Ενδιαφέροντα

Ποιο είναι το σύμβολο της ψυχής σας; Η απάντηση είναι στον μήνα γέννηση σας

Υπάρχουν πολλές διαφωνίες που περιστρέφονται γύρω από την ύπαρξη της ψυχής. Οι επιστήμονες κάνουν μια διεξοδική έρευνα για το θέμα. Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Παγκόσμιας Αναγεννητικής Ιατρικής Astellas και τον υπεύθυνο επιστήμονα του Ινστιτούτου Αναγεννητικής Ιατρικής Astellas, Robert Lanza όλα όσα βιώνουμε και αντιλαμβανόμαστε δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αντανάκλαση του μυαλού μας.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Psychology Today, o Lanza εξήγησε ότι αντικείμενα υπάρχουν με πραγματικές ιδιότητες μόνο εάν τηρούνται. Ο χώρος και ο χρόνος είναι τα εργαλεία του μυαλού με τα οποία συνθέτουμε τα πάντα και επομένως ένα μέρος του μυαλού μας που είναι η ψυχή μας υπάρχει έξω από τον χώρο και τον χρόνο.

Τώρα η ερώτηση είναι: τι αποκαλύπτει το σύμβολο της ψυχής σας για σας;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η ψυχή μας αντανακλά την προσωπικότητα μας. Ένας τρόπος για να το καταλάβουμε είναι να εξετάσουμε τον μήνα γέννησης μας. Αν κοιτάξουμε τον μήνα που γεννηθήκαμε και αναλύσουμε το σύμβολο της ψυχής εκείνου του μήνα, μπορούμε να υπολογίσουμε την προσωπικότητα μας.

Ας ανακαλύψουμε!

Ιανουάριος – Δράκος

Όπως και ο πρώτος μήνας του έτους, είστε αυτός που τον ακολουθούν όλοι. Είστε δυνατοί και μπορείτε να περάσετε οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σας. Ωστόσο, κρατήστε αυτή την έξαψη υπό έλεγχο. Μπορεί να είναι ένα μικρό πρόβλημα επειδή το να θυμώνετε δεν είναι καλή λύση για όλα.

Φεβρουάριος – Φοίνικας

Ενώ καίγεστε και γίνεστε στάχτη όπως το σύμβολο της ψυχής σας, ο Φοίνικας, γίνεστε πιο ισχυροί και δυνατοί. Έχετε τεράστια αντοχή που είναι η κύρια πηγή της δύναμης σας.

Μάρτιος – Γινγκ Γιανγκ

Αναζητάτε την ισορροπία στα πάντα και εξετάζετε τις καλές και τις κακές πλευρές σε όλα. Έχετε μια θετική προσέγγιση για τη ζωή και τις καταστάσεις. Ωστόσο, τείνετε να λαμβάνετε μόνο το καλό υπόψη, πάντα να διαπραγματεύεστε και να επιλύετε τα προβλήματα. Απλώς να είστε προσεκτικοί επειδή μερικοί άνθρωποι είναι πολύ τοξικοί για να είναι καλοί.

Απρίλιος – Λιοντάρι

Γεμάτοι με τεράστιο πάθος, είστε εξαιρετικά τολμηροί και θαρραλέοι. Αναλαμβάνετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και είστε πιστοί στον πυρήνα σας. Προστατεύοντας τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα ρισκάρατε την ίδια σας την ζωή για να φροντίσετε τους δικούς σας.

Μάιος – Λύκος

Ο αρχηγός της αγέλης, προτιμάτε μερικές φορές τη μοναξιά και συχνά δεν σας πειράζει να μένετε στις σκιές. Είστε πάντα εκεί γι αυτούς που αγαπάτε και εκείνοι που απειλούν να βλάψουν τους αγαπημένους σας πρέπει πρώτα να σας αντιμετωπίσουν.

Ιούνιος – Ψάρι

Είστε το ανέμελο πνεύμα του ωκεανού και το μόνο που σας ενδιαφέρει σε αυτή τη ζωή είναι η ελευθερία. Αποφεύγετε τις ευθύνες, αλλά αυτό δεν είναι πολύ ρεαλιστικό για σας. Μην αγνοείτε τα ένστικτα σας επειδή είναι η καλύτερη δύναμη σας.

Ιούλιος – Φωτιά

Καθοδηγείστε πάντα από το πάθος και αν κάτι είναι σημαντικό για σας, δεν υπάρχει επιστροφή. Είτε πρόκειται για καριέρα, είτε για σχέσεις, ή για πράγματα που απολαμβάνετε όλα είναι έντονα για σας. Ωστόσο, πρέπει να κρατήσετε το πάθος υπό έλεγχο, ώστε να μην μετατραπεί σε εμμονή.

Αύγουστος – Άλογο

Όπως το άλογο με το ελεύθερο πνεύμα, τρέχετε ελεύθεροι στην άγρια φύση, πάντα πηγαίνοντας προς περιπέτειες. Εκτιμάτε επίσης την ηθική στη δουλειάς σας. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και θα ταξιδέψετε μίλια στη ζωή σας.

Σεπτέμβριος – Λουλούδι

Είστε γεμάτοι με ηρεμία και γαλήνη. Φέρνετε την ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Η ζεστασιά που ακτινοβολείτε προκαλεί τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα από τη γρήγορη ζωή τους για λίγο και να απολαύσουν την ηρεμία.

Οκτώβριος – Αστέρι

Είστε το καθοδηγητικό φως όλων, δείχνοντας πάντα τον δρόμο στους άλλους. Η επιτυχία για σας δεν έχει να κάνει με τον εαυτό σας αλλά με το πώς να εμπνεύσετε τους άλλους. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε χρόνο και αγάπη στον εαυτό σας ώστε να μην εξουθενωθείτε.

Νοέμβριος – Δέντρο

Είστε αυτός που υποστηρίζει όλους τους άλλους. Παρέχετε καταφύγιο για τους άλλους όπως το δέντρο. Αλλά δεν νομίζετε ότι πρέπει να δώσετε νερό και στις δικές σας ρίζες;

Δεκέμβριος – Νερό

Όπως και το μεταβαλλόμενο νερό, συμπεριφέρεστε διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις. Μπορείτε να είστε ήρεμοι ανάμεσα στους φίλους σας αλλά όταν είστε θυμωμένοι μπορείτε να γίνετε επικίνδυνοι όπως τα ταραχώδη κύματα, προσανατολισμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σας.

Μετάφραση: Μάγεια Τ.

awakengr.com via themindsjournal

Διαβάστε επίσης

To Top