Τεστ - Κουίζ

Τι βλέπεις στις εικόνες; Απάντησε και μάθε τα κρυμμένα στοιχεία του χαρακτήρα σου


Μπορεί να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου μέσα από μερικές εικόνες; Ναι, μπορείς

Υπάρχουν πολλά ψυχολογικά τεστ με εικόνες,τα οποία που μπορούν να φανερώσουν -κρυμμένα- στοιχεία του χαρακτήρα σου και ακόμα τους τρόπους σκέψης σου. Η επιστήμη της ψυχολογία και οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας έχουν δημιουργήσει διάφορα εργαλεία, ακόμα και τεστ, για την εξερεύνηση της ψυχής. Οι εικόνες οπτικής ψευδαίσθησης, που θα δεις παρακάτω, αποτελούν ένα από τα ψυχολογικά τεστ χαρακτήρα, που ξεδιπλώνουν το αληθινό μοτίβο σκέψης, αλλά χωρίς φίλτρα.

Δες τις εικόνες, απάντησε και δες την ανάλυση στο τέλος του τεστ!

Προς ποια μεριά είναι το παράθυρο ανοιχτό:

  1. Προς τα έξω
  2. Προς τα μέσα

Ποιος αγκαλιάζει ποιον;

  1. Μια γυναίκα αγκαλιάζει έναν άντρα
  2. Ένας άντρας αγκαλιάζει μια γυναίκα

Τι βλέπεις?

  1. Ένα κρανίο
  2. Δύο αστροναύτες

Τι βλέπεις?

  1. Μια γάτα
  2. Ενα πρόσωπο

Τι βλέπεις?

  1. Ένα δέντρο
  2. Το πρόσωπο ενός άνδρα

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Αν όλες σου οι απαντήσεις είναι στο 2: Πρακτικός τρόπος σκέψης

Μπορείς να βρεις εύκολα την λύση σε προβλήματα, που οι άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονται. Ψάχνεις τρόπους για το πώς μπορείς να κάνεις κάτι πιο βολικό και πιο χρήσιμο. Έχεις συχνά λαμπρές, δημιουργικές ιδέες, αλλά όμως ταυτόχρονα ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες.

Αν όλες σου οι απαντήσεις είναι στο 1: Ενστικτώδης τρόπος σκέψης

Ξεκάθαρα διαισθητικό άτομο. Εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου πάντα. Έχεις έντονη παρατηρητικότητα και θάρρος. Όταν παρουσιάζεται μια μεγάλη δυσκολία, δεν τα παρατάς και συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να καταφέρεις τον σκοπό σου.

Περισσότερες απαντήσεις 2: Λογικός – ρεαλιστικός τρόπος σκέψης

Ένας άνθρωπος λογικός. Αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να οργανώσεις τις σκέψεις σου, προτού αναλάβεις δράση. Χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους για να αποφασίσεις κάτι. Συνήθως αποφεύγεις να ρισκάρεις και προτιμάς τις πιο ασφαλείς και μεθοδευμένες κινήσεις.

Περισσότερες απαντήσεις 1: Εμπειρικός τρόπος σκέψης

Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική για εσένα και για αυτό οι σκέψεις σου επηρεάζονται σημαντικά από το παρελθόν σου. Αναλαμβάνεις δράση αμέσως και δεν σκέφτεσαι δύο ή τρεις φορές κάτι. Μερικές φορές αισθάνεσαι παράξενα όταν πρέπει να αντιμετωπίσειςε ένα πρόβλημα που δεν έχεις ξαναζήσει. Βέβαια, το πάθος σου είναι ισχυρότερο από τον φόβο σου.

 jenny.gr 

Διαβάστε επίσης


To Top