Υγεία και Ευεξία

Τα μυστικά της θεραπείας με κρυστάλλους: Πλήρης οδηγός για να υπερφορτίσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα με ιερούς λίθους και ορυκτά.


Οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνταν καθ΄ όλη την διάρκεια της ιστορίας ως πηγή θεραπευτικής ενέργειας. Οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσαν θεραπευτικούς κρυστάλλους και λίθους για να ευθυγραμμίσουν, να καθαρίσουν και να μεταμορφώσουν την ενέργεια, το πνεύμα και την φυσική υγεία τους.

Οι μεταφυσικές δυνάμεις των κρυστάλλων δεν ήταν μυστήριο για τους περισσότερους αρχαίους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένου τους Αιγύπτιους, τους Μάγιας και τους Σουμέριους που τακτικά στόλιζαν το σώμα και τα κτίρια τους με αυτούς τους ιερούς λίθους.

Ακόμα και αν αυτές οι αρχαίες κουλτούρες κατανοούσαν τις απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων, ο σύγχρονος πολιτισμός, έχει σε ένα μεγάλο βαθμό ξεχάσει τις ενεργειακές θεραπευτικές δυνάμεις των ιδιοτήτων τους πέρα από την χρήση τους σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Σε αυτό το άρθρο, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας δείξουμε κάποιες από αυτές τις αρχαίες θεραπευτικές τεχνικές με κρυστάλλους. Καθώς διαβάζετε, θα μάθετε 7 διαφορετικούς τρόπους για να τους χρησιμοποιήσετε ώστε να θεραπεύσετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Επίσης θα μοιραστούμε μαζί σας ποιους κρυστάλλους και λίθους να χρησιμοποιήσετε για τις ποικιλίες των καταστάσεων της ζωής. Αλλά πρώτα, ας δούμε την μηχανική τους πως οι κρύσταλλοι μπορούν να σας θεραπεύσουν σε φυσικό, ψυχικό, συναισθηματικό και ενεργειακό επίπεδο.

Πως λειτουργεί η θεραπεία με κρυστάλλους;

Οι έρευνες στην δομή του ατόμου τα τελευταία εκατό χρόνια αποκάλυψαν πως τα πάντα σε όλο το σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Ακόμα και τα στέρεα αντικείμενα όπως τα έπιπλά ή τα μαλλιά του κεφαλιού, στην πραγματικότητα είναι απλώς δονήσεις ενέργειας στα πιο θεμελιώδη επίπεδα. Μπορεί να μην σας φαίνεται έτσι, αλλά οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι και τα κύτταρα του σώματος σας έχουν φτιαχτεί από το ίδιο είδος ενέργειας.

Οι επιστήμονες έχουν ήδη ανακαλύψει πώς να χρησιμοποιήσουν την έμφυτη ενέργεια των κρυστάλλων για όλων των ειδών πράγματα όπως την μέτρηση της ώρας με την χρήση μικρών κομματιών χαλαζία στο ρολόι ή δημιουργώντας ηλεκτρονικά εξαρτήματα για τον υπολογιστή ή για το κινητό σας. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, οι ενεργειακές ιδιότητες των θεραπευτικών κρυστάλλων και των λίθων χρησιμοποιούνται ευρέως στην μοντέρνα τεχνολογία.

Ακόμα, χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους στα φάρμακα. Πολλά φαρμακευτικά προϊόντα έχουν φτιαχτεί με την λείανση ορυκτών που διαμορφώνονται μέσα στους κρυστάλλους. Ακόμα και αν ο πολιτισμός μας έχει αρκετές χρήσεις για τις ενεργειακές ιδιότητες των κρυστάλλων, δεν έχουμε φροντίσει να σταθεροποιήσουμε την χρήση τους στην ενεργειακή θεραπεία.

Όπως οι μαγνήτες χρησιμοποιούν ενέργεια για να ελκύσουν ή να απωθήσουν, οι θεραπευτικοί λίθοι και κρύσταλλοι χρησιμοποιούν ενέργεια με τον ίδιο τρόπο. Όταν τοποθετείτε συγκεκριμένους κρυστάλλους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, η ενέργεια σας μεταμορφώνεται, δονείται, πάλλεται, κινείται και μετατοπίζεται σύμφωνα με τις ιδιότητες της «ενεργειακής υπογραφής» των κρυστάλλων.

