Τεστ - Κουίζ

Τέστ: Αυτό που βλέπετε αρχικά, αποκαλύπτει τον σκοτεινό σας εαυτό


Το πρώτο πράγμα που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει τα μυστικά του εσωτερικού σας εαυτού …

Αυτό το γρήγορο κουίζ θα σας αποκαλύψει τον σκοτεινό σας εαυτό. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε σε αυτή την εικόνα θα σας πει πολλά για το τι συμβαίνει στο υποσυνείδητό σας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε σε αυτό το σκίτσο, αλλά το σημαντικό είναι αυτό που παρατηρείτε πρώτο. Ο υποσυνείδητος σκοτεινός σας εαυτός θα σας αποκαλύψει τι σας παρακινεί και τι σας κατευθύνει περισσότερο στη ζωή.

Σύμφωνα με τον Carl Jung:

«Είναι μια τρομακτική σκέψη ότι ο άνθρωπος έχει και μια σκοτεινή πλευρά, που αποτελείται όχι μόνο από τις μικρές αδυναμίες, αλλά και από έναν θετικά δαιμονικό δυναμισμό. Το άτομο σπάνια γνωρίζει κάτι γι’αυτό. Για αυτόν, ως άτομο, είναι απίστευτο ότι θα μπορούσε σε οποιαδήποτε περίπτωση να υπερβεί τον εαυτό του. Αλλά αφήστε αυτά τα αβλαβή πλάσματα να σχηματίσουν μια μάζα, και εκεί θα δείτε να αναδύεται ένα μαινόμενο θηρίο.»

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία και πείτε τι παρατηρείτε πρώτα …

Αν αρχικά παρατηρήσατε τα βουνά… οδηγείστε από τη λογική σας.

Είστε πνευματικός και πρακτικός άνθρωπος. Καθοδηγείστε κυρίως από τις δικές σας προσωπικές σκέψεις, οι οποίες αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρό σας στη ζωή. Λόγω αυτής της διαρκούς επιμέλειας και έντονης προσοχής, τείνετε να βάζετε την εργασία σας πάνω από ο,τιδήποτε άλλο στη ζωή.

Μερικές φορές πρέπει να σταματήσετε να εστιάζετε στο δύσκολο ταξίδι που ακολουθεί και να περνάτε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης. Το γεγονός ότι είδατε πρώτα τα βουνά σημαίνει ότι πάντα εστιάζεστε στα μελλοντικά καθήκοντα. Ενώ αυτό μπορεί να σας ανεβάσει πολύ επαγγελματικά, δεν θα είστε ευτυχισμένοι εάν δεν μάθετε να χαλαρώνετε.

Αν αρχικά παρατηρήσατε την αρκούδα… είστε παρακινημένοι από την αγάπη.

Η αρκούδα είναι σύμβολο άγριου και έντονου πάθους. Αν ήταν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε, πιθανότατα είστε ένα εξαιρετικά παθιασμένο άτομο, ειδικά όταν πρόκειται για υποθέσεις της καρδιάς. Είδατε πρώτα την αρκούδα επειδή έχετε μέσα σας μια ασταμάτητη αγριότητα.

Όταν πρόκειται για εκείνους που αγαπάτε, θα κάνατε ό,τι μπορείτε για να τους προστατεύσετε. Θα μπορούσατε μάλιστα να συγκριθείτε με μια μαμά αρκούδα που προστατεύει τα μικρά της. Είναι μια αρκετά ακριβής περιγραφή – δεν αφήνετε τίποτα να συμβεί σε αυτούς που αγαπάτε.

Αν αρχικά παρατηρήσατε τα δέντρα… καθοδηγείστε από το πάθος σας.

Είστε γνωστοί ως η ψυχή του πάρτι. Είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί. Τα δέντρα συμβολίζουν την επιθυμία να είστε κοινωνικοί και να συναναστρέφεστε με άλλους ανθρώπους. Αντιπροσωπεύουν μια ζωντανή συζήτηση που σας προσελκύει.

Είστε ευτυχισμένοι όταν συναντιέστε και κάνετε συναρπαστικές συζητήσεις με φίλους. Είστε πάντα πρόθυμοι να κάνετε νέες φιλίες και αυτό το πνεύμα φιλίας είναι που σας καθοδηγεί στη ζωή.

Αν αρχικά παρατηρήσατε το φεγγάρι… οδηγείστε από τα όνειρά σας.

Είδατε πρώτα το φεγγάρι γιατί έχετε πάντα το κεφάλι σας στα σύννεφα. Καθοδηγείστε από τα όνειρα και τις προσδοκίες σας για το μέλλον. Οι σκέψεις σας για το μέλλον συνεπαίρνουν το μυαλό σας και τα πραγματικά σας όνειρα μερικές φορές καταλήγουν να είναι οι φαντασιώσεις που είχατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μερικές φορές αποσυντονίζεστε λίγο με την ονειροπόληση, αλλά ξέρετε ότι μια μέρα όλες οι ελπίδες και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα με λίγη σκληρή δουλειά. Ωστόσο, μην αφήσετε την τελειότητα να γίνει ο εχθρός του καλού. Ακριβώς επειδή κάτι δεν γίνεται με τον τρόπο που ονειρευόσαστε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Μερικές φορές πρέπει να αποδεχθείτε την πραγματικότητα ακριβώς όπως είναι.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva
Πηγή: Truelife.gr

Διαβάστε επίσης


To Top