Εσωτερισμός

Συγχρονικότητα: Το κλείσιμο του ματιού από το σύμπαν που κρύβει ένα πανίσχυρο μήνυμα

Image by Felicia-Simion | deviantart.com

Ο Καρλ Γιούνγκ επινόησε την έννοια της συγχρονικότητας.

Η συγχρονικότητα είναι η υποσυνείδητη επικοινωνία σας με τον εαυτό σας. Είναι ο Ανώτερος Εαυτός που σας δίνει ένα μήνυμα. Λόγω του εγωισμού δεν παρατηρούμε τα μηνύματα. Μόλις επεκτείνετε το πεδίο όρασης σας, θα τα δείτε. Η συγχρονικότητα μας συνδέει με το άγνωστο και μας βάζει μέσα του.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει ένας συνεχής χορός με εσάς και τον Ανώτερο Εαυτό σας. Η συγχρονικότητα συμβαίνει σε όλους.

Έχω ακούσει πως η συγχρονικότητα είναι το κλείσιμο του ματιού από το σύμπαν. Θα έκανα ένα βήμα παραπάνω και θα έλεγα το κλείσιμο του ματιού από τον Ανώτερο Εαυτό. Ο Ανώτερος Εαυτός σας θα σας οδηγήσει ή θα σας κάνει να ξέρετε πως είστε στη σωστή πορεία.

Η συγχρονικότητα θα σας δοθεί με αρκετούς τρόπους. Ο Ανώτερος Εαυτός σας θα χρησιμοποιήσει τα πάντα. Αν δεν πάρετε το μήνυμα θα προσπαθήσει με άλλο τρόπο. Αργά ή γρήγορα είτε θα τα λάβετε η θα λάβετε αυτό που αποκαλώ «χτύπημα στο πρόσωπο». Οι περισσότεροι άνθρωποι το παθαίνουν γύρω στην ηλικία των 40. Το λέμε κρίση μέσης ηλικίας. Στην πραγματικότητα είναι η δημιουργική ενέργεια σας που ανακατευθύνεται.

Η συγχρονικότητα μπορεί να είναι τόσο απλή όπως το να βλέπετε αριθμούς που σημαίνουν κάτι για σας ή τόσο μεγάλη όσο κάποιος να σας δώσει απευθείας μια συμβουλή που νομίζατε ότι δε θα ακούγατε ποτέ από αυτόν. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως όλα είναι μια συνεχής αλληλεπίδραση με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Όπως έξω, έτσι και μέσα, όπως μέσα, έτσι και έξω.

Όλα έξω από εσάς είναι ότι συμβαίνει μέσα σας. Με όλα όσα επικοινωνείτε είναι σημάδια που σχετίζονται με την πορεία σας. Γνωρίστε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Μόλις ξεφύγετε από τον εγωισμό και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το υποσυνείδητο, θα γνωρίσετε τους γύρω σας. Ο εγωισμός είναι ένα στιγμιαίο φως συνείδησης. Μια περιορισμένη ακτίνα. Το υποσυνείδητο είναι ο ήλιος ο ίδιος. Αυτή είναι η διαφορά.

Δημιουργήστε γνώση από μέσα σας. Μπορείτε να αναζητήσετε τη σημασία των αριθμών και των σημαδιών στο διαδίκτυο, αλλά ανακαλύψτε τι σημαίνουν για εσάς. Αν δείτε κάτι που σημαίνει κάτι για σας ή ακούσετε κάτι, εστιάστε σε αυτό που σκεφτόσασταν εκείνη τη στιγμή. Δείτε τι σας λένε οι ανησυχίες σας. Είναι μια αντανάκλαση. Τι βλέπετε συνεχώς; Ποια μοτίβα συνέβαιναν πριν; Αυτά συμβαίνουν μέσα σας. Όλα έχουν ένα βαθύ νόημα αν έχετε επίγνωση. Η συγχρονικότητα είναι μόνο η επιφάνεια. Ο άνεμος είναι μια απάντηση στις σκέψεις σας. Υπάρχει ένας λόγος που η αλχημεία και ο αποκρυφισμός χρησιμοποιούν τα στοιχεία για τα σύμβολα τους. Καθώς γράφω αυτό το ρολόι δείχνει 11:11. Διαβάστε τα σημάδια γύρω σας. Γνωρίστε αυτό που συμβαίνει μπροστά σας αλλά συνειδητοποιήστε πως είναι μια απάντηση ή μια αντίδραση αυτού που συμβαίνει μέσα σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από τον δικό σας Ανώτερο Εαυτό. Όταν βρίσκεστε με ανθρώπους ή όταν αλληλεπιδράτε με ανθρώπους, δώστε προσοχή γιατί συχνά αυτό επηρεάζεται από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Πώς αλληλεπιδρούν μαζί σας τα ζώα; Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν τα ζώα μαζί σας λέει αν συντονίζεστε με την φυσική συχνότητα με την οποία μπορούν να εναρμονιστούν. Όταν ξεχωρίζετε κάτι, παρατηρήστε το. Προσπαθήστε να θυμηθείτε τι σκεφτόσασταν αυτή τη στιγμή. Σίγουρα μπορείτε να θυμηθείτε λίγες περίεργες συμπτώσεις που σας συνέβησαν και που θα μπορούσαν να συνδεθούν με αλλά πράγματα. Μόλις συνειδητοποιήσετε το νόημα πίσω από την συγχρονικότητα, θα παραμείνει μαζί σας.

Αντικατοπτρίστε την συγχρονικότητα στο εξωτερικό περιβάλλον σας. Χρησιμοποιήστε τη ως καθρέφτη για να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Δεν μπορώ να τονίσω τη σημασία του να αφήσετε τον εγωισμό σας. Αυτό είναι το κλειδί για να ακούσετε τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μην το βλέπετε ως κάτι εξωτερικό που σας συμβαίνει. Είναι εσείς και μόνο εσείς. Όχι κάποιος Θεός που σας φέρνει ευκαιρίες. Δημιουργούμε το πεπρωμένο μας και ξετυλίγεται μπροστά μας. Η συγχρονικότητα σας βοηθά να δουλέψετε για το πεπρωμένο που θέλετε.

Όπως είπε και ο Καρλ Γιούνγκ: « Η συγχρονικότητα είναι μια πραγματικότητα που είναι πάντα παρούσα γι αυτούς που έχουν μάτια να την δουν».

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης

To Top