Τεστ - Κουίζ

Τεστ: το ζώο που βλέπετε πρώτο στην εικόνα δείχνει το είδος της ψυχής σας


Αν και πολλοί από εμάς ζούμε σε πόλεις, εξακολουθούμε να νιώθουμε στενή σχέση με τη φύση. Δεν τυχαίνει απλώς να προτιμούμε ένα ζώο από κάποιο άλλο. Στην πραγματικότητα, έχουμε την τάση να συσχετίζουμε τον εαυτό μας με αυτά.

Έχουμε ετοιμάσει ένα σύντομο τεστ.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα. Ποιο ζώο βλέπετε πρώτα;

Υποσυνείδητα επιλέγετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Είναι η ουσία της ψυχής σας που σας μιλάει!

 

Αν είδατε:

1 . Το περιστέρι

Το περιστέρι είναι πουλί της ειρήνης, της ελπίδας και της σύνδεσης. Η ψυχή σας είναι αγνή σαν το χιόνι στην κορυφή ενός βουνού. Βλέπετε το φως στα πάντα και μπορείτε να εμπνεύσετε ελπίδα στους άλλους. Δεν ενδιαφέρεστε πολύ για τα υλικά αντικείμενα. Είστε συνδεδεμένοι με τον κόσμο πέρα από αυτά.

2. Η πεταλούδα

Η πεταλούδα  σχετίζεται με την ομορφιά και την ευχαρίστηση. Ξέρετε ότι η ζωή είναι σύντομη και αγαπάτε κάθε στιγμή της. Μισείτε τις απλές και βαρετές συνομιλίες. Είστε σίγουροι ότι ο κόσμος είναι ένα λιβάδι με λουλούδια, τα οποία προορίζονται για σας. Η ψυχή σας είναι φωτεινή και λάμπει. Είναι τόσο όμορφη που οι άνθρωποι σας κοιτούν με θαυμασμό!

3. Ο αετός 

Ο αετός είναι ελεύθερο πνεύμα. Αναζητάτε την περιπέτεια. Πετάτε ψηλά πάνω από όλους και ξέρετε ότι το αξίζετε. Είστε υπερήφανοι και ισχυροί, και βλέπετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να εντοπίσουν. Δεν σας αρέσει να είστε συγκρατημένοι. Η ψυχή σας είναι ευγενική. Η δύναμή και η ανεξαρτησία της προσελκύουν και απωθούν τους άλλους ταυτόχρονα.

4. Ο λύκος

Ο λύκος σχετίζεται με την ιδιωτική ζωή. Αν και αυτά τα ζώα συνδέονται στενά με τη μοναξιά, στην πραγματικότητα, ζουν σε αγέλες. Εάν επιλέξατε τον λύκο, σημαίνει ότι προτιμάτε έναν περιορισμένο κοινωνικό κύκλο. Είστε επιλεκτικοί όταν πρόκειται να αφήσετε κάποιον να μπει μέσα επειδή αγαπάτε το χρόνο και τον εαυτό σας. Η ψυχή σας είναι γεμάτη σοφία και γαλήνη. Είναι τρυφερή, επομένως πρέπει να προστατεύεται.

5. Το αλογάκι της παναγίας

Το αλογάκι της παναγίας είναι ένα ιερό ζώο σε πολλούς πολιτισμούς. Είστε μοναχικοί, και δεν σας ενοχλεί καθόλου. Προτιμάτε να μαθαίνετε αντί να επικοινωνείτε. Οι μικρές συνομιλίες είναι ο εφιάλτης σας. Αλλά η έλλειψη κοινωνικών αλληλεπιδράσεων δεν σημαίνει ότι δεν είστε καλοί σε αυτές. Είστε έξυπνοι και προσεκτικοί, και μπορείτε να χειραγωγήσετε κάποιον αν χρειάζεται. Η ψυχή σας τείνει προς την μυστική γνώση.

Αν σας άρεσε το τεστ, μοιραστείτε το με τους φίλους σας !

Μετάφραση, επιμέλεια: L. C

awakengr.com via ideaspots.com

Διαβάστε επίσης


To Top