Αυτοβελτίωση

Το θεμέλιο για όλες τις θεραπείες

Καμία τεχνική, κανένας θεραπευτής, καμία ομάδα και κανένας γκουρού θα είναι ποτέ τόσο ισχυρή δύναμη προς τη θεραπεία σας όπως η σύνδεση με τον Αληθινό Εαυτό σας.

Είναι υψίστης σημασίας να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας για να σταματήσουν τα επαναλαμβανόμενα εγωικά προγράμματα από το να λειτουργούν και να χαλαρώσουμε τον εαυτό μας μέσα στις σκέψεις που έρχονται από το Ανώτερο / Αληθινό / Εσώτερο εαυτό μας. Αυτές οι σκέψεις δεν είναι μικρές και φοβισμένες όπως οι εγωικές σκέψεις. Είναι επεκτατικές και Ερωτευμένες με την Πηγή και το Συμπαντικό / Φυσικό Νόμο.

Η πιο άμεση διαδρομή προς τη θεραπεία είναι να συμμετάσχει κάποιος με τον Αληθινό Εαυτό του, να τον αγκαλιάσει πλήρως και να εργαστεί επιμελώς κάθε μέρα για να ενσωματώσει αυτό τον Αληθινό Εαυτό ενώ αποσυνθέτει το υποσυνείδητο και εγωικό προγραμματισμό που εμποδίζει την επίγνωση του Εαυτού.

Αποδεχτείτε τον Εαυτό σας

Ο Ανώτερος Εαυτός μπορεί να θεωρηθεί ως καθαρή συνείδηση ​​που δεν περιορίζεται από τις καταστάσεις ή τις ψευδαισθήσεις. Είναι ο απόλυτος οδηγός σας, και θα πρέπει να είναι ο μόνος οδηγός σας μέσω της ζωής. Η κατανόηση και η ευθυγράμμιση με αυτή την πτυχή του Εαυτού σας είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας θεραπείας και εκκαθάρισης.

Πολλοί άνθρωποι είναι θυμωμένοι με τον Ανώτερο Εαυτό τους επειδή “επιτρέπει” να ζημιωθούν άσχημα σε αυτή τη ζωή, και το καταλαβαίνω αυτό. Ωστόσο, ο Ανώτερος Εαυτός δεν μπορεί να σταματήσει σφαίρες, και δεν μπορεί να σταματήσει τους καταχραστές με την επιθυμία να βλάψουν τους άλλους από το να το κάνουν.

Αυτό το βασίλειο είναι πραγματικά ένα πεδίο μάχης, και γνωρίζαμε τους κινδύνους ερχόμενοι σε αυτόν τον κόσμο. Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να τραυματιστούμε, εγγυημένα. Γνωρίζαμε επίσης ότι θα μπορούσαμε να θεραπεύσουμε μέσα από την επανασύνδεση με τον Αληθινό Εαυτό μας. Οι εχθροί της ελευθερίας το γνωρίζουν αυτό επίσης, έτσι ώστε να κάνουν ό,τι μπορούν για να μας εμποδίσουν από την πρόσβαση στον Ανώτερο Εαυτό.

Συχνά πολλές φορές, όσο πιο κοντά φτάνετε σε μια σημαντική ανακάλυψη, τόσο περισσότερο επιτίθενται, επειδή φοβούνται τη δύναμη και τις δυνατότητες που πραγματικά κατέχετε.

Μια Πραγματική Ανακάλυψη 

Η θεραπεία και η πρόσβαση στην Αληθινή Δύναμη σας δεν είναι συνήθως εύκολο να επιτευχθεί, και αυτό δεν συμβαίνει μονομιάς. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, μια σημαντική ανακάλυψη είναι κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά. Είναι τόσο λεπτοφυής όσο το να αφήσουμε το εγώ και να αγκαλιάσουμε τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτό είναι το βασικό θεμέλιο για όλη τη θεραπεία, και πρέπει να γίνει, προκειμένου η βαθιά θεραπεία να λάβει χώρα.

Δεν έχει να κάνει με μια τεχνική, αλλά με το να αφήσετε να φύγει αυτό που ΔΕΝ είστε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είστε. Δεν είναι περίπλοκο, αλλά επίσης δεν είναι εύκολο, και απαιτεί συχνά προσπάθειες να το κάνετε ξανά και ξανά, παρά όλες τις προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Το πρωταρχικό κλειδί για να “ακούσετε” (περισσότερο να αισθανθείτε) τον Ανώτερο Εαυτό σας είναι να σιωπήσει το εγώ. Όσο περισσότερο μπορείτε να κρατήσετε το εγώ ελαχιστοποιημένο και σιωπηλό, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να αισθάνεστε και να σκέφτεστε μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας.

