Νόμος της Έλξης

Πως να χρησιμοποιήσετε το νόμο της έλξης


Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αποκόλληση

Δεν μπορώ να θυμηθώ από που το πήρα αυτό – Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή πληροφόρηση για όλους όσους αγωνίζονται και είναι σε αμφισβήτηση, αν τα πράγματα πηγαίνουν δεξιά, κλπ.

Λοιπόν, υπάρχουν τέσσερα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εδώ.

1. Ο τρόπος που παρατηρούμε τον κόσμο γύρω μας. Επειδή οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας, όταν το μόνο που κάνετε είναι να παρατηρήσετε πως δεν έχετε αυτό που θέλετε ή ότι παίρνει πολύ καιρό για αυτό που θέλετε να εμφανιστεί, τότε το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργηθούν περισσότερες στιγμές στη ζωή σας, όπου δεν έχετε αυτό που θέλετε.

Συνεχίζετε να σκέφτεστε ότι δεν έχετε το νέο σπίτι ή τη νέα δουλειά, και γι ‘αυτό δεν τα έχετε . Όσο περισσότερο σκέφτεστε ότι δεν έχετε κάτι, τόσο περισσότερο θα μείνετε χωρίς αυτό. Όσο περισσότερο πιστεύετε ότι είναι κάτι που περιμένετε να εμφανιστεί, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να εμφανιστεί.

Αν πιστεύετε ότι θα περάσουν τέσσερις μέρες από την στιγμή που ζητήσατε αυτό που θέλετε και εσείς ακόμα δεν έχετε αυτό που θέλετε , δημιουργήσατε μόλις τέσσερις περισσότερες ημέρες του να μην έχετε αυτό που θέλετε.

2. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε φορά που πιστεύετε ότι ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί και να αρχίζετε να αναζητάτε τρόπους για να τον κάνετε να λειτουργήσει, κάθε φορά που λέτε στους άλλους ότι χρειάζεστε βοήθεια εκδηλώνεται κάτι που δεν μπορείτε να το κάνετε, οποιαδήποτε στιγμή θεωρείτε ότι υπάρχει ένα βήμα που λείπει, αυτό που πραγματικά κάνετε είναι λέτε στο Σύμπαν ότι δεν το εμπιστεύεστε για να σας φέρει αυτό που θέλετε. Προσπαθείτε να ελέγξετε την κατάσταση. Προσπαθείτε να καθορίσετε τον τρόπο που αυτό θα εκδηλωθεί. Αυτό δεν είναι δουλειά σας.

Αυτή είναι η δουλειά του Σύμπαντος. Το μόνο που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε και στη συνέχεια να επιτρέψετε στις επιθυμίες σας να εμφανιστούν στη ζωή σας. Αυτό είναι όλο.

3. Το τρίτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτό που θέλετε να προσελκύσετε πραγματικά δεν παίρνει πάντα τον ίδιο χρόνο για να εμφανιστεί στη ζωή σας. Μερικές φορές υπάρχουν παράγοντες που εμπλέκονται στη δημιουργία της επιθυμίας σας που δεν γνωρίζετε, όταν ζητάτε γι ‘αυτές. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να σας εμποδίσουν από το να λάβετε αμέσως αυτό που θέλετε.

Για παράδειγμα, αν θέλετε ένα νέο αυτοκίνητο, θέλετε μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο. Θέλετε επίσης να τρέχει καλά, να είναι οικονομικά προσιτό, να έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την αγορά αυτή, και ούτω καθεξής. Τα στοιχεία αυτά πρέπει επίσης να δημιουργηθούν.

Και δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλουμε το αυτοκίνητό μας αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνει χρόνο για να έρθουν όλα μαζί είναι ακριβώς ο σωστός χρόνος που απαιτείται για μας για να προσελκύσουμε την επιθυμία μας.

4. Το τέταρτο και τελευταίο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε φορά που αισθάνεστε νευρικοί, ανήσυχοι, ανυπόμονοι, ή φοβάστε, σπρώχνεται πολύ μακριά το πράγμα που θέλετε. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να αποκολληθείτε από το αποτέλεσμα.

Απόσπαση είναι να είσαι εντάξει με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τώρα. Όταν είστε εντάξει ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε κάθε αντίσταση θα φύγει.

Το πιο σημαντικό, με την απόσπαση δεν είναι να σταματήσετε. Δεν πρόκειται για παραίτηση του εαυτού σας ότι δεν θα έχει αυτό που θέλετε. Πρόκειται για την αποδοχή ότι τα έχετε.

Πρόκειται για τους εαυτούς σας που σας επιτρέπουν να έχετε αυτό που θέλετε, επιτρέποντας στον εαυτό σας να βιώσει το αίσθημα της ελπίδας ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη διαδικασία και ότι βρίσκεστε τώρα στο σημείο όπου θέλετε να είστε. Αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι αληθινή απόλαυση των επιθυμιών που έρχονται .

Όταν ταυτόχρονα απολαύσετε αυτό που έχετε τώρα και αυτό που θέλετε να εκδηλωθεί σαν να το έχετε ήδη, τότε θα δείτε γρήγορα τις επιθυμίες σας να εκδηλωθούν. Έτσι, τελικά, μην σκέφτεστε πόσο καιρό θα πάρει για το νόμο της έλξης θα εργαστεί και όσος χρόνος και να πάρει είναι ακριβώς το σωστό χρονικό διάστημα για σας.

onomostiselksisgr.blogspot.com
lovepeaceangelhapiness.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης


To Top