Τι είδους θεραπείας μπορείτε να περιμένετε από τους κρυστάλλους;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρυστάλλους για να θεραπεύσουμε τα πάντα από ημικρανίες, μέχρι το άγχος και ούτω καθεξής. Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι μπορούν επίσης να επιταχύνουν τις πρακτικές διαλογισμού, να ευθυγραμμίσουν τα 7 τσάκρα ακόμα και να προκαλέσουν κατάσταση έκστασης με τις σωστές προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος ή στο επίπεδο θεραπείας που μπορείτε να λάβετε από τον σωστό κρύσταλλο ή λίθο με την κατάλληλη εφαρμογή του.

Αν θέλετε να θεραπεύσετε κάποια πτυχή του μυαλού, του σώματος ή του πνεύματος, υπάρχουν βασικά 3 αρχικοί τρόποι που οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι μπορούν να μεταμορφώσουν την ενέργεια και να επιλύσουν την ανισορροπία:

Καθαρισμός – Οι κρύσταλλοι έχουν την ικανότητα να απορροφούν και να απομακρύνουν είδη ενέργειας από το σώμα. Όπως ένας μαγνήτης μαζεύει τα μικρά κομμάτια από τα μεταλλικά ξύσματα, ένας κρύσταλλος μπορεί να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια από το σώμα.

Ενεργοποίηση – Οι θεραπευτικοί κρύσταλλοι και λίθοι μπορούν επίσης να προωθήσουν ενέργεια στο σώμα, στο μυαλό ή στο πνεύμα σας μέσω επαγωγής συχνοτήτων συντονισμού. Αυτό είναι παρόμοιο με τον τρόπο που λειτουργεί η ηλεκτρική ενέργεια κατευθύνοντας και μεταφέροντας ενέργεια σε ένα αντικείμενο. Ο κρύσταλλος μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργεια από το κβαντικό πεδίο και να τη στείλει στο δικό σας ενεργειακό πεδίο. Μην ανησυχείτε, σε αντίθεση με την ηλεκτρική ενέργεια, η ενέργεια του κρυστάλλου είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.

Ισορροπία – Ο κόσμος μας είναι πολύ συμμετρικός. Κοιτάξτε τα φύλλα των δέντρων ή ακόμα και το σώμα σας. Η ενέργεια του πλανήτη ευθυγραμμίζει τα πράγματα σαν καθρέφτης. Κάποιες φορές, η ενέργεια σας ίσως να μην ευθυγραμμιστεί και να χάσει την ισορροπία. Οι κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ιδιότητες που προαναφέρθηκαν, οι οποίες στην ουσία ελκύουν και απωθούν, για να εξισορροπήσουν τους τομείς με ενεργειακή έλλειψη αρμονίας.

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τους θεραπευτικούς κρυστάλλους

Ένα όμορφο παράδειγμα κρυσταλλικής θεραπείας είναι ένα πλέγμα που περιέχει ροζ χαλαζία, κιτρίνη και κανονικό χαλαζία.

Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες είδη θεραπευτικών λίθων και κρυστάλλων στον κόσμο. Υπάρχει ένα απίστευτο ποσοστό αχρησιμοποίητων θεραπευτικών δυνάμεων που απλώς κάθονται και σας περιμένουν! Ωστόσο, πριν ανακαλύψουμε ποιο είδος κρυστάλλου είναι το ιδανικό για προσωπική χρήση, ας δούμε διαφορετικούς τρόπους για να θεραπευτείτε.

Φορέστε θεραπευτικούς κρυστάλλους. Από την στιγμή που οι κρύσταλλοι και οι λίθοι απορροφούν, απωθούν και μεταβιβάζουν ενέργεια, το να φοράτε συγκεκριμένους θεραπευτικούς κρυστάλλους μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία του ενεργειακού πεδίου κατά τη διάρκεια της μέρας. Σκεφτείτε τους κρυστάλλους που φοράτε σαν να παίρνετε βιταμίνες. Παίρνετε την βιταμίνη και αυτή φροντίζει το σώμα σας όλη την μέρα. Το να φορέσετε ένα κόσμημα με κρύσταλλο το πρωί ή να έχετε συγκεκριμένους λίθους στην τσέπη σας είναι σαν να παίρνετε την καθημερινή βιταμίνη σας σε ενεργειακό επίπεδο.

