Σκέψεις - Απόψεις

Πώς γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα

Ο καθένας σας έχει βρεθεί πολλές φορές σε σταυροδρόμι αναζήτησης, που δεν γνωρίζει ποιο είναι το επόμενο βήμα της πορείας του, της καρδιάς του, της αποστολής του. Στέκεται στη μέση του δρόμου που οδηγεί προς τον ουρανό, αλλά δεν συνδέεται με τίποτε ορατό ή απτό. Οι επιθυμίες της καρδιάς σας κατοικούν πέρα και πάνω από τα «πατρόν» της συλλογικής συνειδητότητας (συνειδητότητας των μαζών) και εκδήλωσης. Καθώς εκτείνεστε στην περιοχή της ανώτερης καρδιάς σας (μέσα από το διαλογισμό) για ανώτερες αλήθειες, ανώτερο φως και ανώτερη αγάπη, εκτείνεστε επίσης σε ανώτερες δημιουργικές ικανότητες. Αυτές οι εκδηλώσεις κατοικούν μέσα στο αόρατο. Είναι ορατές μόνο στο νου, την καρδιά και τα όνειρά σας. Αλλά είναι αόρατες στον φυσικό σας κόσμο.

Σας έχει ζητηθεί να τοποθετήσετε όλες τις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σας σ’ ένα μέλλον αόρατο. Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι το αόρατο θα εκδηλωθεί ανάλογα με την ένταση, το βάθος και τη δύναμη της πίστης σας. Δεν μπορείτε να δείτε το μέλλον σας επειδή το μέλλον σας δεν κατοικεί εδώ στη γη. Δεν έχει έρθει ακόμα. Δεν έχει εκδηλωθεί, επειδή προηγείστε από τις δημιουργίες σας. Στο σημείο αυτό υπάρχει μεγάλη σύγχυση, καθώς νιώθετε ολομόναχος με τις δημιουργίες σας. Είναι σαν να φτιάχνετε ένα κέικ χωρίς οδηγίες, να το βάζετε σ’ ένα αόρατο φούρνο και να πατάτε ένα διακόπτη που δεν υπάρχει.

Ο καθένας από εσάς κρατάει τα προσωπικά του οράματα αόρατα. Κάθε σπουδαίος άνθρωπος που έζησε σε αυτή τη γη, κράτησε τα οράματά του αόρατα. Πρώτα τα φαντάστηκε, μετά τα αγκάλιασε και ύστερα τα αγάπησε έως ότου το αόρατο έγινε πραγματικότητα. Αυτό δεν συνέβη κατόπιν θεϊκής εντολής. Ήρθαν σε εκδήλωση μέσα από την επιθυμία της καρδιάς και τη λαχτάρα εκείνων που τα κάλεσαν σε φανέρωση.

Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του αόρατου ονείρου που κατοικεί στις καρδιές σας. Το κρατάτε όπως εκείνος που κρατάει ένα μικρό πουλί στα χέρια του – το ενθαρρύνετε, το ζεσταίνετε, το τρέφετε, του προσφέρετε θαλπωρή. Βρίσκεστε σε συνεχή διαδικασία γέννησης όλων όσων χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Οι περισσότεροι τα παρατάνε πριν εκδηλωθεί – τα παρατάνε την ίδια μέρα που πρόκειται να αναγγελθεί η γέννηση, έχουν ήδη σταματήσει, και απομακρύνονται. Σκέφτονται, «ποιος θα δείξει προσοχή, ποιος θα δείξει ενδιαφέρον»; Τα πάντα στη ζωή δείχνουν προσοχή και τα πάντα δείχνουν ενδιαφέρον! Όλη η Γη ήταν έτοιμη να υποδεχτεί την εκδήλωση που με τόση αγάπη δημιουργήσατε και κάνατε να βλαστήσει στην καρδιά σας και που τόσο επιπόλαια διαγράψατε λίγο πριν γεννηθεί.

Δείξτε εμπιστοσύνη στους σπόρους που φυτέψατε. Πρέπει να εμπιστεύεστε πως ό,τι λαχταρά η ψυχή σας είναι αληθινό και θα εμφανιστεί, θα γεννηθεί. Ο Δημιουργός δεν θέλει ποτέ και δεν μπορεί να κρατήσει κάτι μακριά σας ή να απομονώσει κάτι από εσάς. Σας έχει δοθεί απόλυτη κυριαρχία επί της γης. Είστε εκείνοι που θα γεννήσετε το μέλλον. Όταν βλέπετε μια χρεία, γεμίστε τη. Εκείνη τη στιγμή το σύμπαν λέει, «Βοήθησέ με να το γεννήσω. Βοήθησε το Θεό να το γεννήσει, με το να κρατάς απλά το όραμα για τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να εκδηλωθεί».

Στον καθένα από εσάς ζητείται συνέχεια να συνδράμετε στη γέννηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη Γη, απλά με το να το σκέπτεστε. Κρατήστε το όραμα της καλοσύνης για τον κόσμο σας – όχι μόνο για τις δικές σας δημιουργίες. Οποτεδήποτε έχετε την ευκαιρία να σπείρετε στη σκέψη κάποιου άλλου, προσφέρετέ του το δώρο αυτού το οποίο γνωρίζετε ως αληθινό και ελπιδοφόρο. Κρατήστε αυτό το δώρο για αρκετό διάστημα έως ότου γεννηθεί. Ποτέ μην το παρατάτε. Ο Δημιουργός, η Πηγή ποτέ δεν παράτησε εσάς. Μην παρατάτε τους άλλους. Μην περιγελάτε τα όνειρά τους, μην τα πετάτε στον άνεμο, επειδή πολλές φορές το όνειρο κάποιου είναι το μόνο πράγμα που έχει για να ζει.

Βοηθήστε στη γέννηση των ονείρων, των επιθυμιών και στο να γίνει το αόρατο ορατό.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη – angelsmell.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης

To Top