Αυτοβελτίωση

Τι να κάνετε εάν η επίφυσή σας είναι σε υπερδιέγερση


Η ανάπτυξη της διαίσθησής μας αποτελεί σημαντικό μέρος της προσωπικής μας ανάπτυξης. Μια υγιής και ισχυρή διαίσθηση μας βοηθά να εμπιστευόμαστε τις αποφάσεις μας, μας κρατάει ασφαλείς, προστατευμένους και ευθυγραμμισμένους με τον σκοπό μας εδώ στον πλανήτη Γη. Επίσης, η επίφυση μας βοηθά να συνδεθούμε με άλλες διαστάσεις καθώς και μας δίνει την ικανότητα να προβλέπουμε πολλές φορές το μέλλον.

Ένα κοινό ζήτημα που συναντά κανείς καθώς αναπτύσσει το τρίτο μάτι (το διαισθητικό κέντρο) είναι ότι υπερδιεγείρει τον κωνοειδή αδένα (την επίφυση) και δεν δημιουργεί ένα ισχυρό θεμέλιο για την ανάπτυξη της ενέργειας.

Όταν τα ανώτερα τσάκρα υπερδιεγείρονται αισθανόμαστε αρκετά αποπροσανατολισμένοι, νωχελικοί. Τα ανώτερα τσάκρα δέχονται αρκετή πίεση μέσω των ασκήσεων ψυχικής ανάπτυξης. Είναι εξίσου σημαντικό για σας να δώσετε προσοχή και να τονώσετε τα άλλα 5 τσάκρα σας: του λαιμού, της καρδιάς, του ηλιακού πλέγματος, του ιερού κέντρου και του τσάκρα της βάσης για να υπάρχει ισορροπία. Η επίφυση υπερδιεγείρεται ως αποτέλεσμα αυτών των ασκήσεων. Στη συνέχεια θα αρχίζετε να βιώνετε αυτά τα 4 κοινά συμπτώματα μιας υπερδιεγερμένης επίφυσης.

4 συμπτώματα μιας υπερδιεγερμένης επίφυσης

 1. Δυσκολία στη συγκέντρωση, αγωνίζεσαι να μείνεις συγκεντρωμένος
 2. Πονοκέφαλοι
 3. Θολή όραση, πίεση στα μάτια, ευαισθησία στο φως
 4. Αυπνία

Τι μπορείτε να κάνετε για να ανακουφίσετε μια υπερδιεγερμένη επίφυση:

 • Τρίψτε ένα λάδι γείωσης στο τρίτο σας μάτι. Το πατσουλί, η μέντα, το σανταλόξυλο, το χαμομήλι, το τριαντάφυλλο και το μπλε τάνσυ θα φέρουν ανακούφιση.
 • Καλύψτε το τρίτο σας μάτι με ένα καπέλο ή με μια μπαντάνα.
 • Αποφύγετε το φθόριο (υπάρχει άφθονο στις οδοντόκρεμες).
 • Η τοποθέτηση ενός κρυστάλλου όπως το μάτι της τίγρης, ο αιματίτης, ο αμέθυστος ή ο φθορίτης στο τρίτο μάτι σας θα βοηθήσει στην ανακούφιση της υπερδιεγερμένης επίφυσης.
 • Προγραμματίστε ένα σεμινάριο θεραπείας Reiki.
 • Αγκαλιάζοντας ένα δέντρο θα σας βοηθήσει να γειωθείτε με την ενέργεια της Γης.
 • Να τρώτε τρόφιμα της γης όπως καρότα, γλυκοπατάτες επίσης και μαύρη σοκολάτα.
 • Κάνοντας ασκήσεις γιόγκα ή αναπνοής θα μετακινήσετε το chi στα ενεργειακά σας κέντρα.
 • Αποφύγετε τον πολύ κόσμο για μερικές ημέρες.

Μη χάσετε: Άνοιγμα του τρίτου ματιού: Ισχυρές αρχαίες πρακτικές για την ενεργοποίηση της επίφυσης και την ανάπτυξη της συνείδησης

Κάθε ένας από εμάς έχει ψυχικά δώρα και αυτά τα δώρα ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάνουμε στους εαυτούς μας κακό όταν συγκρίνουμε την ανάπτυξή μας με αυτή των άλλων. Μερικοί άνθρωποι έχουν σαφείς ικανότητες από τη γέννησή τους και κάποιοι από εμάς πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό λίγο παραπάνω, λίγο πιο σκληρά για να το επιτύχουμε.

Οι ψυχικές σας ικανότητες θα αυξηθούν όταν είστε καλοί και έτοιμοι. Το να είσαι ανυπόμονος και να προσπαθείς να επισπεύσεις τη διαδικασία θα σου προκαλέσει ανισορροπία και θα βιώσεις μερικά από τα συμπτώματα που ανέφερα παραπάνω.

Πάρε το χρόνο σου, απόλαυσε τη διαδικασία και άφησε τις προσδοκίες σου για το πώς και πότε θα είσαι σε θέση να επιτύχεις τους στόχους σου. Τα δώρα σου θα έρθουν όταν η ώρα θα είναι κατάλληλη για εσένα. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη αποτελούν μέρος της αναπτυξιακής διαδικασίας.

awakengr.com

Διαβάστε επίσης


To Top