Αύρα - Ενέργειες

Τι είναι η αύρα που μας περιβάλλει

Αύρα

Τα πάντα γύρω μας, έμψυχα και άψυχα, αποτελούνται από ενέργεια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί ένα ενεργειακό πεδίο τριγύρω της, το οποίο ονομάζεται αύρα, η οποία έχει πολλά επίπεδα, που όμως διαφέρουν στη συχνότητα και την πυκνότητα. Στην ουσία, όλα τα σώματα, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού, είναι αποτυπώσεις της θεϊκής ενέργειας.

Η αύρα εκτείνεται από 30 έως και 90 εκατοστά από το σώμα μας, συνήθως μέχρι εκεί που εκτείνονται τα χέρια μας, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Την αύρα, ενώ θα τη διαχωρίσουμε σε διάφορα σώματα, ώστε να την αναλύσουμε, στην πραγματικότητα δεν είναι διαχωρισμένη: το κάθε ένα σώμα διαπερνά και διαπερνάται από τα άλλα.

Η αύρα περιλαμβάνει αρκετά χρώματα και σε διάφορους τόνους, τα οποία προσδιορίζουν την υγεία σε διάφορα επίπεδα, είτε δηλαδή σε φυσικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι ένα κουκούλι προστασίας για τον άνθρωπο από τις εξωγενείς επιρροές. Ακόμα, έχει επάνω της καταγεγραμμένες πληροφορίες, με τις οποίες συστηνόμαστε, με έναν αιθερικό τρόπο, στους άλλους ανθρώπους. Αυτή η δόνηση που εκπέμπουμε από την αύρα μας, πολλές φορές ευθύνεται για γεγονότα που η λογική δε μπορεί να κατανοήσει. Για παράδειγμα: ένα άτομο με συμπυκνωμένο θυμό μέσα του είναι πολύ φυσικό να βρει παρόμοιες μορφές ενέργειας στο δρόμο του και να βιώνει ξανά και ξανά εμπειρίες έντασης, καθώς η κάθε δόνηση καλεί την αντίστοιχή της.

Η αύρα που δέχεται συνεχώς αρνητικές επιρροές – από το εσωτερικό περιβάλλον του ανθρώπου, όπως στρες, μόνιμη ανησυχία, πίκρα, ένταση – σταδιακά θα αδυνατίσει, θα σχιστεί, θα αποκτήσει σκοτεινές περιοχές με λιμνάζουσες ενέργειες που μοιάζουν με νέφη, τρύπες κλπ. Από τη νοσηρή αυτή αύρα, θα εισβάλλουν ενεργειακοί παθογόνοι παράγοντες, εύκολα πια, στο εσωτερικό, εφόσον δεν υφίσταται κάποιο προστατευτικό περίβλημα απέναντί τους. Έτσι, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο το άτομο να βιώνει κούραση, αδυναμία και να αρρωσταίνει γενικά εύκολα.

Οι επιρροές όμως που αδυνατίζουν την αύρα μας, όπως ήδη είδαμε, μπορεί να προκαλούνται και από εξωγενείς βλαπτικούς παράγοντες. Συνήθως δημιουργούνται από ενεργειακές επιθέσεις, από προσβολές και γενικά από διάφορες ανάλογες αιτίες. Σταδιακά, αυτές οι δυσλειτουργικές ενέργειες, επηρεάζουν την ψυχική και τη συναισθηματική μας ισορροπία. Ακόμα και εδώ θα παρατηρήσουμε διάφορα συμπτώματα στο φυσικό μας σώμα, όπως πόνους. Έτσι, καταλήγουμε να βιώνουμε αρνητικές καταστάσεις στη ζωή μας, είτε οι επιρροές προκαλούνται εκ των έσω, είτε από εξωτερικές συνθήκες.

Ουσιαστικά, μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο: το εσωτερικό παθογόνο δημιουργεί αδυναμία στην αύρα, το εξωτερικό παθογόνο εισβάλλει στο εσωτερικό πολύ πιο εύκολα, διασπά ακόμα περισσότερο την ενέργεια και, έτσι, τα γεγονότα θα γίνονται ακόμα χειρότερα στο εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό που συμβαίνει, εν τέλει, είναι πως, όλες αυτές οι αρνητικές ενέργειες αποτυπώνονται στην αύρα μας, εστιάζοντας τη δόνησή τους στη συγκεκριμένη συχνότητα. Έτσι, τα γεγονότα, οι άνθρωποι, οι συνθήκες, ανταποκρίνονται στη συχνότητα που έχει υιοθετηθεί ενεργειακά. Αν λοιπόν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά συγκεκριμένα γεγονότα που επαναλαμβάνονται, είναι καλό να συμπεριλάβετε στην εργασία σας και την εξισορρόπηση του αυρικού συστήματος.

Απόσπασμα από το βιβλίο: “Εγχειρίδιο εξαγνισμού και ψυχικής προστασίας”, της Shakila-Ιωάννας Μπράτη, από τις εκδόσεις Δίον.

omorfizoi.gr

Διαβάστε επίσης

To Top