Εναλλακτικά άρθρα

Πως να μιλήσω σε κάποιον τηλεπαθητικά, μόνο με το μυαλό, χωρίς λόγια


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η τηλεπάθεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν ως κάτι αδύνατο, αλλά τα αληθινά αφυπνισμένα άτομα ξέρουν πολύ καλά πόσο αληθινή είναι. Άλλοι πάλι, παραδέχονται την ύπαρξή της, αλλά είναι κάτι που δεν τους έχει συμβεί, αλλά θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν.

Η τηλεπάθεια είναι η δυνατότητα να μιλάς με άλλους από οποιαδήποτε απόσταση, χωρίς τη χρήση λέξεων. Αντί αυτών, χρησιμοποιείς το μυαλό σου.Το να είσαι σε θέση να καλέσεις άλλους με το μυαλό σου είναι ένα αντικείμενο στο οποίο πρέπει πραγματικά να δουλέψεις πολύ σκληρά για να το πετύχεις. Πριν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να επιτρέψετε πραγματικά να αναπτυχθούν οι ενέργειές σας. Τώρα, για να χτίσετε αυτές τις ενέργειες, πρέπει επίσης να δημιουργήσετε συνδέσεις.

Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με ένα άτομο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να του στείλετε μηνύματα και να τους καλέσετε με το μυαλό σας. Οπότε, σαν αρχή, για τα πρώτα βήματα, θα πρέπει να περάστε χρόνο επιτρέποντας στις ενέργειές σας να είναι με αυτό το άτομο και μέσω αυτού, συν τω χρόνω, θα αυξηθούν. Όσο περισσότερο αποκαλύπτεστε και συνδέεστε μεταξύ σας, τόσο πιο πολύ θα προσδιοριστούν οι ενέργειές σας.

Βλέπετε, όσο περισσότερο ξοδεύετε χρόνο με τους άλλους που θα θέλατε να μιλήσετε τηλεπαθητικά, τόσο πιο πολύ ευθυγραμμίζονται οι δονήσεις σας. Αυτό σας διευκολύνει να τους πείτε κάποια πράγματα χωρίς λόγια ενώ, επίσης, σας διευκολύνει να καταλάβετε τι σας λένε, επίσης, χωρίς λόγια.

Στην αρχή η τηλεπαθητική συνομιλία θα είναι σε πολύ απλή μορφή. Θα συνεννοείστε με απλοϊκά θέματα όπως αν κάποιος είναι καλά «ναι» ή «όχι». Όσο πιο πολύ εξασκείστε σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο θα αισθανθείτε τις δονήσεις που προέρχονται από το πνεύμα τους, αλλά και αυτές που στέλνετε εσείς.

Η συμμετοχή σε διαλογιστικές πρακτικές θα χρησιμεύσει επίσης ως δομικό στοιχείο για το άνοιγμα των κυμάτων επικοινωνίας μεταξύ σας.

Σε κατάσταση διαλογισμού, καλέστε τις ενέργειές σας και κάνετε μια σύνδεση με τις ενέργειες κάποιου άλλου. Χρησιμοποιώντας τα μάτια του μυαλού σας, δείτε το αδιόρατο νήμα που ενώνει τους δυο σας μαζί, σαν τηλεφωνική γραμμή, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είστε. Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στην κλήση σας και στείλτε την.

Με αυτόν τον τρόπο, το άτομο αυτό μπορεί ξαφνικά να αισθάνεται διαφορετικό, να έχει αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα να «πετάγεται» στο κεφάλι του, ή ακόμα και να αισθάνεται αμέσως ότι πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί σας.

Το μυαλό μας είναι πολύ πιο ισχυρό από ότι αντιλαμβανόμαστε. Μπορεί να κάνει πολλά και να επιτρέψει στον πνευματικό εαυτό μας να ξεκλειδώσει πολλές πόρτες που ούτε φανταζόμαστε.

Πηγή:  diadrastika.com
awarenessact.com

Διαβάστε επίσης


To Top