Αστρολογία

Πώς τα ζώδια εκφράζουν τον θυμό τους και ποια πρέπει να προσέχετε

Όλοι έχουμε κάτι που μας κάνει να θυμώνουμε πολύ, είτε είναι ένας αναξιόπιστος συνεργάτης ή η κίνηση στον δρόμο. Όλοι τείνουμε να διαχειριζόμαστε τον θυμό μας με διαφορετικούς τρόπους και το τι αποκαλύπτει κάθε ζώδιο για τον θυμό θα σας κάνει να καταλάβετε καλύτερα για ποιο λόγο αντιδράτε με ορισμένο τρόπο σε αγχώδεις καταστάσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν τα ζώδια όταν θυμώνουν συχνά αντανακλά τα λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά τους και τα μυστικά που συνδέονται με το καθένα.

Για παράδειγμα, τα ζώδια της Φωτιάς όπως οι Κριοί και οι Λέοντες είναι ευέξαπτοι και έχουν την τάση να γίνονται δραματικοί. Τα ζώδια του Αέρα αντιδρούν λίγο πιο αδιάφορα και προσποιούνται ότι αυτό που τους ενοχλεί δεν υπάρχει καν. Ο θυμός, όπως και ο φόβος, είναι ένα σύνθετο αλλά απαραίτητο συναίσθημα και το να μάθετε το πώς θυμώνει κάθε ζώδιο θα σας βοηθήσει να τον ερμηνεύσετε και να τον διαχειριστείτε.

Ο Κριός θα ξεσπάσει πάνω σας και μετά θα νιώσει άσχημα γι αυτό

Οι Κριοί (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου) εκρήγνυνται σχετικά εύκολα. Πρόκειται για ζώδιο της Φωτιάς και τείνουν να είναι ευερέθιστοι. Θα ξεσπάσουν όταν αναστατωθούν και αρκετές φορές έχουν εκρήξεις θυμού. Αλλά όπως τα πυροτεχνήματα, φωτίζουν έντονα για λίγο και μετά ξεθυμαίνουν γρήγορα. Καθώς είναι οι πρώτοι στον ζωδιακό κύκλο, οι Κριοί δεν είναι το πιο ώριμο ζώδιο και αφού ξεσπάσουν σε κάποιον μετά νιώθουν άσχημα γι αυτό. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε όταν μαλώνετε με έναν Κριό είναι να παραμείνετε ήρεμοι.

Ο Ταύρος ποτέ δεν ξεχνά και φροντίζει να σας υπενθυμίζει ό, τι κάνατε λάθος

Χρειάζονται πολλά για να θυμώσει πραγματικά ο Ταύρος, αλλά μόλις το κάνει καλύτερα να εξαφανιστείτε. Πριν θυμώσει ένας Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου) συνήθως υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια. Γίνονται ήσυχοι και απόμακροι και σχεδιάζουν πως θα σας καταστρέψουν. Σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Όταν τελικά ξεσπάσουν η μνήμη τους συνεχώς θα ανακαλεί όλα όσα τους είπατε τρία χρόνια πριν. Αφού ηρεμήσουν μην περιμένετε να το ξεχάσουν γρήγορα. Τους αρέσει να κρατάνε κακία.

Στον Δίδυμο αρέσει να πληγώνει τους άλλους λεκτικά

Όταν μαλώνετε με έναν Δίδυμο (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου) να περιμένετε πολλές φωνές. Και αυτό αν πετύχετε την εκρηκτική πλευρά τους. Γιατί από την άλλη πλευρά τους είναι ήρεμοι και ύπουλοι σαδιστές που δεν διστάζουν να σας χτυπήσουν εκεί που πονάτε. Θα τονίσουν λόγου χάρη την προβληματική σχέση που έχετε με την μητέρα σας και θα σας υπενθυμίσουν τις μεγαλύτερες αποτυχίες και αδυναμίες σας.

Ο Καρκίνος θα κρατάει μούτρα μέχρι να του δώσετε προσοχή

Οι Καρκίνοι (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου) είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και δεν διστάζουν να συμπεριφερθούν σαν μικρό παιδί όταν θυμώνουν. Αν δεν τους προσκαλέσετε σε μια έξοδο με την παρέα ή αν δεν τους πείτε συγχαρητήρια για κάποιο μικρό επίτευγμα θα το πάρουν προσωπικά. Οι Καρκίνοι μισούν το να νιώθουν ότι παραγκωνίζονται ή ότι τους υποτιμούν. Παρόλο που ίσως να μην ξεσπάσουν ούτε βάλουν τις φωνές πιθανώς θα αρχίσουν να κλαίνε. Για να τους κάνετε να νιώσουν καλύτερα θα πρέπει εσείς να τους ψάξετε για να τους επιβεβαιώσετε ότι τους αγαπάτε.

Ο Λέων θα «βρυχηθεί» και ίσως σας πετάξει και κάτι

Οι Λέοντες (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου) είναι ζώδιο της Φωτιάς και είναι θερμόαιμοι. Είναι υπερβολικά υπερήφανοι και δεν παραδέχονται ποτέ ότι έχουν κάνει λάθος ακόμα και αν το ξέρουν. Αν ένας Λέων είναι θυμωμένος μαζί σας θα βάλει τις φωνές και πιθανώς να πετάξει και κάποια πράγματα προς το μέρος σας. Ωστόσο, αυτός ο θυμός δεν κρατάει πολύ και τον ξεπερνούν γρήγορα.

