Νόμος της Έλξης

Το κλειδί για το νόμο της έλξης

Είναι ανεύθυνο να αφήνεις τη ζωή να κυλάει χωρίς τη συμμετοχή σου. Είναι ιερό δικαίωμα να δημιουργείς εσύ ο ίδιος την ημέρα σου. ~ Ράμθα

Ο Νόμος της Έλξης είναι ο πιο ισχυρός νόμος του σύμπαντος, βρίσκεται διαρκώς σε λειτουργία και κίνηση, όπως ακριβώς και η βαρύτητα. Λειτουργεί στη ζωή σας ακόμα και αυτή τη στιγμή.

Για να το θέσουμε πιο απλά, σύμφωνα με το Νομό της Έλξης, μπορείτε να προσελκύσετε στη ζωή σας όλα τα πράγματα στα οποία εστιάζετε. Οτιδήποτε λαμβάνει την ενέργεια και την προσοχή σας, θα σας επιστραφεί. Όποτε, εάν παραμένετε εστιαζόμενοι στα καλά και θετικά πράγματα, αυτόματα θα προσελκύσετε περισσότερα καλά και θετικά πράγματα στη ζωή σας. Εάν, όμως, επικεντρωθείτε στα αρνητικά σημεία και σε όσα στερείστε, τότε αυτά ακριβώς θα προσελκύσετε περισσότερο.

Βρίσκεστε πάντα σε κατάσταση δημιουργίας. Δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα κάθε στιγμή της ημέρας. Δημιουργείτε το μέλλον σας με κάθε σας σκέψη: είτε συνειδητή είτε ασυνείδητη. Δεν μπορείτε να διακόψετε αυτή τη διαδικασία, γιατί η δημιουργία δεν σταματάει. Ο Νόμος της Έλξης δεν σταματάει ποτέ να λειτουργεί.

Η κατανόηση της λειτουργίας αυτού του νόμου αποτελεί το βασικό κλειδί της επιτυχίας. Εάν, λοιπόν, θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας, για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό μέλλον, τότε χρειάζεται να κατανοήσετε πραγματικά το ρόλο σας στο Νομό της Έλξης.

Ας δούμε πώς λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης:  τα όμοια έλκονται. Εάν αισθάνεστε ενθουσιασμένοι, ευγνώμονες ή πλήρες, εκπέμπετε θετική ενέργεια. Αντίθετα, εάν αισθάνεστε ανησυχία, στοές, θυμό, αγανάκτηση ή λύπη, εκπέμπετε αρνητική ενέργεια. Παρόλο που το σύμπαν, μέσω του Νόμου της Έλξης, θα αντιδράσει και στα δύο είδη δονήσεων, δεν μπορεί να αποφασίσει ποια ενέργεια είναι πιο ευεργετική για εσάς. Το σύμπαν απλώς αντιδρά σε οποιαδήποτε ενέργεια παράγετε και σας επιστρέφει την ίδια. Λαμβάνετε ότι δίνετε. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας αποτελούν βασικά το αίτημά σας προς το σύμπαν για την αποστολή περισσότερης ανάλογης ενέργειας.

Επειδή οι ενεργειακές δονήσεις σας έλκουν προς το μέρος σας την ενέργεια της ίδιας συχνότητας, χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι εκπέμπετε διαρκώς ενέργεια, σκέψεις και συναισθήματα που αντιστοιχούν με όσα θέλετε να είστε, να κάνετε και να βιώσετε. Οι ενεργειακές σας συχνότητες πρέπει να συγχρονιστούν με όλα όσα θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας.

Μπορείτε να το σκεφτείτε ως εξής: φανταστείτε ότι μεταδίδουμε και λαμβάνουμε ραδιοκύματα. Η συχνότητα σας πρέπει να αντιστοιχεί με τη συχνότητα που θέλετε να λάβετε. Δεν μπορείτε να συντονίσετε το ραδιόφωνο σας στη συχνότητα 98,7 FM και να περιμένετε να ακούσετε ένα σταθμό που εκπέμπει στους 103,3. Θα πρέπει να αποδεχθείτε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Η ενέργεια πρέπει να συγχρονιζεται ή να συντονίζεται με την ενεργειακή συχνότητα του πομπού. Όποτε, θα πρέπει να διατηρήσετε τις δονήσεις σας συντονισμένες σε μια θετική συχνότητα, ώστε να προσελκύσετε θετική ενέργεια.

Μπορείτε να μάθετε να χειρίζεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας μαθαίνοντας να ανταποκρινεστε, και όχι απλώς να αντιδράτε, στις καταστάσεις της ζωής σας. Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τη ζωή μας απλώς αντιδρώντας αυτόματα και ασυναίσθητα στις καταστάσεις και στα γεγονότα. Μπορεί να είχατε μια δύσκολη μέρα, να μείνατε από λάστιχο ή να αναγκαστήκατε να υποστείτε την άδικη συμπεριφορά ενός ατόμου. Ας υποθέσουμε ότι αντιδράτε αρνητικά σε αυτές τις καταστάσεις, φτιάχνοντας αρνητικές σκέψεις και βιώνοντας αρνητικά συναισθήματα. Θυμώνετε, αναστατώνεστε ή στεναχωριέστε. Σε αυτήν την περίπτωση, αντιδράτε μηχανικά και δεν ανταποκρινεστε συνειδητά. Έτσι, τα αρνητικά φορτισμένα συναισθήματα και μοτίβα σκέψης σας “παραγγέλνουν ” αυτόματα στο σύμπαν ακόμα περισσότερες ανάλογες αρνητικές εμπειρίες. Για να εξασφαλίσετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μάθετε να ανταποκρίνεστε συνειδητά με έναν διαφορετικό και πιο θετικό τρόπο.

Τα καλά νέα είναι πως μόλις κατανοήσετε το Νομό της Έλξης και τη λειτουργία του, θα μπορέσετε να επιδιώξετε συνειδητά τη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής.

  • Μπορείτε να επιλέξετε να ανταποκρινεστε διαφορετικά στις καταστάσεις της ημέρας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Μπορείτε να επιλέξετε να εστιάζετε τη σκέψη σας στα πράγματα που θέλετε περισσότερα στη ζωή σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε να βιώσετε περισσότερα από τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.
  • Μπορείτε να επιλέξετε συνειδητά να συμμετάσχετε στη δημιουργία του μέλλοντος σας, ελέγχοντας τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας.

Το μέλλον δημιουργείτε με όσα κάνετε σήμερα, και όχι με όσα θα κάνετε αύριο. ~ Ρόμπερτ Κιγιοσάκι

Από το βιβλίο ” Το κλειδί για το νόμο της έλξης ” – Jack Canfield, D. D. Watkins

aurarodos.gr

Διαβάστε επίσης

To Top