Τοποθετήστε θεραπευτικούς κρυστάλλους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Όποιος είναι οικείος με την θεραπεία των κρυστάλλων πιθανώς έχει σχέση με αυτού του είδους θεραπείας- την τοποθέτηση των λίθων. Αν αναζητάτε μια πολύ άμεση, ειδική εφαρμογή, η τοποθέτηση κρυστάλλων σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος είναι εξαιρετικός τρόπος για να έχετε πρόσβαση στις θεραπευτικές του ιδιότητες. Για παράδειγμα, όταν έχετε ένα κάψιμο, του βάζετε την αντίστοιχη αλοιφή. Αν έχετε πονοκέφαλο, μπορείτε να καθίσετε ήσυχα με ένα κρύσταλλο χαλαζία στο σημείο που πονάτε.

Διαλογιστείτε μαζί τους. Οι θεραπευτικοί λίθοι και κρύσταλλοι είναι συνήθως εκατομμυρίων χρόνων και περιέχουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία μας. Στην πραγματικότητα, ο χαλαζίας έχει τόσα δεδομένα όσα 22.000 iPhone και αυτές οι πληροφορίες δεν φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου. Με το να κάθεστε με τους κρυστάλλους και να ηρεμείτε το μυαλό σας ενώ διαλογίζεστε, συχνά μπορείτε διαισθητικά να λάβετε καταπληκτικές, πληροφορίες που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας απλώς κρατώντας ένα ενεργειακό κομμάτι ιστορίας όπως αυτό στο χέρι σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Χρησιμοποιήστε ένα θεραπευτικό κρυσταλλικό πλέγμα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα κρυσταλλικό πλέγμα, τοποθετείτε ειδικούς τύπους κρυστάλλων και λίθων σε ένα προκαθορισμένο μοτίβο. Αυτά τα μοτίβα έχουν σχεδιαστεί για να λαμβάνουν και να μετατρέπουν ενέργεια. Η χρήση κρυσταλλικών πλεγμάτων είναι μια αρχαία θεραπευτική τεχνική και θέλει χρόνο για να μάθετε όλους τους διαφορετικούς τύπους πλεγμάτων, αλλά οι περισσότεροι ανακαλύπτουν πως αξίζει καθώς είναι μια εξαιρετικά ισχυρή πρακτική.

Κοιμηθείτε κοντά τους. Το υποσυνείδητο μυαλό κυριαρχεί όταν κοιμόμαστε και είναι καλή στιγμή για να θεραπευτείτε και να μάθετε με έναν επιταχυνόμενο ρυθμό. Επιτρέποντας στους κρυστάλλους να λειτουργήσουν ενώ κοιμόσαστε, εκείνοι μπορούν να εξαλείψουν κάθε εμπόδιο του λογικού μυαλού που μπορεί να είναι παρόν χωρίς φόβο ή αμφιβολία. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε κρυστάλλους κάτω από το μαξιλάρι ή στο κομοδίνο και δείτε πως επηρεάζουν τα όνειρα και πως νιώθετε όταν ξυπνάτε το πρωί.

Μετακινήστε τους στο σώμα σας. Οι κρύσταλλοι δεν χρειάζεται να είναι ακίνητοι για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Στην πραγματικότητα, κάποιες φορές είναι καλύτερο να μετακινείτε τους λίθους και τους κρυστάλλους στο σώμα σας για να λάβετε καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα κρυσταλλικό ραβδί για να καθαρίσετε τα ενεργειακά πεδία από το κεφάλι μέχρι τα πόδια σας. Να έχετε κατά νου πως τα ενεργειακά πεδία επεκτείνονται μέχρι περίπου 91 εκατοστά γύρω σας οπότε μην διστάσετε να δουλέψετε όλη την αύρα σας όταν εξασκείτε την κρυσταλλική θεραπεία.

