Αύρα - Ενέργειες

Πώς να διατηρείτε την αύρα του σπιτιού σας καθαρή

Είναι πολύ σημαντικό στον προσωπικό μας χώρο να υπάρχει καθαρή ενέργεια. Πόσες φορές μας έχει συμβεί να νιώθουμε πως η αύρα του σπιτιού μας είναι φορτισμένη και κατά συνέπεια αναστατώνει κι εμάς τους ίδιους;

Απλοί τρόποι για να έχετε πάντα καλή ενέργεια στον χώρο σας.

Γράφει η Ελένη Κακλαμάνου

1) Βασικός παράγοντας, η τάξη.

Τακτοποιήστε τον χώρο σας, καθαρίστε τον καθημερινά, μην αφήνετε ανοιχτά ντουλάπια και συρτάρια. Σας προκαλεί σύγχυση. Τα μάτια της ψυχής σας έχουν ανάγκη να βλέπουν αρμονικά γύρω τους, γι αυτό αφήστε καθαρό τον χώρο να ρέει η ενέργεια.

2) Κάψτε βότανα.

Αυτό θα εξαγνίσει την αρνητική ενέργεια και θα σας χαρίσει ψυχική, πνευματική και νοητική χαλάρωση.

3) Βάλτε δυνατά μουσική για λίγη ώρα.

Με αυτόν τον τρόπο σπάνε τα αρνητικά κύματα στον χώρο.

4) Χτυπήστε ένα μουσικό όργανο στις γωνίες του σπιτιού σας.

Ένα μουσικό όργανο αφήνει στο διάβα του διαπεραστικό και έντονο ήχο, αυτό λοιπόν σπάει επίσης τα ανεπιθύμητα κύματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους και επιτρέπει και πάλι την ομαλή ροή ενέργειας. Συγκεκριμένα αυτό το κάνουμε στις γωνίες του σπιτιού για να σπάσει απ τη ρίζα η ανεπιθύμητη αυτή δόνηση.

5) Βάλτε να παίζει μουσική με θετικό παλμό.

Ακόμη κι αν λείπετε για λίγο από το σπίτι μπορείτε να αφήσετε τη μουσική αυτή να παίζει, εναρμονίζει το χώρο σας κι έτσι, η ενέργεια ρέει πάλι φυσιολογικά.

6) Αποφύγετε τους τσακωμούς μέσα στο σπίτι.

Όταν τσακωνόμαστε μέσα σε κλειστούς χώρους η ενέργεια έχει την τάση να τρυπώνει ακόμη και στην πιο μικρή γωνία, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή κάθαρση μετά από μια τέτοια κατάσταση. Γι’ αυτό να σέβεστε το σπίτι σας και να αφήνετε μέσα του μόνο καλή ενέργεια.

7) Εσείς και οι άνθρωποι που είναι μέσα στο σπίτι να είστε θετικοί, χαμογελαστοί, και ήρεμοι.

Γιατί η ενέργεια επηρεάζει εμάς και εμείς την ενέργεια.

8) Χρησιμοποιείστε απαλά χρώματα και πινελιές σε αντικείμενα.

Τα χρώματα πάντα έχουν την τάση να επιδρούν θετικά στον οργανισμό μας, όμως προσοχή, να υπάρχουν όρια γιατί η υπερβολή φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.

9) Κατοικίδια όπως οι γάτες είναι πολύ σημαντικές υπάρξεις μέσα σε ένα σπίτι.

Με την ηρεμία την χαλαρότητα και την ομορφιά τους μας δίνουν μια αίσθηση ισορροπίας. Επιπλέον προστατεύουν τον χώρο μας από τα κακά πνεύματα που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους.

10) Κάντε ατμόσφαιρα.

Ανάψτε αρωματικά κεριά, ανοίξτε χαμηλό φωτισμό, προκαλούν χαλάρωση, ζεστασιά, αρμονία και ομορφιά.

Το σπίτι μας είναι καθρέφτης, πρέπει μέσα σε αυτό να υπάρχει διαύγεια. Γι’ αυτό όταν κάποιες μέρες αισθανθούμε περίεργα κύματα απλώς ακολουθούμε αυτά τα βήματα. Κι έτσι ο χώρος όπως κι εμείς επανερχόμαστε στο κέντρο μας.

Διαβάστε επίσης

To Top