Εναλλακτικά άρθρα

Το τέλειο Μάντρα της ζωής σας, βασισμένο στο δικό σας ζώδιο

Όλοι χρειαζόμαστε μια ώθηση προς την σωστή κατεύθυνση.

Κάθε ζώδιο έχει τα ελαττώματα του, αλλά επίσης όλοι έχουμε την ικανότητα να μαθαίνουμε και να ωριμάζουμε. Πολλές φορές η ζωή μπορεί να μας ρίξει κάτω και σε μέρη που δεν θα θέλαμε ποτέ να είμαστε αλλά τότε είναι που χρειαζόμαστε αυτό το μικρό σπρώξιμο για να γυρίσουμε πίσω και να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση.

Όλοι είμαστε λίγο διαφορετικοί και όλοι έχουμε τρόπους να το χειριζόμαστε όταν η ζωή μας ρίχνει κάτω, αλλά αν κοιτάξουμε στα αστέρια για έμπνευση και καθοδήγηση, θα δούμε ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που μπορεί να κινητοποιήσει καθέναν από εμάς ξεχωριστά.

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα Μάντρας, που είναι σύντομα λόγια ή ψαλμοί, μας βοηθούν όχι μόνο να συγκεντρωθούμε αλλά και να πιστέψουμε στους στόχους μας. Μέσω της μαγνητικής δύναμης της έλξης, η οποία δηλώνει πως η θέληση έλκει θέληση, τα μάντρα που επαναλαμβάνουμε θα ελκύσουν και θα προσκαλέσουν αυτό που θέλουμε στη ζωή μας. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά αν μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας για κάτι, τα αστέρια θα ευθυγραμμιστούν. Πείτε ένα (ή περισσότερα) από αυτά τα μάντρα ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ή σε μια κατάσταση ανάγκης. Θα μπορείτε να είστε στο μπάνιο, να οδηγείτε, να διαλογίζεστε ή να μην κάνετε τίποτα. Το ωραίο σχετικά με τα μάντρα είναι ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας εφόσον δεν αναστατώνουν τις πράξεις σας.

Μη χάσετε: 15 μάντρας που θα σας δώσουν δύναμη (όταν την έχετε ανάγκη περισσότερο)

Κοιτάξτε παρακάτω στο ζώδιο σας για να δείτε πιο μάντρα της ζωής σας ταιριάζει καλύτερα, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στην πορεία σας.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αποδέξου αυτό που υπάρχει, άσε αυτό που υπήρχε και έχε πίστη σε αυτό που μπορεί να υπάρξει.

Μπορεί να είστε αυταρχικοί και να έχετε πρόβλημα με το να αφήνετε τους άλλους να έχουν τα ηνία. Το να πηγαίνετε με το ρεύμα δεν σας πηγαίνει καθόλου και αυτό μπορεί να γίνει αφόρητο από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι υπό τον έλεγχο σας. Το οποίο δε σας αρέσει, επειδή αν ήταν, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος έτσι;

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Αποδέξου αυτό που υπάρχει, άσε αυτό υπήρχε και έχε πίστη σε αυτό που μπορεί να υπάρξει.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Τίποτα που να αξίζει δεν αποκτάται εύκολα

Δεν είστε πιθανώς ξένοι με τις αυτό-επιχειρήσεις ή με το να νιώθετε πολύ τεμπέληδες για να κινητοποιηθείτε. Σίγουρα εργάζεστε σκληρά αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από τις μηχανές για να δουλέψει ένα μηχάνημα. Αν ήταν στο χέρι σας θα είχατε πετύχει όλους τους στόχους σας με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Αυτό δεν είναι που θέλει ο καθένας;

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Τίποτα που να αξίζει δεν αποκτάται εύκολα.

Δίδυμος (21 Μαίου-20 Ιουνίου)

Αν δεν είναι σωστό μην το κάνεις, αν δεν είναι αλήθεια μην το πεις

Ως κοσμικό άτομο, έχετε την φυσική επιθυμία να ευχαριστείτε και να σχετίζεστε με όλους με κάποιο τρόπο. Αλλά κάνοντας το αυτό μπορεί να φαίνεστε διπρόσωποι και ομολογουμένως ίσως απρόθυμα να το έχετε ήδη παρατηρήσει.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Αν δεν είναι σωστό μην το κάνεις, αν δεν είναι αλήθεια μην το πεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ποτέ μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να καταβάλλουν την νοημοσύνη σας