Ο Παρθένος θα σας βγάλει εντελώς από την ζωή του

Είναι δύσκολο να εκνευρίσετε έναν Παρθένο (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου) καθώς είναι από τα πιο υπομονετικά ζώδια. Δεν θα τους δείτε να ξεσπούν όπως ο Κριός ή ο Λέων. Αντιθέτως, εσωτερικεύουν τον θυμό τους και μερικές φορές αντιπαθούν κάποιον για μήνες και κρίνουν τα διάφορα λάθη του. Αν τους τσαντίσετε αρκετά μπορούν να σας διαγράψουν εντελώς από την ζωή τους, σαν να μην υπήρξατε ποτέ.

Μην περιμένετε να σας αντιμετωπίσει ένας Ζυγός όταν είναι θυμωμένος

Οι Ζυγοί (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου) είναι πολύ ήπιοι και πιθανώς δεν θα παρατηρήσετε καν ότι τους έχετε προσβάλλει. Πρόκειται για το πιο «ειρηνικό» ζώδιο και γενικά προσπαθούν να αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις όταν μπορούν. Αλλά αν βρεθείτε σε έναν καβγά με έναν Ζυγό μην νομίζετε ότι είναι εύκολο να τους νικήσετε. Οι Ζυγοί γίνονται συνήθως σπουδαίοι δικηγόροι και πάντα μπορούν να δικαιολογήσουν την θέση τους.

Ο Σκορπιός μισεί βαθιά και θα σχεδιάσει το επικείμενο τέλος σας

Οι Σκορπιοί (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου) νιώθουν πολύ έντονα και εκφράζουν πολλή κυριαρχία στις σχέσεις τους. Αν εκνευρίσετε έναν Σκορπιό καλή τύχη στο να βγείτε από την λίστα του. Δεν θυμώνουν εύκολα αλλά όταν αναστατώνονται επιλέγουν την «αιχμηρή» σιωπή ως όπλο τους. Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τον αυτό-έλεγχο τους οπότε δεν θα ξεσπάσουν όταν είναι θυμωμένοι. Αντιθέτως θα αρχίσουν να σχεδιάζουν εναντίον σας. Αν είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι το να περπατήσετε σε καρφιά φαίνεται πιο εύκολο.

Ο Τοξότης θα κάνει ότι δεν σας ξέρει

Αν ένας Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου) αφιερώσει χρόνο σε έναν καβγά δεν θα υποχωρήσει μέχρι να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλει. Δεν διστάζουν να εκφράσουν με όσο πιο σκληρά λόγια μπορούν αυτό που θέλουν να πουν, κάτι που πιθανώς σας κάνει να βάλετε τα κλάματα. Υπάρχει επίσης περίπτωση να σας ξεκόψουν εντελώς από την ζωή τους αν πληγωθούν πολύ.

Ο Αιγόκερως θα καταρρεύσει αν πιεστεί πολύ

Οι Αιγόκεροι (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου) είναι γνωστοί για το πόσο σκληρά δουλεύουν και γενικά για την συγκροτημένη προσωπικότητα τους. Είναι δύσκολο να προκαλέσετε μια συναισθηματική έκρηξη σε έναν Αιγόκερο καθώς είναι άτομα με αυτοκυριαρχία. Ωστόσο, αν πιεστούν πολύ μπορείτε να περιμένετε μια εκρηκτική λεκτική επίθεση που ίσως περιλαμβάνει και σκόρπια αντικείμενα σε όλο το δωμάτιο. Είναι πιθανό επίσης να σας πουν πως δεν είναι θυμωμένοι, αλλά «απογοητευμένοι».

Ο Υδροχόος θα σας αγνοεί για όσο περισσότερο καιρό μπορεί

Καθώς πρόκειται για ζώδιο του Αέρα, οι Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου) είναι συχνά ψύχραιμοι και δύσκολο να τους εκνευρίσετε. Αν καταφέρετε να το κάνετε, μην εκπλαγείτε σε περίπτωση που κόψουν κάθε επικοινωνία μέχρι να ηρεμήσουν και να επανεκτιμήσουν την κατάσταση. Αν ένας Υδροχόος είναι θυμωμένος μαζί σας καλύτερα να του δώσετε λίγο χώρο για να ηρεμήσει. Μόλις το ξεπεράσει μπορείτε να προσπαθήσετε να τα ξανά βρείτε.

Ο Ιχθύς θα πάρει τα πάντα προσωπικά

Οι Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου) είναι εξαιρετικά ευάλωτα και συναισθηματικά πλάσματα. Δεν είναι αυτοί που θα δεχτούν την εποικοδομητική κριτική. Ακόμα και αν είναι πολύ συναισθηματικοί δεν θα ξεσπάσουν με δραματικό τρόπο. Αντιθέτως, θα εσωτερικεύσουν την κριτική ή τον θυμό και θα τον μετατρέψουν σε μια αλυσίδα αμφισβήτησης του εαυτού τους. Ίσως προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώσετε ένοχοι που τους πληγώσατε.

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C. από mysticalraven.com
To Top