Εναλλακτικά άρθρα

Πώς να στείλετε τηλεπαθητικά μήνυμα σε κάποιον


Τηλεπάθεια είναι η επικοινωνία μεταξύ δύο μυαλών, στην οποία δεν χρειάζεται βοήθεια από κανένα φυσικό στοιχείο. Είναι η άμεση ανταλλαγή μηνύματος μέσω της αποστολής σκέψεων. Για την αποστολή τηλεπαθητικών μηνυμάτων απαιτούνται ορισμένα εργαλεία.

Με ελάχιστη πρακτική και σωστή κατεύθυνση, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει αυτή την εκπληκτική μορφή επικοινωνίας. Η αποστολή τηλεπαθητικών μηνυμάτων απαιτεί:

Έναν αποστολέα και έναν δέκτη

Όταν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα, είστε ο αποστολέας. Θα προσπαθήσετε να μεταφέρετε το μήνυμα σας στον δέκτη και είναι καλύτερο να ξεκινήσετε έχοντας τον δέκτη μπροστά σας όταν αρχίζετε να μαθαίνετε αυτή την τέχνη.

Καθώς προοδεύετε, μπορείτε να κάθεστε πιο μακριά ή σε διαφορετικά δωμάτια για να δείτε πως αναπτύσσετε τις ικανότητες σας.

Να έχετε αυτοπεποίθηση

Πριν προσπαθήσετε να στείλετε το μήνυμα, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι η πίστη σας στην διαδικασία θα είναι ο πυλώνας της επικοινωνίας σας. Όσο πιο δυνατή είναι τόσο πιο έντονο θα είναι το μήνυμα σας στον δέκτη.

Χαλαρώστε τους μύες σας

Το μυαλό σας λειτουργεί καλύτερα όταν το σώμα σας είναι χαλαρό. Ξεκινήστε την τηλεπαθητική σας επικοινωνία χαλαρώνοντας το σώμα σας. Μπορείτε να αναπνεύσετε βαθιά έτσι ώστε να φτάσει περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρα σας και να τα ανανεώσει. Η βαθιά αναπνοή βελτιώνει επίσης και την συγκέντρωση.

Καθαρίστε το μυαλό σας

Αφού χαλαρώσει το σώμα σας, πρέπει να γαληνέψετε το μυαλό σας. Καθαρίστε το από όλες τις περιττές σκέψεις. Εστιάστε μόνο στην σκέψη που θέλετε να στείλετε. Ζητήστε από τον δέκτη να προετοιμάσει το μυαλό του για να την δεχθεί.

Ξεκινήστε να οραματίζεστε

Κλείστε τα μάτια σας και δείτε τον δέκτη με το μυαλό σας. Φανταστείτε ότι είναι μαζί σας ή ότι μιλάτε μαζί του στο τηλέφωνο. Ανεξάρτητα με το ποιον τρόπο επιλέξετε να το κάνετε πρέπει να υπάρχει κάτι που να σας συνδέει με τον δέκτη.

Μεταβιβάστε το μήνυμα

Σκεφτείτε έναν σωλήνα που μεταφέρει το μήνυμα σας στον δέκτη. Οραματιστείτε ξανά το μήνυμα που θέλετε να στείλετε. Ξεκινήστε με μια μόνο εικόνα ενός αντικειμένου όπως ένα μήλο, μια καρδιά, ένα μολύβι κτλ. Προσπαθήστε να κάνετε την εικόνα όσο πιο ζωντανή γίνεται στο μυαλό σας.
Τώρα ευχηθείτε να μεταφερθεί αυτό το μήνυμα στον δέκτη. Πιστέψτε ότι θα το πετύχετε. Μείνετε χαλαροί καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, αν είστε αγχωμένοι μπορεί να την καταστρέψετε.

Σταματήστε να στέλνετε το μήνυμα

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, κάποια στιγμή θα νιώσετε πως το μήνυμα μεταβιβάστηκε. Σταματήστε σε αυτό το σημείο. Η αποστολή του μηνύματος μπορεί να διαρκέσει από δευτερόλεπτα έως λεπτά.

Αν προσπαθήσετε να στείλετε το μήνυμα και δεν νιώθετε ότι μεταβιβάστηκε μέσα σε 10 λεπτά, μην συνεχίσετε παραπάνω. Υπάρχει πιθανότητα να μην μεταφέρθηκε επειδή το μυαλό σας είναι εξαντλημένο.

Ο ρόλος του δέκτη

Καθ’ όλη την διάρκεια, ο δέκτης πρέπει να έχει το μυαλό του κενό. Δεν είναι κάτι που πρέπει να επιβληθεί, γι αυτό προτείνεται να παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί. Το άγχος θα καταστρέψει όλο το πείραμα. Τότε ο δέκτης θα πρέπει να γράψει την εικόνα που έλαβε για να δείτε αν το πετύχατε.

Το τέλος

Συγκρίνετε τα αποτελέσματα που έγραψε και δείτε πόσες εικόνες μεταβιβάστηκαν σωστά. Επαναλάβετε ξανά και ξανά το πείραμα μέχρι να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

L.C.

© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Διαβάστε επίσης


To Top