Αυτοβελτίωση

Πώς να αλλάξεις την συχνότητα σου και την ζωή σου προς το καλύτερο.

Έχεις αλήθεια αναλογιστεί πόση ενέργεια ξοδεύεις σε αυτά που δεν σου αρέσουν και σε αυτά που δεν θέλεις; Ενδεχομένως περισσότερη από αυτή που θα ήθελες να προσελκύσεις στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε διάθεση ευγνωμοσύνης

Ξεκίνα με δηλώσεις αγάπης, σκέψεις και ενθύμηση συναισθημάτων, από αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη καθημερινά, από αυτά που ήδη έχεις. (Το αμάξι σου, το σπίτι σου, το παιδί σου, τους γονείς σου, το κατοικίδιο σου, τα ρούχα σου, τους φίλους σου, την σχέση σου, τα φυτά σου, τον εαυτό σου, τη δουλειά σου.) Τι είναι αυτό που σε κάνει να είσαι καλά κάθε μέρα; Σίγουρα υπάρχουν περισσότερα από ένα.

Ξεκίνα τώρα και γράψε μια λίστα.. «Είμαι ευτυχής και ευγνώμων επειδή…»

Οραματίσου αυτό που θέλεις, νιώσε το συναίσθημα του σαν να το έχεις ήδη, κλείσε τα μάτια και βίωσε την εμπειρία. Επέμεινε σε αυτό, μην απογοητεύεσαι και μην απελπίζεσαι γιατί σε αποπροσανατολίζει απ τον στόχο σου.

Άνοιξε το οπτικό σου πεδίο, το καλό είναι απεριόριστο και φτάνει για όλους μας! Δεν είναι βοηθητικό να είσαι σε ανταγωνισμό ή σε σύγκριση. Κανένας δεν είναι αντίπαλος σου, αλλά ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα της ζωής. Κάθε ένας από εμάς είναι ένα ενεργειακό πεδίο. Το πνεύμα το καθενός μπορεί να γεμίσει ολόκληρο δωμάτιο! Είσαι πηγή ενέργεια, πάντα! Και αυτό είναι αναπόφευκτο, γι αυτό φρόντισε τις δηλώσεις σου και τις σκέψεις σου.

Οι σκέψεις μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, οι σκέψεις είναι αυτές που φέρνουν το αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατόν να βελτιωθεί η ζωή μου αν δεν βελτιωθούν οι σκέψεις μου. Δεν είναι δυνατόν να αναζητώ μια καλύτερη ζωή, εάν εστιάζω σε αυτά που δεν έχω. Κάθε ΔΕΝ είναι δημιουργία.

Έχεις την δυνατότητα να εστιάζεις στα παλιά, σε εμπειρίες, σε άσχημες καταστάσεις, ή σε αυτά που θέλεις! Όταν εστιάζεις σε αυτό που θέλεις, αυτή η ενέργεια πολλαπλασιάζεται και η άλλη εξαλείφεται. Το αποτέλεσμα πάντα είναι η απόρροια του συλλογισμού σου.

Σαν άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να μην έχουμε όρια, ποτέ δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι στην εξέλιξη μας και στα θέλω μας, μπορούμε πραγματικά να πετύχουμε ότι ονειρευόμαστε σε τρομερό βαθμό.

Ξεκίνα από αυτή τη στιγμή! Ξεκίνα τώρα, από εδώ που είσαι, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Οραματίσου αυτά που λαχταράς, εστίασε σε αυτά που έχεις, σε αυτά που θέλεις, φόρτισε τις λέξεις σου με θετικότητα, εσύ έχεις το χαρτί και το στυλό για τη ζωή σου, είσαι ικανός για παραπάνω από αυτά που φαντάζεσαι αυτή τη στιγμή. Ότι έχεις ζήσει , ότι έχεις περάσει μέχρι σήμερα είναι για να προετοιμαστείς γι αυτή τη στιγμή!

 

Διαβάστε επίσης

To Top