Σκέψεις - Απόψεις

Πως να ξεχωρίσεις έναν αυθεντικό πολεμιστή


Πως να ξεχωρίσεις έναν αυθεντικό πολεμιστή από τους μουσαντένιους, γιατί ναι υπάρχουν και τέτοιοι. Συνήθως μέσα στις πόλεις κυριαρχούν οι δεύτεροι. Μπορείς όμως να τους ξεχωρίσεις αν γνωρίζεις τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Επίσης είναι χρήσιμο αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά ενός πολεμιστή για να γνωρίζεις ΕΣΥ που ακριβώς βρίσκεσαι στο μονοπάτι που ακολουθείς. Διαβασε τις αλλά μην μείνεις στο διάβασμα. Εκτύπωσε τις και κρέμασε τις στον υπολογιστή σου να έχεις σημείο αναφοράς καθημερινά.

1. Ο αληθινός πολεμιστής δείχνει 10 χρόνια νεώτερος, ποτέ μεγαλύτερος.

2. Διαθέτει πάντα πηγαίο λεπτό χιούμορ, ευστροφία, φαντασία. Ποτέ δεν χρησιμοποιεί ξένες ατάκες, ανέκδοτα κ.λπ.

2. Είναι αυθεντικός και κάθε συναισθηματική έκφραση είναι πάντοτε αληθινή. Θεωρεί ανοησία να υποκρίνεται.

3. Διαθέτει τεράστια υπομονή και μεγάλη επιμονή. Ξέρει να κερδίζει.

4. Όπως στο πνευματικό πεδίο, ζει εν πνεύματι και συνδεμένος με τη πηγή, έτσι και στον υλικό και κοινωνικό τομέα είναι πετυχημένος ανεξάρτητος και καταξιωμένος. Είναι απίθανο να θεωρείσαι πνευματικός, χωρίς να τα έχεις καταφέρει στην απλή καθημερινή ζωή.

5. Μιλάει λίγο, μα πράττει πολλά. Ποτέ δεν περιμένει από τους άλλους. Πάντα κάνει αυτός την αρχή.

6. Ποτέ δεν συμβουλεύει κάτι, αν αυτό δεν το έχει εφαρμόσει ο ίδιος, με θετικά αποτελέσματα.

7. Σαν πολεμιστής που είναι προσέχει το σώμα του, γυμνάζεται και σχεδόν ποτέ δεν αρρωσταίνει, ανεξάρτητα απο τις εξωτερικές συνθήκες.

8. O πολεμιστής είναι ατρόμητος, δεν ξέρει τι είναι φόβος. Είναι πάντα ήρεμος και ατάραχος, αντιμετωπίζοντας γαλήνια κάθε κατάσταση, κάθε πρόκληση. Χωρίς να σημαίνει πως είναι υποχωρητικός ή υποτελής.

9. Ο αυθεντικός πολεμιστής σπάνια αντιλαμβάνεται την ενέργεια γύρω του, διότι είναι μεγάλη ενέργεια Ο ίδιος. Πώς μπορεί Ο Ήλιος να δέχεται ενέργεια από το φεγγάρι; Πώς γίνεται Ο Ωκεανός να νοιώθει τα ρυάκια; Όποιος ισχυρίζεται ότι νοιώθει συχνά ενέργειες είναι άδειος, είναι ενεργειακό βαμπίρ, και ζει γεμίζοντας συνεχώς από τους άλλους.

10. Ο πολεμιστής ζει μόνος, χωρίς πολλές παρέες. Η καλύτερη συντροφιά είναι ο εαυτός του και είναι πάντα χαρούμενος όπου και αν βρίσκεται. Δεν μπερδεύει την μοναχικότητα με την μοναξιά, επιδιώκει την πρώτη και αγνοεί την δεύτερη.

Τελικά και Εσείς, εάν έχετε τα μισά χαρίσματα από αυτά που διαβάσατε, μπορείτε να ενεργοποιήσεται και τα υπόλοιπα και να γίνεται κάποια στιγμή, πολεμιστής.

Προσοχή στις απομιμήσεις. Τα διακριτικά είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.

Terra Papers

Διαβάστε επίσης


To Top