Έχετε μεγάλη επαφή με τον εαυτό σας και τον τρόπο που νιώθετε. Αυτό μπορεί να σας ρίξει ( και όλους τους γύρω σας) σε ανεμοστρόβιλο. Μπορεί να οδηγήσει σε ένα αίσθημα παραλογισμού και παρόρμησης που σας αποσπά από το κέντρο που πρέπει να κρατήσετε.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Ποτέ μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να καταβάλλουν τη νοημοσύνη σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Δεν σχετίζονται όλα με εμένα

Μπορεί να είστε λίγο εγωκεντρικοί, υπερβολικά συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τα αισθήματα των άλλων. Νοιάζεστε για τους φίλους σας, αλλά μπορεί να τους αγνοήσετε και σε ένα λεπτό να φύγουν, το οποίο είναι χάλια για όλους ειδικά για έναν πιστό λέων.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Δεν σχετίζονται όλα με εμένα.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Είμαι αρκετός

Είστε ταλαντούχα άτομα, ακόμα και αν το αποδέχεστε ή όχι και αυτό μπορεί να σας κάνει να ζητάτε την τελειότητα. Όλοι δε γνωρίζουμε τίποτα και κανείς δεν είναι τέλειος αλλά αυτό δε σας σταματά από το να προσπαθείτε και να είστε τόσο κατακριτέοι με τον εαυτό σας και οτιδήποτε γύρω σας που σας στερεί τη χαρά από τα πάντα. Μπορεί να στερήσει την χαρά από οτιδήποτε και αν κάνετε.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Είμαι αρκετός.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Ακολούθησε την καρδιά σου αλλά πάρε το μυαλό σου μαζί

Για να το θέσω απλά, το να πάρετε αποφάσεις δεν είναι ότι πιο εύκολο για εσάς. Βλέπετε έκκληση μέσα σε πολλά πράγματα! Νιώθετε έναν δρόμο αλλά σκέφτεστε πως η άλλη επιλογή έχει σπουδαία οφέλη και ούτω καθεξής.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Ακολούθησε την καρδιά σου αλλά πάρε το μυαλό σου μαζί.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σκότωσέ τους με καλοσύνη και θάψε τους με χαμόγελο

Είστε γνωστοί για την τραχύτητα και την υπεροχή σας στο να παίρνετε εκδίκηση. Αυτό μπορεί σοβαρά να κάνει άνω-κάτω το κάρμα σας και γνωρίζετε ότι μπορείτε να το παρατραβήξετε αν δεν αποκτήσετε την κυριαρχία για τον εαυτό σας. Ο θυμός δεν σας ταιριάζει. Λοιπόν, βασικά σας ταιριάζει αλλά για την ασφάλεια του εαυτού σας και των γύρω σας είναι καλύτερο να τον βάλετε στην άκρη.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Σκότωσε τους με καλοσύνη και θάψε τους με χαμόγελο

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Να είσαι πρόθυμος να ακούς τους άλλους και να είσαι διδακτός. Δεν είσαι σωστός για όλα… κανείς δεν είναι

Μπορείτε να είστε απόμακροι και να διώχνετε τους άλλους μακριά σας. Αυτό το κάνει πιο εύκολο όταν συμπεριφέρεστε παγερά και πως τα γνωρίζετε όλα. Αλλά παρά το γεγονός αυτό, όσο παγεροί και αν είστε και όσο και αν διώχνετε τους άλλους για να προστατέψετε τον εαυτό σας ξέρετε πότε αξίζει να κρατήσετε τους ανθρώπους κοντά σας. Οπότε, ως κάποιος που του αρέσει να μαθαίνει, ξέρετε ότι έχετε πολλά να μάθετε σωστά; Οι άνθρωποι γύρω σας δεν είναι οι μόνοι ανίδεοι.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Να είσαι πρόθυμος να ακούς τους άλλους και να είσαι διδακτός. Δεν είσαι σωστός για όλα… κανείς δεν είναι

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Η ανησυχία δε θα αλλάξει ποτέ το αποτέλεσμα

Μη λέμε και πολλά. Ανησυχείτε. Πάρα πολύ.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Η ανησυχία δε θα αλλάξει ποτέ το αποτέλεσμα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Άνοιξε το μυαλό σου, άνοιξε την καρδιά σου.

Είναι γνωστό ότι είστε ακατάδεχτοι και πεισματάρηδες, οπότε ας πετύχουμε δύο πουλιά με μια πέτρα.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Άνοιξε το μυαλό, άνοιξε την καρδιά σου.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά, απλά άστο να φύγει.

Έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και καταλαβαίνετε όσους είναι γύρω σας. Έχετε τόση κατανόηση, που παίρνετε τα πάντα τις μετρητοίς ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο σοβαρά. Δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι όσο εσείς.

Επαναλάβετε μετά από εμένα: Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά, απλά άστο να φύγει.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης

To Top