Εναλλακτικά άρθρα

Πώς να λαμβάνετε μηνύματα στα όνειρά σας και να τα κατανοείτε

Σε αυτό το άρθρο θα πούμε για τα μηνύματα που εμφανίζονται στα όνειρα. Μήπως ψάχνετε να διευρύνετε την ικανότητά σας να λαμβάνετε μηνύματα και σημάδια στα όνειρά σας ή απλά θέλετε να έχετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας; Τα όνειρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρουμε πληροφόρηση, συμβουλές ή μηνύματα.

Όταν ονειρευόμαστε, παίρνουμε πληροφορίες από τον υποσυνείδητο νου μας. Αυτή η γνώση μας δίνει στοιχεία ή επιδρά στην καθημερινότητά μας.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να λαμβάνετε μηνύματα στα όνειρά σας, ακολουθούν μερικοί τρόποι που πρέπει να ξέρετε:

Να έχετε πάντα ένα ημερολόγιο ονείρων έτοιμο

Το να έχετε ένα ημερολόγιο για να γράφετε τα όνειρά σας είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να καταλάβετε τα μηνύματα.

Πάντα να κρατάτε δίπλα στο κρεβάτι σας το ημερολόγιο ώστε να γράφετε τα όνειρά σας όταν ξυπνήσετε για να μην τα ξεχάσετε. Όταν θυμηθείτε λεπτομέρειες για το όνειρό σας, προσθέστε τες στο ημερολόγιο.

Δυναμώστε την πρόθεσή σας

Πάντα να θέτετε σε λειτουργία την πρόθεσή σας όταν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα στα όνειρά σας. Η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε αυτό είναι πριν πάτε για ύπνο.

Είναι καλό να διαβάζετε ένα μάντρα για να κινητοποιηθεί η πρόθεσή σας. Υπάρχουν πολλά μάντρα που σχετίζονται με όνειρα και είναι διαθέσιμα στο ίντερνετ, επομένως ψάξτε για να βρείτε τα καλύτερα.

Τα σύμβολα ως μηνύματα ονείρων

Υπάρχουν πολλά βιβλία και ιστότοποι που παρέχουν μια ερμηνεία στα όνειρα. Κάθε σύμβολο, κάθε ζώο ή οτιδήποτε μπορείτε να δείτε στα όνειρά σας, είναι μοναδικά για εσάς. Αν το σύμβολο σας θύμισε κάποιον, τότε αυτό το μήνυμα είναι από αυτόν.

Δώστε προσοχή σε κάθε μεταφορά ή σύμβολο που παρουσιάζονται στα όνειρά σας. Μπορείτε να τα καταλάβετε ή να τα ξεκλειδώσετε αργότερα, ή ακόμα και να τα συσχετίσετε με τις καθημερινές σας εμπειρίες.

Τσάι από βότανα

Γνωστά βότανα που βοηθάνε στα όνειρα, είναι το Calea Zachatechhi και η αψιθιά. Ιδιαίτερα το Calea Zachatechhi που είναι σημαντικό για την ενίσχυση των ονείρων σας καθώς και για να βλέπετε συνειδητά όνειρα. Ο καλύτερος τρόπος κατανάλωσής τους είναι το τσάι. Μπορείτε να τα συνδυάσετε και με άλλα βότανα όπως η μέντα.

Η αψιθιά είναι το καταλληλότερο βότανο για να βελτιώσετε το συνειδητό σας ονείρεμα και τα αστρικά σας ταξίδια. Ίσως θέλετε να προσθέσετε και άλλα βότανα για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά της ή απλά για να χαλαρώσετε το μυαλό σας. Μπορείτε να προσθέσετε μέντα, πασιφλόρα, λεβάντα και χαμομήλι.

Μην αναμίξετε την αψιθιά με το Calea Zachatechhi. Καλό είναι να τα καταναλώνετε ξεχωριστά.

Η καλύτερη ώρα για να πιείτε το τσάι σας είναι πριν κοιμηθείτε.

Ανατομικά και βολικά μαξιλάρια

Τα ανατομικά μαξιλάρια είναι ένας πολύ καλό τρόπος για να βοηθήσετε την απομάκρυνση των αρνητικών ενεργειών και των εφιαλτών. Σας επιτρέπουν να έχετε έναν γαλήνιο ύπνο.

Όταν έχετε τον ιδανικό συνδυασμό από βότανα και ανατομικό μαξιλάρι, αυτό θα είναι καλό για εσάς ώστε τα όνειρά σας να είναι έντονα και να λαμβάνετε μηνύματα.

Κρύσταλλοι

Οι κρύσταλλοι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τα μηνύματα στα όνειρά σας και την αγνή σας πρόθεση.

Όταν τοποθετείτε ένα ειδικό κρύσταλλο κάτω από το μαξιλάρι σας, τότε μπορείτε να θυμάστε καλύτερα τα όνειρα που είχατε και θα αποκτήσετε έντονα όνειρα και μηνύματα.

Οι κρύσταλλοι που ακολουθούν βοηθάνε πολύ στο να λαμβάνετε μηνύματα στα όνειρά σας:

Ντανμπουρίτης

Αυτός ο κρύσταλλος έχει υψηλή ενεργειακή δόνηση. Βοηθάει στην προετοιμασία για ανώτερες διαστάσεις στον πνευματικό κόσμο και σας επιτρέπει να κατανοείτε καλύτερα τα όνειρά σας.

Διαμάντια Χέρκιμερ

Αυτοί οι κρύσταλλοι είναι σημαντικοί για την απελευθέρωση των ψυχικών εμποδίων. Βοηθάνε επίσης στην διαύγεια. Είναι πολύ καλοί για να θυμάστε τα όνειρά σας.

Μπλε κυανίτης

Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην εσωτερική σας πραγματικότητα και τον ανώτερο εαυτό σας. Σας ανοίγει την πόρτα για να λαμβάνετε θεϊκά μηνύματα.

Αζουρίτης

Ενεργοποιεί το τσάκρα του τρίτου ματιού, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε τα όνειρά σας καλύτερα. Πολύ καλός για την ενίσχυση της ψυχικής σας διαίσθησης.

Είναι εύκολο να λαμβάνετε μηνύματα στα όνειρά σας όταν ξέρετε το πώς. Η χρησιμοποίηση αυτών των χρήσιμων συμβουλών μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανόηση των ονείρων σας και των μηνυμάτων που μεταφέρουν. Δουλέψτε με την πρόθεσή σας και παραμείνετε ανοικτοί στα μηνύματα που μπορεί να λάβετε.

Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite.com

Διαβάστε επίσης

To Top