Θετική ενέργεια

Πώς να αλλάξετε την ενέργεια στο σπίτι

Τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια και αυτή η ενέργεια έχει διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Σε γενικές γραμμές, λένε ότι υπάρχει καλή ενέργεια και κακή ενέργεια, η οποία μπορεί να αποκαλυφθεί με διάφορους τρόπους, και των οποίων τις διαφορετικές εντάσεις μπορούμε να αντιληφθούμε. Λένε ότι όταν μεγάλες ποσότητες της κακής ενέργειας αρχίζουν να μαζεύονται, η δόνηση στο περιβάλλον μας γίνεται τεταμένη και μπορεί να επηρεάσει άμεσα εμάς και τους γύρω μας.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε την ενέργεια στο σπίτι σας;

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για την καταπολέμηση των «κακών vibes» ώστε να αλλάξετε τον τρόπο που νιώθετε στο σπίτι σας. Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από την κακή ενέργεια είναι να χρησιμοποιήσετε ένα παραδοσιακό ραβδάκι (στικ) θυμιάματος το οποίο είναι ένας συνδυασμός φυτών ή και ορυκτών με ειδικές οσμές που καίγονται όχι μόνο για το άρωμά τους αλλά και για να προσελκύσουν την καλή ενέργεια στο σπίτι. Λένε ότι το θυμίαμα έχει άμεσα αποτελέσματα και ότι μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει το σπίτι σας από την κακή ενέργεια, έτσι ώστε να μπορείτε να ζείτε σε ένα ήρεμο και  αρμονικό χώρο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θυμίαμα;

 • Το θυμίαμα χρησιμοποιείται σε διάφορες τελετουργίες για να ρυθμίσετε την ενέργεια στο χώρο ή την ενέργεια του προσώπου που εκτελεί το τελετουργικό.
 • Στο διαλογισμό, το θυμίαμα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν μια κατάσταση σαφήνειας, ηρεμίας και εστίασης.
 • Αναφερόμενοι στον εσωτερισμό, χρησιμοποιείται και για αστρικές προβολές και διαυγή όνειρα.
 • Το θυμίαμα χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κακής ενέργειαςστο σπίτι ή στη δουλειά, επειδή λέγεται ότι είναι ένας μαγνήτης για την καλή ενέργεια.
 • Στην ιδανική περίπτωση, το θυμίαμα θα πρέπει να είναι αναμμένο σε ορισμένες περιοχές, όπου μπορεί να νιώσετε άσχημα vibes.
 • Οι άνθρωποι που επιθυμούν να επικεντρωθούν ή να έρθουν σε επαφή με ορισμένες ιδέες μπορούν να επιλέξουν έναν ειδικό τύπο θυμιάματος για το σκοπό αυτό.

Τύποι θυμιάματος για να αλλάξετε την ενέργεια στο σπίτι σας

armoniko-spiti

Αν και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από είδη θυμιάματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την αίσθηση του σπιτιού σας, έχουμε φτιάξει για σας μια μικρή λίστα με τα πιο αγνά και διάσημα είδη θυμιάματος για να απαλλαγείτε από την κακή ενέργεια.

 • Κεχριμπάρι: συνιστάται για τα άτομα που θέλουν να διαλογίζονται και να ανακαλύψουν ένα ορισμένο κομμάτι πληροφοριών. Ιδανικό για ανθρώπους που περνούν μια εποχή γενικής σύγχυσης και οι οποίοι πρέπει να καθαρίσουν τις σκέψεις τους.
 • Κέδρος: αυτό το είδος του θυμιάματος είναι γνωστό ως μια πηγή δύναμης και αντοχής. Συνιστάται ιδιαίτερα για χώρους ή σπίτια που έχουν ανακαινιστεί ή χτιστεί πρόσφατα, επειδή τους δίνει δύναμη και προωθεί την ενότητα μέσα στο σπίτι.
 • Σανταλόξυλο: το σανταλόξυλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει κάποια θεϊκή ύπαρξη ή πεποίθηση. Συνιστάται για τους ανθρώπους που θέλουν να αγιάσουν ή να καθαρίσουν μια περιοχή του σπιτιού ή του γραφείου τους.
 • Θυμίαμα: το κλασικό λιβάνι είναι γνωστό για τη χρήση του στην εκκλησία. Χρησιμοποιείται για να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ήρεμοι και σε ειρήνη και είναι ιδανικό για τη μείωση του στρες και του άγχους. Λένε ότι είναι ένα από τα πιο πορώδη και αποτελεσματικά είδη λιβανιού, επειδή διώχνει μακριά την κακή ενέργεια και ξεφορτώνεται το φθόνο, τους εχθρούς και τα πράγματα που στέκονται στο δρόμο σας. Παραδοσιακά, αυτό το θυμίαμα χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές και συνεδρίες διαλογισμού, αλλά έχει επίσης αναγνωριστεί ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες που σχετίζονται με τις συγκρούσεις και το άγχος.
 • Λεβάντα: αυτό το θυμίαμα είναι σχετικό με την αγάπη, την έλξη, και το ειδύλλιο. Ιδανικό για τελετουργίες με το σύντροφό σας, ή για την αλλαγή στην αίσθηση του σπιτιού, όταν έχετε ένα ραντεβού. Αυτό το είδος του θυμιάματος διεγείρει την ομορφιά, είναι ιδανικό για την προσέλκυση του άλλου ατόμου και συνιστάται επίσης για όποιον προσπαθεί να γίνει περισσότερο όμορφος.
 • Κανέλα: Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά είδη του θυμιάματος, που είναι πολύ εύκολο να βρείτε στην αγορά. Έχει συνδεθεί με το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία και τη λαγνεία. Είναι ιδανικό για προσωπικές συναντήσεις και για την αύξηση της ερωτικής ενέργειας. Το θυμίαμα κανέλας συνιστάται για τα άτομα που, για κάποιο λόγο, χρειάζονται να αυξήσουν τις προσπάθειές τους.
 • Βανίλια: εκτός από το ότι δίνει στο σπίτι σας ένα υπέροχο άρωμα, η βανίλια σχετίζεται με τη νοημοσύνη, τις σκέψεις και τις νοητικές ικανότητες. Είναι ιδανικό για εκείνες τις στιγμές στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις σπουδές ή να εμπνευστείτε για ένα επερχόμενο πρόγραμμα.
 • Γιασεμί: αυτό το είδος του θυμιάματος σχετίζεται με την αγάπη, αν και όχι κατ’ ανάγκη από την άποψη της σεξουαλικής έλξης. Το γιασεμί είναι ιδανικό για την ενίσχυση της ψυχικής και συναισθηματικής σύνδεσης, εστιάζοντας περισσότερο στην εσωτερική ομορφιά από την εξωτερική. Γι ‘αυτό, εκτός του ότι είναι ιδανικό για τους ανθρώπους σε ερωτικές σχέσεις, το θυμίαμα γιασεμιού είναι επίσης εξαιρετικό για να προσελκύσετε καλές φιλίες.Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το θυμίαμα για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο σπίτι!
Πηγή: meygeia.gr

Διαβάστε επίσης

To Top