να γίνουν συναπτικά άλματα. Επιτρέπει το άνοιγμα των συστημάτων πεποίθησης: το οποίο με την σειρά του επιτρέπει στα θαύματα να εκδηλωθούν.

Για όταν είμαστε ικανοί να κατανοήσουμε βαθιά την πραγματικότητα – βλέπουμε ότι επεκτείνεται πέρα από την ιδέα της επιστήμης και της σωματικότητας. Το να βλέπουμε δεν είναι να πιστεύουμε – το να πιστεύουμε μας επιτρέπει να δούμε.

Μετάφραση: awakengr.com via thespiritscience.net

Διαβάστε επίσης

To Top