Τεστ - Κουίζ

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε εδώ, αποκαλύπτει τι σας φοβίζει υποσυνείδητα στη σχέση σας


Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα, αποκαλύπτει τι είναι αυτό που σας παγιδεύει μες στη σχέση σας εξαιτίας υποσυνείδητων φόβων.

Τα ψυχολογικά τεστ μας φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας. Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς μας και πολλά και για τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Η παρακάτω εικόνα φανερώνει τι είναι αυτό που υποσυνείδητα μας παγιδεύει στη σχέση με τον σύντροφό μας.

Τι παρατήρησες πρώτο;

1. Μια φιγούρα με μανδύα

Αν παρατήρησες πρώτα ένα άτομο που φοράει μανδύα, τότε αυτό που σε φοβίζει σε μια σχέση είναι όταν ο σύντροφός σου σε ξέρει καλύτερα και από σένα. Οι φόβοι σου όμως δεν πρέπει να γίνουν εμπόδιο ανάμεσά σας γι’ αυτό καλό είναι να αφήσεις πίσω σου τους μηχανισμούς άμυνας και να του επιτρέψεις να σε γνωρίσει καλύτερα.

2. Ένα πρόσωπο

Αν πρώτα είδες ένα πρόσωπο, τότε σε τρομάζει το γεγονός ότι ο σύντροφός σου περιμένει από σένα να βάζεις τις δικές του ανάγκες πάνω από τις δικές σου. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου είναι σημαντικό αλλά πρέπει να αρχίζεις να βάζεις σαν προτεραιότητα κι εκείνον οπότε καλό είναι να διώξεις υποσυνείδητους φόβους και να αφεθείς σε αυτό που θέλει να σου προσφέρει η σχέση σας.

3. Ένα δέντρο

Αν είδες πρώτα ένα δέντρο, αυτό που σε αγχώνει μες στη σχέση σου είναι ο ελεύθερος χρόνος που θα έχεις από δω και πέρα για τον εαυτό σου. Φοβάσαι πως όλα θα πρέπει να τα κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου αλλά καλό είναι να οριοθετήσετε από την αρχή τον χρόνο και τον προσωπικό σας χώρο για να μη νιώθεις ασφυξία στη σχέση σας.

4. Το φεγγάρι

Αν είδες πρώτα το φεγγάρι, τότε φοβάσαι πολύ ότι στο τέλος θα πληγωθείς από τον σύντροφό σου ακόμη κι αν όλα κυλούν ομαλά μεταξύ σας. Είναι ένας υποσυνείδητος φόβος που δεν μπορείς να νικήσεις και αυτό σε γεμίζει με ανασφάλεια και άγχος. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μην απολαμβάνεις αυτό που ζεις τώρα οπότε προσπάθησε να αφήσεις πίσω το υποσυνείδητο και να προχωρήσεις μπροστά με αυτό που σου προσφέρει στα αλήθεια αυτή η σχέση.

jenny.gr

Διαβάστε επίσης


To Top