Αστρολογία

Τι τύπο ενεργειακής ενσυναίσθησης έχετε σύμφωνα με το ζώδιο σας


Κάθε άτομο έχει ένα δυναμικό ενσυναίσθησης και ο καθένας από εμάς αξίζει να δοκιμάσει την τύχη του και να δει τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της ψυχής μας.

Το σύμπαν είναι ένα τεράστιο ενεργειακό πεδίο και όλοι είμαστε μικρά σωματίδια ενέργειας που διαμορφώνουν την πολυδιάστατη ύπαρξη των πάντων. Ωστόσο, έχουμε διαφορετικά και μοναδικά δυναμικά και ικανότητες. Το πνεύμα μας έχει κρυμμένους πολύτιμους λίθους που πρέπει να ανακαλύψουμε.

Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας πουν αν έχετε ενσυναίσθηση και τον ενεργειακό της τύπο με βάση το ζώδιο σας.

Κριός: Ενσυναίσθηση της πανίδας

Έχετε την δύναμη της Άνοιξης και της Φύσης. Η ενέργεια σας ρέει με ένα μυστηριώδη τρόπο και όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας μάχεστε ενάντια στον χειμώνα με κάθε είδος. Είναι η εποχή όπου όλα τα ζώα έρχονται κοντά σας και είναι η τέλεια περίοδος για να καθιερώσετε μια μόνιμη σύνδεση με το πνευματικό σας ζώο και να βρείτε ένα τρόπο για να γίνετε ένα με τον Κύκλο της Ζωής.

Ταύρος: Σωματικά δεκτική ενσυναίσθηση

Τα πάντα υλοποιούνται και γίνονται ορατά και «δύσκολα» για τους Ταύρους όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο τους. Οι Ταύροι έχουν την ενσυναίσθηση που μοιράζεται δύναμη με τους άλλους και είναι αυτό είναι ορατό. Οι Ταύροι διαδίδουν θετικότητα και με έναν αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο αυτό έχει ψυχοσωματικές επιδράσεις.

Δίδυμος: Τηλεπαθητική ενσυναίσθηση

Οι δίδυμοι είναι πολύ ευαίσθητα άτομα που μπορούν να εναρμονιστούν με τις φωνές και τις δονήσεις όλων γύρω τους. Αυτό τους κάνει να έχουν τηλεπαθητική ενσυναίσθηση και μπορούν να ενισχύσουν αυτή την ικανότητα λαμβάνοντας και στέλνοντας μηνύματα με όποιον θέλουν. Το κλειδί είναι να νιώθουν ελεύθεροι και να μην προσπαθούν να κρίνουν αυτό που σκέφτεστε. Αφήστε τις σκέψεις σας να ταξιδέψουν ελεύθερες. Η τηλεπάθεια είναι ένα σπάνιο δώρο και ένα ισχυρό όπλο. Χρησιμοποιήστε τη σοφά.

Καρκίνος: Ενσυναίσθηση χαμαιλέοντας

Οι Καρκίνοι είναι τα πιο ευαίσθητα άτομα και έχουν τον πιο αγνό τύπο ενσυναίσθησης. Θα μπορούσαμε να πούμε πως οι Καρκίνοι έχουν την «Αγνή Ενσυναίσθηση» ή την «Αληθινή Ενσυναίσθηση» καθώς έχετε την φυσική ικανότητα να αισθανθείτε τους κυματισμούς που προκαλεί κάθε συναίσθημα. Επιπλέον, αυτό σας αλλάζει. Έχετε παρατηρήσει πως αντιδράτε διαφορετικά όταν αλλάζετε δωμάτια όπου βρίσκονται διαφορετικά άτομα; Αντικατοπτρίζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας στην ψυχή σας και αυτό σας αλλάζει όπως τα νερά μετά τις παλίρροιες.

Λέων: Ψυχομετρική Ενσυναίσθηση

Είναι εκπληκτικό πόσα πολλά μπορείτε να αισθανθείτε όταν αγγίζετε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλον. Το κλειδί είναι να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο για να σας γεμίσουν τα συναισθήματα σας. Κάθε αντικείμενο έχει μια ιστορία και μπορείτε πραγματικά να την πείτε. Γι αυτό, όταν φοράτε ή κρατάτε κάτι που δεν είναι δικό σας, σταδιακά επηρεάζει την διάθεση σας. Το έχετε παρατηρήσει; Αυτή η ψυχομετρική ικανότητα είναι μοναδική ανάμεσα στους τύπους ενσυναίσθησης.

Παρθένος: Ενσυναίσθηση της χλωρίδας

Ανάμεσα σε όλους τους τύπους ενσυναίσθησης εσείς μπορείτε να εδραιώσετε μια δυνατή πνευματική σύνδεση με τα φυτά, τα λουλούδια και τα δέντρα. Μπορείτε να επηρεαστείτε από την ενέργεια τους καθώς οι απόψεις και τα συναισθήματα σας για τον κόσμο αλλάζουν γρήγορα όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας. Η βοτανική είναι το πάθος σας και αγαπάτε να έχετε φυτά και βότανα στο σπίτι σας.

