Αστρολογία

Τα 6 ζώδια που δυσκολεύονται να βρουν την ισορροπία στη ζωή τους


Δεν είναι αυτοκαταστροφικοί, ούτε τους κατατρέχει κάποια κατάρα. Τα πιο «ανισόρροπα» ζώδια απλά έχουν την τάση να δίνουν τα πάντα σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής τους με αποτέλεσμα να παραμελούν όλους τους άλλους. Αυτό γυρνάει μπούμερανγκ, φυσικά, όπως και μερικά άλλα χαρακτηριστικά ίδιας βαρύτητας που στέκονται εμπόδια στο να μπει μια παλάντζα βρε αδερφέ σ’ αυτό το ανηφόρι που λέγεται ζωή.

Ταύρος

Ο φιλόδοξος Ταύρος δυσκολεύεται να τα φέρει στα ίσα στη ζωή του εξαιτίας της χρόνιας συνήθειάς του να πιέζει πράγματα και καταστάσεις. Με το στανιό που λένε, να βλέπει ότι κάτι δεν τραβάει κι όμως αυτός να σπρώχνει προς την ανάποδη κατεύθυνση. Αυτό είναι το τίμημα για την εμμονή του στον στόχο. Πώς να ισορροπήσεις όταν παραμελείς οτιδήποτε άλλο δεν σε πάει προς τα εκεί που νομίζεις ότι είναι το γραφτό σου; και κάπως έτσι, καταλήγεις εξουθενωμένος κι άπραγος.

Παρθένος

Εδώ το θέμα είναι πως ο Παρθένος δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος με την επιλογή του, κι ας έχει πονοκεφαλιάσει εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους ώσπου να καταλήξει σ’ αυτήν. Το κοιτάει από ‘δω, το κοιτάει από ‘κει, τα θέλει όλα και επειδή αυτό δεν γίνεται που να χτυπιέται, μένει πάντα με την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, η οποία τον ωθεί να μη χαίρεται τίποτα στο τέλος. Κάποιοι άλλοι θα σκότωναν για να τα ΄χουν όλα νοικοκυρεμένα σαν το τσαρδί του Παρθένου, κι αυτός εκεί, στη γωνία, να προβληματίζεται μήπως μπορούσε και καλύτερα.

Ζυγός

Να και κάτι που δεν περιμενείς. Εσύ στη λίστα; η προσωποποίηση της ισορροπίας; ο εκπρόσωπός της επί της γης; Κοίτα να δεις όμως που η ζυγαριά προς τα κάπου γέρνει πάντα. Το έξτρα βαρύδι λέγεται ανασφάλεια και αμφιβολία για τον ίδιο του τον εαυτό. Σήμα κατατεθέν του οι μεγάλες προσδοκίες που τουμπάρουν και πετάνε τον Ζυγό έξω από το συννεφάκι του, που τόσο αγαπάει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πνίγεται από την ίδια του την εκδικητικότητα. Δεν κάνει διακρίσεις, θέλει να σε δει να υποφέρεις είτε του πήρες τη θέση στο πάρκινγκ το πρωί, είτε του πήρες τη γυναίκα. Είναι ένα αλλόκοτο αίσθημα δικαιοσύνης, μην τον πεις κακόβουλο, έτσι κι αλλιώς, του κοστίζει ακριβά αυτό το χούι, πού να βρει ηρεμία το άτιμο το Σκορπιουδάκι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως υποφέρει από 2 εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά. Από τη μία είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος και δίνει την εντύπωση ότι κινείται από μία αβάσταχτη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη είναι τόσο εύθραυστος και νευρωτικός που κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα που έφτυσε αίμα να γεμίσει. Ζώδιο εξαιρετικά φιλότιμο και εργατικό, χάνει το νόημα γιατί υστερεί σε υπομονή και ψυχραιμία.

Υδροχόος

Αναποφασιστικότητα, αυτή η μάστιγα κάθε Υδροχόου που όταν βγαίνει εκτός ορίων, μοιραία τεντώνει τα νεύρα του μέσου ανθρώπου από την υπερανάλυση. Θέλει και το ένα, θέλει και το άλλο. Η έλλειψη ισορροπίας πηγάζει από το ότι δυσκολεύεται βαθιά να καταλήξει στο τι είναι σωστό και τι λάθος στη ζωή του. Όταν φτάνει στα μισά του δρόμου και δε βλέπει να του βγαίνει το πλάνο, κάνει αναστροφή και πάει από την άλλη. Γενικώς, σύγχυση.

Πηγή:  ladylike.gr

Διαβάστε επίσης


To Top