Το εγώ είναι ένα κατασκεύασμα του αριστερού εγκεφάλου, και τείνει να είναι εξαιρετικά μεγαλόφωνο και διασπαστικό. Δεν νοιάζεται για την ευτυχία σας καθόλου, θέλει μόνο να είναι υπεύθυνο για το μυαλό σας. Θα επαναλαμβάνει συνεχώς θόρυβους και προγραμματισμούς από το παρελθόν σας, προκειμένου να διατηρήσει αυτό τον έλεγχο.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ειρωνικό είναι, όταν το εγώ προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ανώτερο Εαυτό το οποίο μοιάζει με κάτι σαν αυτό:

«Εντάξει, Ανώτερε Εαυτέ, θέλω να πάρω κάποιες απαντήσεις από εσένα. Εδώ είναι οι ερωτήσεις μου. Θέλω να τις απαντήσεις όλες τώρα παρακαλώ. Γεια σου; Μ ‘ακούς; Θέλω απαντήσεις, παρακαλώ. Προχώρησε και να μου στείλεις τις απαντήσεις τώρα, παρακαλώ. Είμαι σε αναμονή. Προχώρησε. Ξεκίνα τώρα. Έχω πραγματικά ανάγκη για αυτές τις απαντήσεις. Προχώρησε και να μου τις παραδώσεις τώρα. Δεν μπορώ να στέκομαι με αυτόν τον τρόπο και να έχω όλα αυτά τα προβλήματα. Χρειάζομαι απαντήσεις έτσι ώστε να μπορώ να θεραπεύσω, οπότε γιατί δεν μου τις δίνεις σε μένα; Γρήγορα, διάολε! »

και συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει…

Προφανώς, δεν υπάρχουν απαντήσεις που θα ακούσετε με αυτόν τον τρόπο, διότι το εγώ κάνει πάρα πολύ θόρυβο, και, στη συνέχεια, προκαλεί αισθήματα αναστάτωσης που δεν δόθηκαν απαντήσεις. Το έχω δει αυτό αμέτρητες φορές σε πολλούς ανθρώπους.

Έτσι, η ελαχιστοποίηση και η εξημέρωση του εγώ είναι πραγματικά μία από τις πιο σημαντικές πτυχές σε οποιαδήποτε συνεχιζόμενη πνευματική πρακτική. Σημειώστε ότι πρόκειται για εξημέρωση του εγώ, δεν το καταστρέφει ή δε το καταστεί εντελώς βουβό. Το εγώ είναι ένα εργαλείο για την πλοήγηση στη Τρίτη διάσταση, και όπως κάθε εργαλείο πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση.

Κατανοώντας τον Ανώτερο Εαυτό

Ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι αυτό που πραγματικά είστε πέρα ​​από την ταυτότητα της κάθε επιμέρους ζωής. Πρόκειται για μια τεράστια συνείδηση ​​που έχει μια πολύ «υψηλή» προοπτική για πάντα σε αυτό το επίπεδο εμπειρίας. Έρχεται στην αντίληψη του ατόμου μέσα από το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου και μέσα από την καρδιά, ο οποίος είναι ο λόγος που το (αριστερού εγκεφάλου) εγωικό κατασκεύασμα πρέπει να είναι σιωπηλό για να αντιληφθεί τον Ανώτερο Εαυτό.

Τα είδη των σκέψεων που προέρχονται από τον Ανώτερο Εαυτό συμμετάσχουν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου ταυτόχρονα. Αυτές οι σκέψεις θέτουν τη ζωή και τις συνθήκες ενός ατόμου σε μια προοπτική, δίνοντας μια πιο ολιστική κατανόηση της πραγματικότητας.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Ανώτερος Εαυτός σας δίνει μια απάντηση κάθε φορά, και όχι με τον τρόπο που το εγώ θέλει. Το εγώ θέλει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις μπροστά μαζί με ένα διάγραμμα ροής, τη διδακτέα ύλη και τις συχνές ερωτήσεις (FAQ) να παρέχονται όλες με τη μία. Δεν λειτουργεί έτσι.

Ο Ανώτερος Εαυτός μπορεί μόνο να μας δώσει ένα μικρό κομμάτι των πληροφοριών κάθε φορά μέχρι να δημιουργήσει την “ικανότητα εύρους ζώνης” για να είμαστε σε θέση να λάβουμε τη συχνότητα τους σε μεγαλύτερες δόσεις. Μια αναλογία θα είναι το πώς ένας ενήλικας επικοινωνεί με ένα παιδί 3 ετών, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Ανώτερος Εαυτός είναι 16 δισ. ετών και το εγώ είναι σαν έφηβος που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, αλλά εξακολουθεί να έχει ερωτήματα, ζητώντας παράλληλα, οι απαντήσεις να έρχονται με τον τρόπο που θέλει.

Έτσι, ο Ανώτερος Εαυτός θα δώσει μία απάντηση (με εκτεταμένα συμπεράσματα) που, στη συνέχεια, ενσωματώνουμε στη γνώση μας. Αργότερα θα δώσει ένα άλλο κομμάτι των πληροφοριών που ενσωματώνουμε, και ούτω καθεξής. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να βάλουμε μαζί ένα ευρύτερο πλαίσιο κατανόησης με την πάροδο του χρόνου.

Καθώς η ευαισθητοποίηση σας του Αληθινού Εαυτού σας μεγαλώνει, είναι σε θέση να διαμένει όλο και περισσότερο μέσα στα φυσικά και τα ενεργειακά σας σώματα, όπου ανήκει. Αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω της φίμωσης και εξημέρωσης του εγώ, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να αναιρεθεί όταν θέλετε να δράσετε και να σκεφτείτε μέσω της μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης του Ανώτερου Εαυτού σας.

Καθώς επανενσωματώνουμε τον Ανώτερο Εαυτό πίσω στο σώμα με την πάροδο του χρόνου, ειδικά στο κέντρο της Καρδιάς, επιστρέφει στην πραγματική θέση του ως Θείος Εσώτερος Εαυτός μας.

Με πολύ αγάπη, Cameron Day

Πηγή: ascensionhelp.com
ΚΕΙΜΕΝΟ: Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
universalblessing.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

To Top