Τοποθετήστε τους στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε θεραπευτικούς λίθους και κρυστάλλους για να προστατευτείτε ή για να ενισχύσετε μια πρόθεση. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε προστατευτικούς κρυστάλλους στο αυτοκίνητο σας για να εμποδίσετε την αρνητική ενέργεια από ατυχήματα ή από ληστείες τοποθετώντας αυτή την πρόθεση στον κρύσταλλο και μετά αφήνοντας τον στο συγκεκριμένο σημείο. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο στο σπίτι ή για να ορίσετε την ενέργεια ενός δωματίου. Οι κρύσταλλοι όπως ο ροζ χαλαζίας μπορούν να ελκύσουν ρομαντική ενέργεια στο υπνοδωμάτιο ή θεραπευτική δίπλα στο μπάνιο.

Καθαρισμός και ευθυγράμμιση των κρυστάλλων.

Από τη στιγμή που οι κρύσταλλοι απορροφούν, ελκύουν και απωθούν συγκεκριμένων ειδών ενέργειες, είναι σημαντικό να τους διατηρείτε καθαρούς. Αν τους χρησιμοποιείτε για να απορροφούν την αρνητική ενέργεια, θα θέλετε να την ξεφορτωθείτε πριν τους ξανά χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε το σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά το βρώμικο νερό. Αν θέλετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε πρέπει να διώξετε το βρώμικο νερό και να το καθαρίσετε έτσι ώστε το επόμενο πιάτο που θα πλύνετε να μη γίνει βρώμικο.

Όταν αγοράζετε θεραπευτικούς κρυστάλλους και λίθους από ένα μαγαζί ή από το διαδίκτυο έχουν απορροφήσει την απωθητική ενέργεια όλων όσων τους ακούμπησαν. Πριν τους χρησιμοποιήσετε πρέπει να καθαρίσετε την ενέργεια τους και να την ευθυγραμμιστείτε με την δική σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να τους βουτήξετε (αλλά όχι τον σεληνίτη και το κεχριμπάρι επειδή θα διαλυθούν) σε καθαρό νερό, αλατόνερο, η αγιασμένο νερό. Το θυμίαμα( χρησιμοποιώντας τον καπνό από λευκό φασκόμηλο, από αποξηραμένα βότανα ή θυμίαμα) μπορεί επίσης να τους καθαρίσει. Κάποιοι ακόμα τους κάνουν «φεγγαρένιο μπάνιο» αφήνοντας τους μια νύχτα στο φως της πανσέληνου. Μόλις καθαρίσετε τους λίθους και τους κρυστάλλους, ευθυγραμμίστε τους με την ενέργεια σας κρατώντας τους στο χέρι σας, κλείνοντας τα μάτια σας, ορίζοντας την πρόθεση σας γι αυτούς και ευχαριστώντας τους για την θεραπεία που σας παρέχουν.

Τελικώς, να τους καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση. Αυτό σημαίνει πως οι κρύσταλλοι που φοράτε κάθε μέρα πρέπει να καθαρίζονται πριν τους φορέσετε την επόμενη και αυτοί που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικά θέματα πρέπει να καθαρίζονται αμέσως μετά από κάθε χρήση.

Δείτε ακόμα: Οι 31 πιο ισχυρές πέτρες και κρύσταλλοι των Τσάκρα και πώς να τους χρησιμοποιήσετε για βαθιά θεραπεία και αναζωογόνηση

Αποφασίζοντας τι είδος κρυστάλλου να χρησιμοποιήσετε

Το να συμβουλευτείτε έναν οδηγό θεραπείας με κρυστάλλους είναι πολύ κάλος τρόπος για να ανακαλύψετε ποιους πρέπει να χρησιμοποιήσετε για κάθε πρόβλημα και κατάσταση. Έχουμε συμπεριλάβει έναν παρακάτω για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, η διαίσθησή σας πάντα θα είναι ο καλύτερος οδηγός. Μπορείτε να ρωτήσετε τον κρύσταλλο ή τον λίθο πως θέλει να χρησιμοποιηθεί, διαλογιστείτε μαζί του, χρησιμοποιήστε ένα εκκρεμές ή απλώς ακολουθήστε το ένστικτο σας.

Απλώς μην το σκέπτεστε πολύ. Το λογικό μυαλό δεν ξέρει πάντα την απάντηση, αλλά το υποσυνείδητο ξέρει. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή και το ένστικτο σας και εκ φύσεως θα κάνετε την τέλεια επιλογή.

