Εναλλακτικά άρθρα

Τα δέντρα θα σας διδάξουν την τηλεπάθεια… Η γλώσσα της φύσης!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σημαίνει η «τηλεπάθεια»; Τηv βιώσατε ποτέ; Θελήσατε ποτέ να την βιώσετε; Λοιπόν, μπορείτε και θα έπρεπε να το κάνετε.

Η τηλεπάθεια είναι μια σύνδεση «από μυαλό σε μυαλό», χωρίς ομιλία, είναι μια άμεση μορφή επικοινωνίας των σκέψεων και των αισθήσεων. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι «χωρίς ομιλία» – αλλά δεν είναι. Η τηλεπάθεια είναι μια γλώσσα γεμάτη από σιωπηλή επικοινωνία και αυτή η μορφή είναι πιο φυσική για εμάς.

Ίσως κάποιοι από εσάς ήδη να ξέρετε πως αυτές οι μορφές σκέψεων μπορούν να μεταφερθούν από άτομο σε άτομο και ακόμα και κάποιες τεχνολογίες έχουν εφευρεθεί γι αυτό. Και υπάρχουν πνευματικές οντότητες και υπάρξεις που μπορούν να έχουν τηλεπάθεια με εμάς. Μπορούν να μεταβιβάσουν σκέψεις ή συναισθήματα.

Η φύση επικοινωνεί με ήχους, αρώματα, χρώματα, πράγματα… Έχει ιστορία και πανοραμική πολυπλοκότητα αντίληψης που δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε, ούτε να περιγράψουμε και η σύνθεση της μεταδίδεται συχνά τόσο βαθιά και υπέροχα. Άπειρα ποιήματα γράφτηκαν ανά εποχές με απλούς τρόπους, για όλα αυτά που λαμβάνουμε.

Πολλοί αναγνώστες αυτών των ποιημάτων νιώθουν την ομορφιά μέσα τους, αλλά οι συγγραφείς είναι αυτοί που μεταφέρουν την επικοινωνία τους με την Φύση μέσα από τα ποιήματα και συχνά απολογούνται για την έντονη ανάρμοστη ικανότητα τους να συλλαμβάνουν μέσα στην ποίηση όλα όσα έλαβαν. Ο αναγνώστης δεν μπορεί να βιώσει αυτό που τηλεπαθητικά μεταβιβάστηκε στον συγγραφέα, μόνο αυτό που ο συγγραφέας προσπαθεί να μεταδώσει.

Η τηλεπάθεια είναι κάτι παραπάνω από την μεταφορά της σκέψης. Είναι ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας. Είναι μια «γλώσσα» από περίπλοκα συναισθήματα μέσα και γύρω από τον ομιλητή, η οποία περιλαμβάνει όλο το φάσμα της επικοινωνιακής μεθόδου. Ιδιαίτερα, εκείνοι που ζουν σε φυσικό περιβάλλον, έχουν πολλά αισθήματα και μπορούν να τα εκφράσουν. Όχι μόνο λαμβάνετε τις σκέψεις, αλλά και όλη την γνώση που υπάρχει εκείνη την στιγμή, όπως και τα αισθήματα του ομιλητή. Συνήθως, αυτό που μεταφέρεται συμπεριλαμβάνει ένα κομμάτι ιστορίας.

Παρατηρήσατε πως χρησιμοποιώ τον όρο ομιλητής και όχι «άτομο» καθώς δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε ανθρώπους. Η τηλεπάθεια πραγματοποιείται όχι μόνο με ανθρώπους, αλλά με ζώα, με το Πράσινο Βασίλειο και επίσης με τον ορυκτό και αιθέριο κόσμο.

Περιλαμβάνει την κατανόηση και όχι τόσο την ακρόαση.

Η κατανόηση και η ακρόαση είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η ακρόαση είναι η σύλληψη του ήχου που ειπώθηκε του οποίου τα λόγια είναι ανοιχτά σε απεριόριστες επεξηγήσεις. Συχνά ακούτε τους ανθρώπους να σας λένε «σε ακούω» και όμως νιώθετε κενοί, περιμένοντας την αντίστοιχη απάντηση που δεν πραγματοποιείται.

Η κατανόηση περιλαμβάνει συναισθήματα και είναι περίπλοκη.

Η τηλεπάθεια δεν είναι απλώς μια επικοινωνία «από μυαλό σε μυαλό» αλλά από επίγνωση σε επίγνωση. Αυτό απαιτεί μια μεγαλύτερη χρήση του εγκεφάλου και μια πιο πολυαισθητήρια σύνθεση του σώματος.

Η αποτυχία της τηλεπάθειας προέρχεται από όλες τις τυποποιημένες μορφές «εκπαίδευσης» και «προπόνησης». Αυτές είναι διαδικασίες οι οποίες διαμορφώνουν το μυαλό κάποιου σαν την κατασκευή μιας ατσάλινης λεπίδας. Σφυρηλατείται , χτυπιέται και θερμαίνεται ξανά και ξανά συνεχώς… μέχρι να γίνει λεπίδα. Έχει σφυρηλατηθεί και διαμορφωθεί από τον σιδηρουργό. Κι έτσι το ατσάλινο μυαλό έχει καθυστερήσει και συσσωρευτεί με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, η οποία συνδέεται περισσότερο με την λογική. Πρόκειται για ένα σχήμα ελέγχου του μυαλού καλά οργανωμένο από ένστικτα, των οποίων ο στόχος είναι να σας κάνουν να μάθετε αυτά που θέλετε, από τα οποία τα περισσότερα αν όχι όλα είναι τουλάχιστον ελλιπή. Δεν είναι εκπαίδευση, είναι διαίρεση και απευαισθητοποίηση.

Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους θα ακούσουν ένα χείμαρρο λέξεων από έναν ομιλητή και συχνά θα έχουν έτοιμη μια απάντηση πριν ο άλλος σταματήσει να μιλά. Έχει μια πυραυλική φύση η μονόδρομη διευθέτηση. Είναι η περίπτωση της διάνοιας. Τα κομμάτια της πληροφορίας επιλέγονται και τοποθετούνται σε έναν εσκεμμένο σχηματισμό και δημιουργούν μια βεβαίωση.

Η τηλεπάθεια είναι να επικοινωνείς ειλικρινά και ολοκληρωτικά με την αλήθεια.

Η τηλεπάθεια ακούει με όλο τον εγκέφαλο και το σώμα και μπορεί να λάβει απεριόριστες πληροφορίες, σοφία, γνώση και αισθήσεις σε ένα νάνο-δευτερόλεπτο. Σε αντίθεση με το διαμορφωμένο ατσάλινο μυαλό το οποίο πρέπει να αποκτήσει πληροφορίες και δεξιότητες για μια ακριβή συνέχεια του χρόνου και του χώρου.

Η επικοινωνία με τέτοιου είδους έντονες λέξεις του μυαλού είναι εντελώς μάταια και ανούσια για τους τηλεπαθητικούς.

Υπάρχει μια γλυκιά γεύση που αφήνεται με την τηλεπάθεια, ευχάριστη, σεβαστή, γεμάτη με ακόμα περισσότερα ανεξαρτήτως της αλήθειας.

Πως μπορούμε να γίνουμε τηλεπαθητικοί; Ποιος μπορεί να γίνει ο δάσκαλος μας;

Σήμερα οι μορφές των σκέψεων μπορούν να μεταφερθούν από μια ομάδα ανθρώπων και από την τεχνολογία. Είναι μια μονόδρομη διάταξη που προβάλλεται στον άλλον, χωρίς να το γνωρίζουμε και αυτών των ειδών μεταφορές είναι οπισθοδρομικές.

Για να ανακτήσουμε τις φυσικές μας ικανότητες, πρέπει να έχουμε μια προσιτή επιθυμία. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ανοίγοντας και απελευθερώνοντας το μυαλό μας κάνοντας το εύκαμπτο ξανά. Είναι μια σκόπιμη πράξη αποφασιστικότητας και κατάρτισης. Μετά από αυτό πρέπει να βρούμε μια πηγή αληθινής τηλεπάθειας, την πιο ευγενική και κοινωνική που μπορεί να βρεθεί στην Φύση. Τα δέντρα μπορούν να είναι οι πηγές τηλεπάθειας μας για τους φίλους μας. Αν θέλετε να πιστέψετε σε αυτή την επικοινωνία θα πρέπει να βιώσετε μόνοι σας. Κανένα δέντρο δε θα σας απομακρύνει από τον στόχο σας ούτε θα σας πει ψέματα. Είναι ανίκανα στο να ψεύδονται.

Η φύση σε κάθε μορφή της είναι η σχέση μας με την φιλαλήθεια και την ψυχή.

Πρέπει να πάτε στην Φύση και να μάθετε πώς να επικοινωνείτε. Μην πάτε απλώς για να μιλήσετε, πάτε για να ακούσετε.

Αυτή μπορεί να είναι μια πρακτική γι αυτούς που δεν είναι συνηθισμένοι στο να είναι δέκτες και μπορεί να σας μάθει πώς να ακούτε και να είστε παρατηρητικοί. Θα σας βρουν. Θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο στην Φύση, ειδικότερα με τα δέντρα, τα οποία είναι παντού και είναι πρόθυμα να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Θα βρείτε την αλήθεια.

Μπορείτε να καλλιεργηθείτε ανοίγοντας το μυαλό σας, κάτι που ενεργεί σαν μια πύλη, είναι συνδεδεμένο με αυτά κι έτσι θα χρησιμοποιήσουν αυτή την πύλη για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Κάποιες φορές αυτός ο δεσμός μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα, ίσως εκπλαγείτε και θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Ένας τύπος εμπιστοσύνης πρέπει να αναπτυχθεί, οποιαδήποτε και αν είναι η πηγή σας, πρέπει να της εμπιστευθείτε το μυαλό σας ώστε να γίνει ήρεμο και πνευματώδες.

Θα είναι διαφορετικό για τον καθένα. Αλλά ο κόσμος της Τηλεπάθειας έρχεται σε εμάς, για να μας μιλήσει. Αυτή είναι μόνο η αρχή της αποκατάστασης της σύνδεσης μας με την Πηγή, με την Θειότητα μας, με την αληθινή Φύση και με το να νιώσουμε σπίτι μας τον πλανήτη στον οποίο γεννηθήκαμε. Πρέπει να επικοινωνήσουμε με αυτούς που είναι κοντά μας και να τους αγαπήσουμε. Λέγεται αρμονία. Όταν όλες οι μορφές επικοινωνίας είναι ανοιχτές και οι φυσικές αισθήσεις και συναισθήματα εξαπλωθούν μέσω της οντότητας μας, τότε θα αισθανθούμε την Οικογένεια μας και την Αγάπη.

Μετάφραση: awakengr.com via consciousreminder
Image source

Διαβάστε επίσης

To Top