Αυτογνωσία

Σχολή Αειζωίας

Σχολή Αειζωίας

“H Σχολή είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι η στιγμή της Αφύπνισης εκεί όπου θαύματα αρχίζουν & συμβαίνουν… νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τη Διονυσία & όλους τους πνευματικούς συνοδοιπόρους μου”

Ναταλία Μ.

-σπουδάστρια στην σχολή Αειζωίας-

Η χαρά και το γέλιο είναι μεταδοτικά. Κάθε φορά που κάποιος γελά με την ψυχή του, είναι σχεδόν αδύνατο να μην γελάσουμε και εμείς, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα θετικά συναισθήματα, -ακόμα και έρευνες έχουν δείξει-, ότι είναι πολύ ευεργετικά για την ψυχική αλλά και σωματική μας υγεία.

Η σχολή Αειζωίας, είναι αδιαμφισβήτητα μια σχολή που προκαλεί εντυπώσεις. Πέρα από το ενδιαφέρον πεδίο σπουδών της, είναι μια σχολή που επί 7 συνεχόμενα χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση από τους σπουδαστές της. Μια σχολή που έχει ως στόχο να οδηγήσει τους σπουδαστές της, σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή μέσα από το βιωματικό ταξίδι που θα ζήσουν κατά την διάρκεια των μαθημάτων της.

Σύμφωνα με το προφίλ της σχολής και την εισηγήτρια των μαθημάτων της, την κυρία Διονυσία Κλαρνετατζή, η σχολή Αειζωίας, είναι ένα κέντρο «Άχρονης Σοφίας, μία Σχολή Συνείδησης και Αυτοπραγμάτωσης. Πρόκειται για μία Σχολή Ολικής Παιδείας, ένα Κέντρο Εξέλιξης 360 μοιρών που ασχολείται τόσο με το Πνεύμα όσο και με το Σώμα.»

Η σχολή Αειζωίας, έχει ένα όραμα. Την επίτευξη της ενότητας. Μια ενότητα που διέπει όλη την Γη. Το γέλιο, η χαρά, η αγάπη, το φως είναι τα συστατικά που μπορούν να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια ενότητα.

Πρωτού γίνει όμως αυτό, μέσα από την σχολή της Αειζωίας, -η οποία απευθύνεται σε εκείνους που είναι έτοιμοι για το μεγάλο Κβαντικό Άλμα από τον περιορισμένο και θνητό εαυτό στον Απεριόριστο Αείζωο Εαυτό- οι σπουδαστές οδηγούνται στην Αυτογνωσία και στην Αυτοπραγμάτωση.

Τότε και μόνο τότε, σύμφωνα με την σχολή, αφού μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, μέσα από την σοφία και την ευτυχία που μας προσφέρει αυτή η γνώση, μπορούμε να οδηγηθούμε στην αντιστροφή της μέχρι τώρα οπτικής μας και να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία ζωής.

Οι σπουδαστές της σχολής, μιλούν για την πιο σωστή επιλογή που έκαναν στην ζωή τους. Μιλούν για την εύρεση των πνευματικών τους συνοδοιπόρων, κάνουν λόγο για την εύρεση του «δρόμου» τους.

Άνθρωποι που πέρασαν από την σχολή μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια, είπαν, πως έμαθαν να βλέπουν την ζωή από διαφορετική οπτική γωνία. Πως έμαθαν να είναι ευτυχισμένοι αγαπώντας τον εαυτό τους.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, για το 2019 ξεκινά ένα νέο γκρουπ Αειζωίας στις 26 Ιανουαρίου 2019. Σε περίπτωση που θέλετε λοιπόν και εσείς να οδηγηθείτε σε μια εντελώς διαφορετική και ευτυχισμένη ζωή από εδώ και πέρα, δεν έχετε παρά να ενταχθείτε στον νέο γκρουπ της Αειζωίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: enallaktikiagenda.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχολή Αειζωίας: Μία Σχολή Άχρονης Σοφίας για Επαναστάτες Ονειρευτές – Συνέντευξη με την Διονυσία Κλαρνετατζή

Διαβάστε επίσης

Comments
To Top