Εναλλακτικά άρθρα

Τα εφτά σημάδια της επανένωσης των Δίδυμων Φλογών


Για εκατοντάδες χρόνια, οι δίδυμες φλόγες συναντούσαν η μία την άλλη. Σε αυτό το άρθρο αποκαλύπτουμε τα σημάδια της επανένωσης των δίδυμων φλογών που ίσως παρατηρήσετε συναντώντας την δίδυμη φλόγα σας. Με την αυξανόμενη συνειδητότητα του πλανήτη μας, αυτές οι επανενώσεις των διδύμων φλογών συμβαίνουν περισσότερο συχνά στον κόσμο μας και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Οι συχνότητες αυτής της επανένωσης συμβαίνουν παντού, σε καιρούς που δεν τις παρατηρούμε, βοηθώντας να αποκατασταθεί η ενότητα σε όλη την δημιουργία.

Λοιπόν, ποια είναι τα σημάδια της επανένωσης των δίδυμων φλογών;

Δεν είναι μόνο ο τρόπος που θα μπορούσαν να φαίνονται ή να μυρίζουν, ή και ακόμα πώς μιλάνε. Υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που τα μάτια μπορούν να δουν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που η καρδιά σας μπορεί να κατανοήσει που ίσως συμβούν ή το μυαλό σας μπορεί να κατανοήσει. Ακολουθούν τα εφτά σημάδια της επανένωσης.

Περίεργες συναντήσεις

Υπάρχουν πολλοί συγχρονισμοί που μπορεί να σας οδηγήσουν στην δίδυμη φλόγα σας, πριν η πραγματική συνάντηση λάβει χώρα. Ίσως το να βλέπει κανείς αριθμούς όπως το 1111, 2222, 3333 κ.α. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια που οδηγούν στην μαγική συνάντηση μεταξύ σας. Πολλά από αυτά τα σημάδια θα τα προσέξετε αλλά ίσως να δυσκολευτείτε να τα αποκωδικοποιήσετε, ενώ υπάρχουν κάποια άλλα που μπορεί να μην τα προσέξετε καθόλου.

Ακαριαία σύνδεση

Η ένωση με την δίδυμη φλόγα σας θα είναι ακαριαία. Μπορεί να είναι απλά ένα κοίταγμα και αυτό μόνο θα χρειαστεί για να γνωρίσετε αυτό το άτομο. Το αναγνωρίζετε από κάποια περασμένη ζωή, ίσως σε κάποια που και οι δύο μοιραστήκατε βαθιά. Αυτό που είναι περίεργο είναι θα γνωρίζετε ήδη από μόνοι σας τις συνήθειες και τις κινήσεις της δίδυμης φλόγας σας, ακόμα και από το πώς ακούγονται ή το πώς μυρίζει το δέρμα της.

Μοναδική γλώσσα

Ξέρετε ότι η επικοινωνία δεν περιορίζεται ποτέ απλά στην κοινή γλώσσα. Είναι μια ανάγκη που οδηγεί σε έναν μοναδικό κώδικα επικοινωνίας, τον οποίο μόνο οι δίδυμες φλόγες ξέρουν και κατανοούν.

Απόλυτη συντροφικότητα

Η δίδυμη φλόγα δεν ξέρει καμία απόσταση. Αντίθετα από τις συμβατικές σχέσεις δεν είναι ποτέ αγωγός της στεναχώριας ή του διαχωρισμού. Χωρίς την ανάγκη να ειπωθεί κάτι, μια οικειότητα έχει λάβει χώρα στην σύνδεση που εκφράζεται μεταξύ των διδύμων φλογών. Η επικοινωνία είναι ένα είδος αντικατοπτρισμού που περιλαμβάνει και τους δύο.

Πνευματική επίγνωση

Έχουν υπάρξει στιγμές στη ζωή σας, όπου έχετε βρεθεί σε σχέσεις όπου δεν υπάρχει συναισθηματική σύνδεση, πράγμα το οποίο βρίσκετε ότι δεν σας ικανοποιεί. Αυτό αντιστρέφεται τελείως όταν συνδέεστε με την δίδυμή σας φλόγα. Νιώθετε άνετα στο ξεκλείδωμα των επίπεδων συναισθημάτων που φυλάγατε από την εξερεύνησή τους.

Οικειότητα

Το επίπεδο της οικειότητας με την δίδυμη φλόγα σας είναι πολύ πρωταρχική. Δεν έχετε λόγια να την περιγράψετε. Εξαιτίας αυτής της πρωταρχικής παρόρμησης, μια σωματική πράξη μπορεί να γίνει η πραγματική επικοινωνία για τις δίδυμες φλόγες.

Αφύπνιση της Κουνταλίνι

Η αφύπνιση/ενεργοποίηση της Κουνταλίνι είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια της επανένωσης των δίδυμων φλογών.

Μερικές φορές η ιδέα των δίδυμων φλογών, συγχέεται με τις αδερφές ψυχές. Η κύρια διαφορά θα μπορούσε να είναι ότι οι αδερφές ψυχές έχουν υποσχεθεί η μία στην άλλην να μετενσαρκωθούν πάλι στο υλικό/σωματικό πεδίο για να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν η μία την άλλη, να μάθουν η μία από την άλλη κ.α.  Ποια είναι τα σημάδια της επανένωσης των δίδυμων φλογών που εσείς παρατηρείτε;

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com
Photo art by Justin Bonnet

Διαβάστε επίσης


To Top