Ονειρόκοσμος

Τα ζώα ονειρεύονται; – Η αστρική ζωή των ζώων


Οι άνθρωποι συχνά ρωτούν εάν τα ζώα ονειρεύονται. Μερικοί λένε ναι, αλλά ότι τα όνειρά τους είναι μια επανάληψη γεγονότων που τους εντυπωσίασαν έντονα κατά τη διάρκεια του ξύπνιου τους.

Το γεγονός είναι ότι τα ζώα ονειρεύονται, αλλά τα όνειρά τους δεν είναι μια επανάληψη γεγονότων που τους εντυπωσίασαν έντονα κατά τη διάρκεια του ξύπνιου τους. Ένα ζώο, ένα πουλί, ακόμα και ένα έντομο, ζει μισό στο αστρικό και μισό στο φυσικό πεδίο  και όταν το ζώο κοιμάται ξυπνά εντελώς στο αστρικό πεδίο και ζει ένα πλήρες αντίγραφο της φυσικής του ζωής.

Για παράδειγμα, η χειμερία νάρκη μιας αρκούδας δεν είναι μια περίοδος ασυνείδητη αλλά μια περίοδος ολικής αστρικής δραστηριότητας. Με το αστρικό της σώμα η αρκούδα ζει στο αστρικό πεδίο όπως θα ζούσε στο φυσικό πεδίο. Ακόμα επίσης τρέφεται με αστρικές τροφές. Τροφοδοτώντας το αστρικό της σώμα κατά τη διάρκεια της χειμερίας νάρκης, τρέφει το φυσικό της σώμα και όταν τελειώσει η χειμερία νάρκη ξυπνά και συνεχίζει την ίδια ζωή σα να μην υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών των δύο διαστάσεων.

Όταν τα ζώα σκοτώνονται υποφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή, αφού εγκαταλείψουν το σώμα τους, συνεχίζουν να βιώνουν τη μορφή του θανάτου τους στο αστρικό πεδίο.

Τα ζώα, φυσικά, επηρεάζονται από τις σωματικές τους εμπειρίες, για παράδειγμα, όταν τα χτυπήσουν ή αφεθούν μόνα τους και πεινασμένα. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο μια φυσική εμπειρία γι ‘αυτά. Είναι φυσική και αστρική. Ένα πεινασμένο σκυλί όταν κοιμάται είναι ένα πεινασμένο σκυλί στο αστρικό πεδίο. Η ζωή των ζώων κινείται ταυτόχρονα τόσο στο αστρικό όσο και στο φυσικό πεδίο χωρίς καμία διαφορά.

Μερικά ζώα ζουν περισσότερο στο αστρικό πεδίο απ’ ότι στο φυσικό πεδίο. Κάποια ζουν περισσότερο στο φυσικό πεδίο από το αστρικό πεδίο, αλλά κατά τη διάρκεια ασθένειας αποσύρονται στο αστρικό πεδίο για να μην αισθάνονται τον πόνο. Ορισμένα ζώα, πριν πυροβοληθούν ή σκοτωθούν, δραπετεύουν στο αστρικό πεδίο για να γλυτώσουν από το να βιώσουν την κακουχία της διαδικασίας του θανάτου και στα δύο πεδία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θανάτωση των ζώων τούς προκαλεί έντονο βασανισμό.

Τορκόμ Σαραϊνταριάν “Passage to Higher Worlds”

elenastral.com

Διαβάστε επίσης


To Top