Χωρίς κατηγορία

Το κουτσομπολιό και οι επιπτώσεις του στη ζωή και την αύρα μας

Κάποια μέρα θα καταλάβουμε ότι όλες οι σωματικές, συναισθηματικές, νοητικές και κοινωνικές ασθένειες, όλες οι στρεβλώσεις και η σύγχυση στον κόσμο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα της παραβίασης του Νόμου της Αγάπης. Μόλις κάποιος κάνει κάτι ενάντια στην αγάπη, η συνείδησή του τον ενοχλεί. Το φως του σβήνει ακαριαία και το νιώθει.

Το κουτσομπολιό δημιουργεί βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά συστήματα της αύρας μας και στο Διάστημα, που φτάνει ακόμα και σε μακρινούς κόσμους. Η κριτική, το μίσος, ο φόβος, ο θυμός, η ζήλια – αυτές οι δυνάμεις μάς στερούν τη φωτιά μας και μας μετατρέπουν σε κάρβουνο.

Ένας χαρούμενος άνθρωπος ακτινοβολεί χρώματα. Όταν αρχίζει να κουτσομπολεύει με μίσος, η αύρα του σκοτεινιάζει· τα παλμοδονούμενα φώτα μειώνονται ή σβήνουν και όλη του η αύρα αρχίζει να γίνεται γκρίζα και μαύρη.

Έτσι, λιγότερη αγάπη είναι λιγότερη ζωή· περισσότερη αγάπη σημαίνει πιο άφθονη ζωή. Αν θέλουμε να ζήσουμε μια μακρύτερη, πιο ευτυχισμένη, πιο ευημερούσα και πιο επιτυχημένη ζωή, πάντα γεμάτη χαρά, υγεία και δημιουργικότητα, πρέπει να εργαζόμαστε και να ζούμε στο μονοπάτι της αγάπης.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν

elenastral.com

Διαβάστε επίσης

To Top