Τεστ - Κουίζ

To πρώτο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τι έχετε ανάγκη πραγματικά σε μια σχέση


Κοιτάξτε καλά την παρακάτω εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα

Μερικές φορές, δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε από τη ζωή και τις σχέσεις, δεν αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας. Το παρακάτω τεστ, λοιπόν, είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

Κοιτάξτε καλά την παρακάτω εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα. Γιατί αποκαλύπτει τι χρειάζεται η ερωτική σας ζωή.

1. Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο του άνδρα, προσπαθείτε σκληρά να κερδίσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των γύρω σας. «Διαβάζετε» τους ανθρώπους, καταλαβαίνετε τις προθέσεις τους. Κι αυτό που χρειάζεστε από έναν σύντροφο, είναι η κατανόηση. Να μπορεί να σας καταλάβει, παρά την περιπλοκότητα του χαρακτήρα σας.

2. Αν είδατε τον άνδρα με τον μανδύα και το ραβδί, αισθάνεστε βαθιά λύπη. Χρειάζεστε κάποιον να σας αποδεχθεί, να αγκαλιάσει το παρελθόν σας και να μην σας κρίνει για παλιές σας επιλογές.

3. Αν είδατε το μωρό, συχνά νιώθετε αβοήθητοι. Δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με την ενήλικη ζωή, αγχώνεστε εύκολα. Έχετε ανάγκη λοιπόν από κάποιον που θα σας φροντίσει και θα σας προστατεύσει.

4. Αν είδατε τον αλχημιστή, είστε περίεργοι και γεμάτοι πάθος για τη ζωή. Αυτό που χρειάζεστε, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα συνδέεστε σε πνευματικό επίπεδο και αντιμετωπίζει τον κόσμο ακριβώς όπως εσείς.

5. Αν είδατε τους δύο άνδρες με τα καπέλα, είστε πεισματάρηδες και θέλετε να έχετε το πάνω χέρι. Χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα σας προκαλεί, που δε θα κάνει εύκολη τη ζωή σας. Πρέπει, όμως, να σας στηρίζει και να μη φοβάται να σας πει ότι έχετε άδικο – τις λίγες φορές που αυτό συμβαίνει.

jenny.gr

Διαβάστε επίσης


To Top