Σκέψεις - Απόψεις

Το κάρμα θα εκδικηθεί αργά ή γρήγορα. Εμπιστεύσου το!


Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου κάποιος μας πλήγωσε τόσο πολύ που όλο μας το είναι ήθελε εκδίκηση. Και είναι μια φυσική αντίδραση να θέλουμε να ανταποδώσουμε μια άσχημη συμπεριφορά. Θέλουμε να δικαιωθούμε για τον συναισθηματικό ή και σωματικό πόνο που μας έχει προκαλέσει κάποιος.

Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να πάρετε εκδίκηση, σταματήστε γιατί ποτέ δεν βγαίνει σε καλό. Το να συμφιλιωθείτε με την κατάσταση όπως έχει είναι η καλύτερη λύση. Ο λόγος; Επειδή όταν ξεπερνάτε αυτό το γεγονός και δεν έχετε αρνητικές σκέψεις για το άτομο που σας πλήγωσε, το Σύμπαν – η ζωή θα σας επιβραβεύσει με καλύτερα πράγματα. Όταν γίνεστε εκδικητικοί από την άλλη, αυτά τα αρνητικά συναισθήματα θα επιστρέψουν σε εσάς ακόμα πιο έντονα και θα ξανά πληγωθείτε.

Η καλύτερη εκδίκηση σας είναι να συνεχίσετε την ζωή σας όσο καλύτερα γίνεται. Χωρίς να αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει. Χωρίς να χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας σε άτομα που δεν το αξίζουν.

Αν συνεχίσετε να επιθυμείτε την εκδίκηση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μην αφήσετε τις πληγές σας να επουλωθούν. Εκτός από τις πληγές πρέπει να γνωρίζετε πως η ενέργεια που εκπέμπει ο θυμός είναι ισχυρή, τόσο ισχυρή που σας ρίχνει κατακόρυφα τη δόνησή σας, μεγαλώνοντας τις πιθανότητες να έλξετε αντίστοιχες καταστάσεις.

Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πέσει στο επίπεδο της ανωριμότητας. Μην αναλώνεστε με αρνητικές σκέψεις. Προχωρήστε και ξεχάστε το. Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση.

Αυτός που σας πλήγωσε θα το βρει μπροστά του στη ζωή. Ο νόμος της ανταπόδοσης θα λειτουργήσει. Όχι για εσάς αλλά για εκείνον. Για ό,τι κακό έχει κάνει, για όσους έχει αδικήσει, για όσους έχει πληγώσει. Όπως είναι γνωστό, ό,τι δίνεις παίρνεις. Οπότε χαλαρώστε και δείτε το Κάρμα να κάνει την δουλειά του.

Ν.Σ.

Διαβάστε επίσης


To Top