Τεστ - Κουίζ

Ποιο είναι το μήνυμα της ψυχής σας; Ανακαλύψτε το επιλέγοντας το φτερό που σας ελκύει!

Είμαστε προσωπικότητες που είναι συνδεδεμένες με την ουσία της ψυχής μας. Η ψυχή, είναι η ανώτερη συνείδηση, πάντα επικοινωνεί μαζί μας και όταν συνδεόμαστε με την ουσία της αναπαυόμαστε και βρισκόμαστε σε γαλήνη.

Μερικοί τρόποι για να συνδεθείτε με την ψυχή σας είναι μέσω του διαλογισμού, της προσευχής, της ανάγνωσης βιβλίων και με το να φέρνετε τη γνώση σας εσωτερικά.

Επιλέξτε ένα από τα φτερά για να ανακαλύψετε το μήνυμα της ψυχής σας

Αν επιλέξατε …

  1. Η ψυχή σας φέρνει τους φόβους μπροστά σας, στο κέντρο για να τους αναγνωρίσετε και να τους μετακινήσετε σε ένα μέρος θεραπείας και κατανόησης. Οι φόβοι μας παραλύουν, κρατάνε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας , συχνά μας κρατούν σε στασιμότητα και συνήθως είναι κάτι που δεν έχει καν εκδηλωθεί. Με άλλα λόγια, ο φόβος δεν είναι ένα πραγματικό φυσικό πράγμα. Με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας του δίνουμε ζωή. Κατανοώντας τους φόβους σας θα απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την δική σας αυτό-επιβαλλόμενη φυλακή και θα αρχίσετε να καλωσορίζετε την χαρά και την ελπίδα στην καρδιά σας. Είναι η κατάλληλη ώρα για να έχετε ένα ημερολόγιο ως εργαλείο επεξεργασίας για να σας βοηθήσει να αλλάξετε τους φόβους που σας κρατούν αιχμάλωτους τόσο καιρό.
  2. Επιτρέπετε στα συναισθήματα σας να επηρεάζονται από τις γνώμες και τα αισθήματα των άλλων; Ή είναι πιθανό πως επηρεάζετε τους άλλους, μοιράζοντας τις δικές σας εμπειρίες χωρίς να τους δίνετε την ευκαιρία να διατυπώσουν την δική τους άποψη; Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει στην ζωή σας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ψυχή σας φέρνει αυτό το θέμα. Που και που έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιον που προσπαθεί να πείσει τους άλλους να αισθάνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και εσείς είστε είτε αυτός που κάνει ή που το δέχεται αυτό. Ναι, μερικές φορές θέλουμε να σώσουμε κάποιον από καρδιακή προσβολή και το αντίστροφο. Κάποιος μπορεί να θέλει να μας περάσει μια άτυχη κατάσταση και την απογοήτευση αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια εμπειρία. Είναι σημαντικό να βασίζετε τις αποφάσεις και τις διακρίσεις στις προσωπικές σας εμπειρίες και στην αντίληψη σας.
  3. Η πρόταση της ψυχής σας για σήμερα είναι να μείνετε μέσα, να διαλογιστείτε και να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορείτε να θεωρήσετε ατελή και να τα μετατρέψετε σε υπέρ-δύναμη σας. Κάθε άτομο είναι μοναδικό και έχει ιδιότητες που είναι σκόπιμες αν και μπορεί να φαίνονται ως δυσκολίες. Για παράδειγμα, ίσως ξέρετε πως έχετε μια πεισματάρα πλευρά- εφαρμόστε αυτό το πείσμα σε τομείς όπου η δύναμη της θέλησης και η εσωτερική σας δύναμη χρειάζονται ώθηση, ας πούμε κάπου όπου αγωνίζεστε για τα δικαιώματα σας ή όταν ξέρετε πως έχετε αδικηθεί. Έχετε μέσα σας αλχημικό χρυσό που μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποια χαρακτηριστικά που χρειάζονται βελτίωση. Ξεκινήστε να δουλεύετε την προσωπική σας μαγεία!
Μετάφραση, επιμέλεια: Μάγεια Τ.
awakengr.com via spirtualposts.com

Διαβάστε επίσης

To Top