Λευκό/ διάφανο: Καθαρισμός

Παραδείγματα: Χαλαζίας, Φεγγαρόπετρα, Σεληνίτης

Χρήση: Οι λευκοί και διάφανοι θεραπευτικοί κρύσταλλοι είναι πολύ απορροφητικοί. Είναι τέλειοι για να μάθετε να καθαρίζετε κάθε είδους ενέργειας. Πολλοί χρησιμοποιούν διάφανο χαλαζία στις πρακτικές διαλογισμού επειδή καθαρίζει και ηρεμεί το μυαλό τους. Βεβαιωθείτε πως τους καθαρίζετε συχνά γιατί απορροφούν υπερβολικά.

Καφέ: Παραχώρηση

Παραδείγματα: μάτι της τίγρης, απολιθωμένο ξύλο, Αλίτης

Χρήση: Οι καφέ θεραπευτικοί κρύσταλλοι και λίθοι είναι πολύ γειωμένοι. Όταν σκέφτεστε τους καφέ κρυστάλλους, φανταστείτε ένα βρώμικο μονοπάτι σε ένα σκοτεινό δάσος. Αυτό το μονοπάτι σας δείχνει τον δρόμο και σας προστατεύει στο ταξίδι σας. Αυτό κάνουν οι καφέ λίθοι- οδηγούν, προστατεύουν και καθαρίζουν τον δρόμο. Χρησιμοποιήστε τους όταν θέλετε να κάνετε χώρο στην ζωή σας για πράγματα όπως μια καινούργια δουλειά ή μια σχέση.

Κόκκινο: Ενεργοποίηση

Παραδείγματα: Ρουμπινί, Λυχνίτης, Ίασπις

Χρήση: Οι κόκκινοι κρύσταλλοι έχουν πολλή ενέργεια. Μπορείτε να το υπενθυμίζετε αυτό στον εαυτό σας σκεπτόμενοι την αντίδραση σας σε ένα κόκκινο σηματοδότη STOP, σε ένα κόκκινο φανάρι ή σε ένα κόκκινο προειδοποιητικό σημάδι. Το κόκκινο καλεί ξαφνικά κύματα ενεργειών, οπότε αν χρειάζεστε ένα γρήγορο ανέβασμα μπορείτε να έχετε ένα κόκκινο λίθο ως υποκατάστατο αντί για κάτι ανθυγιεινό όπως ένα καφεϊνούχο ποτό.

Πορτοκαλί: Απελευθέρωση

Παραδείγματα: Χαλκός, Ηλιόπετρα, Αραγωνίτης

Χρήση: Ξέρετε το αίσθημα του όταν νιώθετε άρρωστοι αλλά μετά από μια βόλτα στη λιακάδα νιώθετε καλύτερα; αυτό γιατί το πορτοκαλί είναι ταυτόχρονα καταπραϋντικό και χρώμα ενεργοποίησης. Οι πορτοκαλί λίθοι απελευθερώνουν την αρνητική ενέργεια και καθαρίζουν το δωμάτιο για να του δώσουν μια ώθηση υγιεινής ενέργειας. Χρησιμοποιήστε τους όταν νιώθετε λυπημένοι ή απρόθυμοι να κάνετε κάτι.

Κίτρινο: Ευθυγράμμιση

Παραδείγματα: Κεχριμπάρι, Θείο, Μοκαΐτης

Χρήση: Οι κίτρινοι πολύτιμοι λίθοι είναι σπουδαίοι για την αναδιοργάνωση των ενεργειακών μοτίβων. Αυτοί οι κρύσταλλοι είναι τέλειοι όταν προσπαθείτε να ενσταλάξετε μια καινούργια συνήθεια ή να σταματήσετε μια ανθυγιεινή . Φανταστείτε τους κίτρινους κρυστάλλους σαν μια πολύ καλή καθαρίστρια. Δεν καθαρίζουν απλώς την ενέργεια, την αναδιοργανώνουν.

