Αστρολογία

Τα 5 πιο διαισθητικά ζώδια

Η διαίσθηση είναι η αίσθηση που μας καθοδηγεί στη ζωή εκεί όπου δεν φτάνει η λογική σκέψη και κρίση. Μας δείχνει τα πράγματα στο περιβάλλον μας που αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε.

Πόσο διαισθητικοί είστε;

Διαίσθηση είναι αυτή η μικρή φωνή στο κεφάλι σας, στην οποία οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία. Πολλές φορές, αγνοούμε αυτή την καθοδηγητική φωνή και λυπάμαι που θα το πω αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταστροφικό.

Τα ζώδια ορίζουν τα αληθινά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας. Όλοι μπορούν να θέσουν σε λειτουργία την διαίσθηση τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να της δώσετε χώρο για να δυναμώσει και να ανθίσει. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τα ζώδια, 5 από αυτά είναι πραγματικά χαρισματικά στον τομέα της διαίσθησης. Καθοδηγούνται από την καρδιά και το ένστικτο τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Αν και οι Καρκίνοι δεν το συνειδητοποιούν, το ένστικτο τους πάντα τους λέει την αλήθεια. Αν είστε Καρκίνος, είναι σημαντικό να ξέρετε πως το ζώδιο σας κυριαρχεί στο στομάχι. Πιστεύεται πως οι Καρκίνοι αντιλαμβάνονται τις αλλαγές από αυτή την αίσθηση που έχουν στο στομάχι τους.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Όπως και τα ψάρια, οι Ιχθείς εξαφανίζονται από την επιφάνεια μόλις αισθανθούν και τον παραμικρό κίνδυνο. Κάνουν εύκολα φίλους και η έκτη αίσθηση τους όσον αφορά το να διαβάζουν τους ανθρώπους είναι πολύ ανεπτυγμένη. Απομακρύνονται από την κάθε μικρή κακουχία που προκαλείται από την σχέση με κάποιο άτομο. Τους αρέσει να ζουν προστατευμένοι από την αρνητικότητα και από τους ανθρώπους που την εκπέμπουν. Είναι συντονισμένοι με τον κίνδυνο και η επιφυλακτική φύση τους είναι το αποτέλεσμα της δυνατής διαίσθησης τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός, που συμβολίζεται με τον σκορπιό και κυβερνείται από τον πλανήτη Πλούτωνα σημαίνει πως έχει μια «νυχτερινή» ευαισθησία- ή την ικανότητα να βλέπει μέσα στο σκοτάδι, αυτό που δεν μπορούν οι άλλοι να δουν. Οι Σκορπιοί μπορούν να διακρίνουν τα ψέματα, ανεξάρτητα από το πόσο καλυμμένα είναι.

Έχουν τρομερή αυτογνωσία και πάντα ξέρουν τα κίνητρα τους για όσα κάνουν σε αυτή την ζωή. Ποτέ δεν μπορείτε να ξεγελάσετε έναν Σκορπιό επειδή δεν μπορούν καν να ξεγελάσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 20 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι το πιο «ρευστό» ζώδιο του ζωδιακού. Έχουν μια ανεξήγητη σχέση με το Σύμπαν και τον κόσμο. Οι αισθήσεις τους ρέουν όπως και το στοιχείο που τους χαρακτηρίζει. Ακόμα και αν οι αποφάσεις τους είναι συχνά παρορμητικές, είναι συνήθως σωστές και γίνονται την κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι εκ φύσεως κοινωνικά άτομα και ενστικτωδώς ξέρουν τι να πουν στους ανθρώπους με ευκολία. Έχουν την ικανότητα να ξέρουν τι ακριβώς θα πείτε πριν το πείτε. Ίσως ακόμα τελειώσουν την πρόταση σας χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου. Είναι ευέλικτοι και η διαίσθηση τους βοηθά να ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν σε κάθε κατάσταση. Είναι πολύ καλοί στο να κάνουν συνδέσεις αλλά η δυσαρέσκεια τους για αντιπαραθέσεις τους κάνει να φεύγουν παρά να υποστούν τις δυσάρεστες καταστάσεις για να διορθώσουν ένα δεσμό.

L.C.

Διαβάστε επίσης

To Top