Αύρα - Ενέργειες

Πώς να ανεβάσετε την συχνότητά σας. 5 συμβουλές

Η ενέργεια είναι γύρω μας παντού και μας συνδέει με τον καθένα, με κάθε ζωντανό ον. Η ενέργεια είναι παντού γύρω από το Σύμπαν. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με ενέργεια και συχνότητα. Ο καθένας μας έχει μια μοναδική συχνότητα. Βασικά, είμαστε κομμάτι της ίδιας θεϊκής ακτινοβολίας που δημιούργησε το άπειρο Σύμπαν.

Είμαστε κομμάτι της θειότητας όταν είμαστε σε επαφή με αυτό το αίσθημα. Το να αγαπιόμαστε είναι η πραγματική μας ουσία, όταν είμαστε σε αυτή τη στιγμή που η ενέργειά μας δονείται σε μια πολύ μεγαλύτερη συχνότητα. Με θετικές σκέψεις και συναισθήματα και εξασκώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα φωτεινότερο ενεργειακό πεδίο.

Μπορούμε επίσης να μειώσουμε την συχνότητα, με το να ζούμε σε καθεστώς φόβου, αρνητικότητας, διαχωρισμού ή γεμίζοντας τα σώματά μας με ανθυγιεινά υποκατάστατα όπως το πρόχειρο φαγητό, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Αυτά προκαλούν χαμηλή δόνηση και μπλοκάρουν την ενέργειά μας και την συχνότητά μας, κάτι που μας κάνει να γινόμαστε θολοί και σκοτεινοί.

Η συχνότητά μας και η ενέργειά μας είναι μαγνήτες που ελκύουν συναισθήματα στον κόσμο που ταιριάζουν με το ενεργειακό μας πεδίο. Καθώς είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας ενέργειας, το πώς φερόμαστε στον εαυτό μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, μας καθιστά υπεύθυνους για την ενέργειά μας και τις εμπειρίες μας. Η ζωή δεν συμβαίνει απλά σε εμάς. Είναι η εξωτερική μας εμπειρία που αντανακλά την εσωτερική μας κατάσταση. Ακολουθούν 5 συμβουλές πώς να ανεβάζετε την συχνότητά σας.

Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ανεβάσετε την συχνότητά σας. Κάνοντας αυτό, πηγαίνουμε κατευθείαν μέσα στο σώμα μας, ηρεμούμε εσωτερικά και έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την ενεργειακή παρουσία.

Κόψτε ταχύτητα και απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή

Κουβαλάμε πάντοτε μαζί μας εργασίες που ποτέ δεν τελειώνουν. Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό να κόβουμε ταχύτητα. Χτίζει την υπομονή, επιτρέπει στην ενέργειά μας να κάθεται παρά να κινείται γρήγορα και να φεύγει από μέσα μας.

Νιώστε συνειδητά τα αισθήματά σας

Μερικές φορές μπορούμε να καταχωνιάσουμε κάπου τα αισθήματά μας, αν είναι αρνητικά ή όχι πολύ πνευματικά. Πιστεύω ότι η πνευματική πρακτική είναι πώς πρέπει να νιώθουμε όλα τα αισθήματά μας. Όσο πιο γρήγορα νιώθετε και επεξεργάζεστε τα αισθήματά σας, τόσο γρηγορότερα μπορείτε να τα απελευθερώσετε. Το να είμαστε ανθρώπινοι και το να ψάχνουμε όλα μας τα αισθήματα είναι ένα βήμα για το δρόμο προς τη θειότητα.

Χρησιμοποιήστε ένα μάντρα

Πιστεύω ότι τα μάντρα βοηθάνε πολύ στο να κρατάνε το μυαλό μας μακριά από κάθε εδραιωμένη πεποίθηση. Μας βοηθάνε να επιστρέφουμε στο αληθινό Είναι μας. Τα μάντρα κουβαλάνε μια δονητική συχνότητα που εξαπλώνεται μέσα στο σώμα.

Αναπτύξτε τη συμπόνια

Η ενέργειά μας είναι κάτι που βγάζουμε προς τον κόσμο. Μπορεί είτε να ανεβάσει τους άλλους είτε να τους στραγγίξει. Όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε αυτή τη σύνδεση και το πώς η ενέργειά μας επιδρά στους άλλους, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε περισσότερο υπεύθυνοι σχετικά με την ενέργεια που βγάζουμε προς τα έξω.

Διαβάστε επίσης

To Top