Πράσινο: Ισορροπία

Παραδείγματα: Νεφρίτης, Σμαράγδι, Μαλαχίτης

Χρήση: Οι πράσινοι πολύτιμοι λίθοι συχνά χρησιμοποιούνται για φυσική θεραπεία λόγω των ισορροπημένων ιδιοτήτων τους. Συχνά, οι αρρώστιες είναι αποτέλεσμα από κάτι υπερβολικό. Για παράδειγμα, τα προβλήματα πέψης προέρχονται από το πολύ οξύ ή από τα πολλά ανθυγιεινά βακτήρια. Ενώ τα χρειαζόμαστε όλα αυτά για να επιβιώσουμε, το υπερβολικό μας κάνει αρρώστους. Οι πράσινοι λίθοι δεν ξεφορτώνονται την αρνητική ενέργεια. Αντιθέτως, πάνε την ζυγαριά στη σωστή κατεύθυνση, ανακατευθύνοντας την ροή της ενέργειας και εξισορροπώντας την.

Μπλε: Επικοινωνία

Παραδείγματα: Ζαφείρι, Σοδαλίτης, Αγγελίτης

Χρήση: Όπως το μπλε τσάκρα του λαιμού, οι μπλε κρύσταλλο ι σχετίζονται με την ειλικρίνεια και την επικοινωνία. Αν δυσκολεύεστε στο να βρείτε την αλήθεια ή θέλετε να αποκαλυφθεί για κάτι δουλέψτε με μπλε θεραπευτικούς κρυστάλλους.

Λουλακί: Ηρεμία

Παραδείγματα: Κυανίτης, Αζουρίτης, Λάπις Λάζουλι

Χρήση: Κάποιες φορές, η ζωή γίνεται πολύ χαοτική και απλώς θέλετε να χαλαρώσετε. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό σπα, χρησιμοποιήστε την καταπραϋντική δύναμη των σκούρων μπλε/ λουλακί πολύτιμων λίθων για να ηρεμήσετε την αγχωτική εύθραυστη ενέργεια.

Βιολετί: Ανέβασμα

Παραδείγματα: Αμέθυστος, Λολίτης, Σουγκιλίτης

Χρήση: Το βιολετί είναι από τα πιο ισχυρά χρώματα επειδή δονείται σε υψηλή συχνότητα/ μήκος κύματος. Είναι στην κορυφή του χρωματικού φάσματος, συνδυάζοντας τα θερμά και ψυχρά τέλη όλων των χρωμάτων που μπορούμε να δούμε. Με αυτό τον τρόπο, οτιδήποτε βιολετί σας συνδέει με το ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Οι βιολετί κρύσταλλοι δεν αποτελούν εξαίρεση και είναι τέλειοι αν χρειάζεστε κάποιο ανέβασμα, αν θέλετε να προκαλέσετε μια πνευματική εμπειρία ή να καλέσετε ανώτερες δυνάμεις για να σας καθοδηγήσουν.

Μαύρο: Προστασία

Παραδείγματα: Τουρμαλίνης, Δάκρυα Απάτσι, Οψιανός

Χρήση: Οι μαύροι κρύσταλλοι εκτρέπουν τα πάντα. Είναι δυνατοί και ανθεκτικοί και αυτό τους κάνει τους τέλειους προστατευτικούς κρυστάλλους. Αν θέλετε να απωθήσετε κάθε είδους ενέργειας, χρησιμοποιήστε μαύρους λίθους για να απομακρύνετε αυτές τις αρνητικές ενέργειες.

Ροζ: Αγάπη

Παραδείγματα: Ροζ χαλαζίας, Μοργκανίτης, Ροδονίτης

Χρήση: Το ροζ μας κάνει να σκεφτόμαστε τον ρομαντισμό και αυτό συμβαίνει επειδή το ροζ είναι ένας συνδυασμός παθιασμένου κόκκινου και διάφανου λευκού. Αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τους ροζ κρυστάλλους μόνο για ρομαντισμό. Δονούν μια συμπονετική, αγαπητή ενέργεια οπότε χρησιμοποιήστε τους για οτιδήποτε χρειάζεται λίγο γλύκα. Είναι πολύ καλοί στο να εκτρέπουν τον θυμό, να αντλούν ρομαντισμό ή απλώς να σας κάνουν να αισθάνεστε αγάπη.

Διαβάστε επίσης: 10 ισχυροί κρύσταλλοι που θα σας κάνουν υγιέστερους και πιο χαρούμενους

awakengr.com με πληροφορίες από consciousreminder.com

Διαβάστε επίσης


To Top