Τεστ - Κουίζ

Το φεγγάρι που θα επιλέξετε αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα σας


Όταν είναι να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας, το να ξεκινήσουμε από το υποσυνείδητο μας είναι μια πολύ καλή αρχή. Όσο περισσότερο γνωρίζετε τις πλευρές του εαυτού σας που δεν ξέρατε τόσο πιο ολοκληρωμένοι θα γίνετε.

Όλοι ελκυόμαστε από διαφορετικά πράγματα για διάφορους λόγους και μέσω αυτών μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα για την προσωπικότητα και την ζωή μας γενικότερα. Για παράδειγμα, το φεγγάρι που θα επιλέξετε έχει να πει πολλά για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σας. Δηλαδή, οι πιο ντροπαλοί είναι πιθανότερο πως θα επιλέξουν το τελευταίο φεγγάρι ενώ οι πιο εξωστρεφείς το δεύτερο.

Αν θέλετε να εμβαθύνετε σε αυτόν τον κόσμο ρίξτε μια ματιά στην εικόνα και διαλέξτε το φεγγάρι που σας τραβά περισσότερο. Μόλις το κάνετε, διαβάστε τι σημαίνει συμφωνα με το awarenessact.com . Τι πιστεύετε ότι θα μάθετε;

Πρώτο φεγγάρι: Ανοιχτοί και ειλικρινείς

Αν διαλέξατε το πρώτο φεγγάρι είστε πιθανώς πολύ ανοιχτοί με αυτούς που σας νοιάζουν. Τείνετε να είστε ειλικρινείς ακόμα και όταν νιώθετε πως δεν πρέπει και δεν λέτε ποτέ ψέματα, ειδικά στα κοντινότερα πρόσωπα της ζωής σας. Ίσως να το παρακάνετε κάποιες φορές αλλά αυτό δεν σας κρατά πίσω με κανέναν τρόπο. Κάνετε τα πάντα να λειτουργούν προς όφελος σας και ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να προχωρήσετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Δεύτερο φεγγάρι: Εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε πιθανώς να είστε η ψυχή του πάρτυ. Οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς όταν θέλουν να προσθέσουν λίγη διασκέδαση στην ζωή τους και είστε πάντα εκεί όταν κάποιος σας έχει ανάγκη. Δουλεύετε σκληρά και πάντα προσπαθείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή. Είναι πάντα ωραία όταν είστε κι εσείς τριγύρω.

Τρίτο φεγγάρι: Στοργικοί και αγαπητοί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είστε ένα βαθιά συναισθηματικό άτομο. Πάντα προσπαθείτε όσο περισσότερο γίνεται να βοηθάτε τον κόσμο και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε κι όμως οι περισσότεροι στην αρχή σας απομακρύνουν.

Τέταρτο φεγγάρι: Χαλαροί και απλοϊκοί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είστε πολύ χαλαροί χωρίς να αγχώνεστε ιδιαίτερα. Δεν σας αρέσει να περιπλέκετε τα πράγματα και προτιμάτε να επιβραδύνετε για να ηρεμήσει πρώτα η κατάσταση. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο το να εντυπωσιάσετε τον κόσμο όσο το να απολαύσετε απλώς την ζωή καθώς αυτή προχωρά.

Πέμπτο φεγγάρι: Ντροπαλοί και εκκεντρικοί

Αν διαλέξατε αυτό το φεγγάρι τότε είναι προφανές πως είστε περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς. Δεν σας αρέσει να περνάτε πολύ χρόνο έξω ή μαζί με άλλους. Πολλοί σας θεωρούν λίγο περίεργους αλλά όσοι σας γνωρίζουν ξέρουν ότι είστε πολύ καλοί άνθρωποι. Είναι λες και όσο πιο πολύ απομακρύνεστε τόσο περισσότερο ο κόσμος προσπαθεί να σας βρει.

Μετάφραση – επιμέλεια: M.T. για το awakengr.com

Διαβάστε επίσης


To Top