Αύρα - Ενέργειες

Πως επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή το σώμα και την ενέργεια

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να γνωρίζουν την βαθύτερη σύνδεση μας με το Σύμπαν. Ακόμα και η επιστήμη μας παρέχει εξηγήσεις αυτής της σύνδεσης με την κβαντική θεωρία.

Και αν είστε από αυτές τις ψυχές που αγαπάτε να παρατηρείτε τις φάσεις της σελήνης, έχετε το φυσικό ένστικτο να μάθετε τις επιδράσεις του φεγγαριού πάνω μας.

Το φεγγάρι έχει την ικανότητα να επηρεάζει την διάθεση, το πνεύμα, ακόμα και το σώμα μας. Η αλήθεια είναι, πως η σελήνη είναι το μοναδικό ουράνιο σώμα που έχει άμεση επιρροή πάνω μας.

Όλα στον Κόσμο εμπλέκονται και είναι αλληλοσυνδεδεμένα, όλα έχουν κάποια επίδραση σε όλα τα άλλα. Τα κοσμικά γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και νιώθουμε. Αλλά έχουν επίσης μια επίδραση στο σώμα και στην ενέργεια μας.

Πως μας επηρεάζει κάθε κοσμική αλλαγή

  1. Κοσμικές αλλαγές που χαμηλώνουν την ενέργεια μας.

Είμαστε επιρρεπείς στο να έχουμε χαμηλή ενέργεια όταν πολλοί πλανήτες βρίσκονται σε παλινδρόμηση, δηλαδή όταν συμβαίνει μια σημαντική μετατόπιση ή αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι απαραίτητο να κοιτάξουμε το παρελθόν μας ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Αν δεν το γνωρίζουμε, αυτή η χαμηλή συχνότητα της ενέργειας μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια που μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε κολλημένοι, στάσιμοι, ληθαργικοί, υποτονικοί ή ότι δεν έχουμε κίνητρο και δεν είμαστε συγκεντρωμένοι.

Σε σωματικό επίπεδο, μπορεί να έχουμε πεπτικά προβλήματα, πρηξίματα, βουλωμένη μύτη, δυσκοιλιότητα, μυϊκούς πόνους και πόνους στην πλάτη. Έτσι, θα επιθυμούμε περισσότερο ύπνο.

  1. Κοσμικές αλλαγές που ανεβάζουν την ενέργεια μας.

Η έναρξη ενός νέου κύκλου, όπως η Νέα Σελήνη ή η Πανσέληνος, προκαλεί την υψηλότερη ενέργεια. Αυτό επίσης συμβαίνει όταν ένας πλανήτης μετακινείται σε ένα καινούργιο ζώδιο και στις περιπτώσεις ηλιακής ή σεληνιακής έκλειψης.

Αυτή η περίοδος υψηλής ενέργειας αυξάνει τη διαίσθηση μας και τις ψυχικές ικανότητες και ενεργοποιεί το τρίτο μάτι μας. Επειδή μας παρέχουν ένα αίσθημα απελευθέρωσης, αυτές οι υψηλές συχνότητες της ενέργειας επίσης ενισχύουν τους καταπιεσμένους πόνους, τις πληγές καθώς και τα καλά συναισθήματα.

Είναι επίσης η περίοδος που έχουμε περισσότερη ενέργεια και έμπνευση.

Σε σωματικό επίπεδο, γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι. Το κρύωμα και οι ιοί είναι συνηθισμένα αυτές τις φορές.

Εκτός από αυτό, αυτές οι ενέργειες μπορούν να κάνουν το σώμα μας ευάλωτο σε προβλήματα πίεσης, σε έλλειψη ισορροπίας, σε ζαλάδες και σε δερματικά προβλήματα όπως εξανθήματα και ακμή. Τείνουμε επίσης να έχουμε αϋπνίες και να ανησυχούμε περισσότερο.

  1. Κοσμικές αλλαγές που κατευθύνουν την ενέργεια μας εσωτερικά.

Είναι απαραίτητο να κατευθύνουμε την ενέργεια μας εσωτερικά κατά τη διάρκεια της παλινδρόμησης, της Φθινοπωρινής Ισημερίας και του Χειμερινού Ηλιοστάσιου.

Είναι αναγκαίο να κατευθύνουμε την ενέργεια μας εσωτερικά για να τελειώσουμε έναν παλιό κύκλο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας.

Αυτές οι στιγμές πριν και μετά από σημαντικές αλλαγές είναι στιγμές προσαρμογής και προβληματισμού.

Καθώς κατευθύνουμε τις ενέργειες μας εσωτερικά, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τα σωματικά μας συμπτώματα και να ενεργοποιήσουμε την διαδικασία θεραπείας και απελευθέρωσης του σώματος μας.

  1. Κοσμικές ενέργειες που κατευθύνουν την ενέργεια μας εξωτερικά.

Οι ενέργειες μας κατευθύνονται εξωτερικά κατά τη διάρκεια της Εαρινής Ισημερίας και του Καλοκαιρινού Ηλιοστάσιου, δηλαδή αφού ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο ή μια νέα αλλαγή ενέργειας.

Αυτή η εξωτερική συχνότητα της ενέργειας μας βοηθά να εμπνευστούμε και να αναλάβουμε δράση.

Σε σωματικό επίπεδο, η διαδικασία της θεραπείας του σώματος διεγείρεται και τα συμπτώματα γίνονται αισθητά σε εξωτερικό επίπεδο.

Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα των διαφορετικών συμπτωμάτων

Πρέπει να παρατηρούμε τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχουν μπλοκαρίσματα ή βαθύτερα ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή μας.

Χρειάζεται να είστε πιο συνειδητοί στα μοτίβα μεταξύ αυτών των γεγονότων και των συμπτωμάτων για να βρείτε τα στοιχεία της θεραπείας του σώματος σας.

Ένας πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια της πανσέληνου μπορεί να δηλώνει κάποια μπλοκαρισμένη διαίσθηση που χρειάζεται να απελευθερωθεί και να θεραπευτεί.

Συναισθήματα λήθαργου κατά τη διάρκεια των περιόδων χαμηλής ενέργειας μπορεί να δηλώνουν ότι πρέπει να εστιάσετε στην φροντίδα του εαυτού σας.

Κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν τις ίδιες επιρροές αλλά μην περιμένετε να νιώθετε ακριβώς το ίδιο επειδή έχετε τη δική σας προσωπική αστρολογία.

Εξετάστε τα συμπτώματα σε προσωπικό και ενεργειακό επίπεδο. Η αιτία των συμπτωμάτων μπορεί να ποικίλλει στον καθένα.

Όποτε νιώθετε κάτι, αναρωτηθείτε αν υπάρχουν πράγματα που εξακολουθείτε να διατηρείτε.

Μια ανισορροπία πάντα εκδηλώνεται με σωματικά συμπτώματα. Κάθε φορά που νιώθετε αυτά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια κοσμικών αλλαγών, ρωτήστε τι σας λέει ο Κόσμος.

Τελετουργίες όπως ο διαλογισμός, η άθληση και άλλα είναι τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τις ενέργειες αυτές τις περιόδους.

Μάγεια Τ.

© Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ

Διαβάστε επίσης

To Top