Ζυγός: Συναισθηματικά δεκτική ενσυναίσθηση

Αναρωτιέστε γιατί οι Ζυγοί τα πάνε τόσο καλά στην κοινωνική ζωή; Λοιπόν, έχουν μεγάλες πιθανότητες να κατέχουν την συναισθηματικά δεκτική ενσυναίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να νιώσετε τι νιώθουν οι άλλοι και να «διαβάσετε» τα συναισθήματα τους. Αυτό σας βοηθά να καθιερώσετε δυνατές και μακροχρόνιες κοινωνικές συνδέσεις, αλλά ταυτόχρονα, είναι μεγάλο φορτίο το να βιώνετε την κακία και την υποκρισία του κόσμου.

Σκορπιός: Ενσυναίσθηση Μέντιουμ

Οι Σκορπιοί έχουν φυσική την ενσυναίσθηση μέντιουμ και μπορούν να νιώσουν τα πνεύματα, τα αόρατα γεγονότα και τα δυνατά ενεργειακά πεδία όπως οι Εργάτες του Φωτός και άλλα είδη πνευματικών όντων σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Οι Σκορπιοί θεωρούνται οι καλύτεροι θαυματοποιοί. Η ενσυναισθητική πλευρά σας θα πρέπει να φέρνει φως στον κόσμο σας παρά το σκοτάδι που βλέπετε γύρω σας. Το πνεύμα του Σκορπιού αναπτύσσεται, γίνεται δυνατό και καταφέρνει να βρει μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στον τρισδιάστατο κόσμο και στα παραπάνω πράγματα.

Τοξότης: Διαφωτισμένη ενσυναίσθηση

Πάντα αναζητώντας το νόημα της ζωής, οι Τοξότες έχουν την εκπληκτική ικανότητα να αισθάνονται ενσυναισθητικά την αλήθεια μέσα τους. Μην πείτε ψέματα σε έναν Τοξότη. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Επιπλέον, μπορούν αμέσως να απορρίψουν κάποιον που έχει προδώσει την εμπιστοσύνη τους πριν καν αποκαλυφθεί η αλήθεια. Μπορούν να ταξιδέψουν στον Κόσμο και να διδαχθούν από δασκάλους που λένε μόνο την αλήθεια του Κόσμου.

Αιγόκερως: Γεωμαντική ενσυναίσθηση

Η σύνδεση σας με την Μητέρα Φύση είναι εξαιρετικά δυνατή και έχετε την εκπληκτική ικανότητα να «αισθάνεστε» τι προβληματίζει την φύση. Οι Αιγόκεροι έχουν την δεξιότητα να διαβάζουν τα γεωμαντικά κύματα πάνω και κάτω από το έδαφος και την θάλασσα. Οι Αιγόκεροι είναι από την φύση τους πολύ καλοί στο φενγκ σούι και έχουν τέλεια αίσθηση της τάξης.

Υδροχόος: Ενσυναίσθηση της Γαίας

Οι Υδροχόοι έχουν τέλειες ενσυναισθητικές ικανότητες. Μπορούν να συνδεθούν με όλα και όλους. Είναι γεμάτοι ενέργεια και έχουν κοσμική διορατικότητα. Γι αυτό τους έχει δοθεί το όνομα ενσυναίσθηση της Γαίας- λόγω της Γαίας- της μητέρας φύσης που είναι γεμάτη με ενέργεια όπως και το πνεύμα των Υδροχόων. Έχουν την μοναδική δεξιότητα να νιώθουν τα συναισθήματα ολόκληρων χωρών, ακόμα και ηπείρων. Οι ικανότητες της κυβερνο-ενσυναίσθης τους κάνει να έχουν την τέλεια ενσυναίσθηση.

Ιχθύς: Αστρική ενσυναίσθηση

Οι Ιχθείς έχουν μια δυνατή σύνδεση με τα αστέρια και το ανώτερο διάστημα. Διοχετεύετε την ενέργεια, την δύναμη και την έμπνευση σας από τα αστέρια, έτσι έχετε ξεχωριστές ικανότητες στο να αισθάνεστε τα συναισθήματα πριν από όλους, πριν ακόμα τα νιώσουν οι ίδιοι. Οι Ιχθείς τα πάνε πολύ καλά στο να αποφεύγουν τους τοξικούς ανθρώπους και στο να διαχειρίζονται ανεπιθύμητες καταστάσεις που ίσως έχουν τραγικό τέλος. Κάνουν σπουδαίους φίλους γεμάτους με κατανόηση και συμπόνια.

Διαβάστε επίσης


To Top