Αστρολογία

Ποια ζώδια έχουν δυνατότερα φυσικά ένστικτα

Όταν εμφανίζονται προβλήματα, το ένστικτο σας είναι να πολεμήσετε ή να θεραπευτείτε; Αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με ένα βήμα την φορά ή σκέφτεστε δημιουργικά; Η αντίδραση σας πιθανώς να σχετίζεται με το ζώδιο σας. Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά ένστικτα. Πιθανώς να αναγνωρίσετε τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας στην παρακάτω λίστα από το apost.com.

Πρώτα θα κατηγοριοποιήσουμε τα ζώδια και έπειτα θα τα αναλύσουμε ατομικά:

Αυτοί που παρέχουν και φροντίζουν

Αυτά τα ζώδια είναι πολύ ευαίσθητα στις ανάγκες των άλλων και απαντούν ενστικτωδώς όταν οι άλλοι ζητούν βοήθεια. Αν χρειάζεστε κάθε είδους βοήθειας, ζητήστε την από αυτά τα ζώδια. Το ένστικτο τους είναι να δίνουν. Οργανώνουν επίσης δίκτυα βοήθειας για να εξασφαλίσουν ότι η βοήθεια παρέχεται όταν χρειάζεται. Αυτοί που παρέχουν και φροντίζουν είναι:

Οι καρκίνοι
Οι ιχθείς
Οι δίδυμοι

Αυτοί που χτίζουν και πραγματοποιούν

Τα άτομα με αυτά τα ζώδια εμφανίζονται πάντα πρώτα όταν πρέπει να γίνει μια εργασία. Είναι υπεύθυνα, αξιόπιστα και πρακτικά. Είναι πάντα έτοιμοι με ένα σχέδιο δράσης. Το ένστικτο τους είναι να λύσουν ένα πρόβλημα πριν αυτό εμφανιστεί. Δίνουν επίσης τις καλύτερες συμβουλές. Αυτοί που χτίζουν και πραγματοποιούν είναι:

Οι Ταύροι
Οι Αιγόκεροι
Οι Παρθένοι

Αυτοί που ονειρεύονται και εύχονται

Αυτά τα ζώδια σκέφτονται έτη φωτός πιο μπροστά από κάθε άλλο. Είναι γεμάτα φιλοδοξία και ιδεαλισμό. Ενώ μπορεί να χρειάζεται να ισορροπηθούν με κάποιο άλλο πιο πρακτικό ζώδιο, χωρίς αυτά δεν θα υπήρχαν τα μεγάλα σχέδια. Αυτοί που ονειρεύονται και εύχονται είναι:

Οι Υδροχόοι
Οι Τοξότες
Οι Ζυγοί

Οι φύλακες και οι προστάτες

Αυτά τα ζώδια δουλεύουν σκληρά για να σιγουρευτούν ότι οι άλλοι έχουν την καλύτερη δυνατή ζωή. Θυσιάζονται και δουλεύουν πολύ σκληρά. Είναι ακόμα πρόθυμοι να θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να εξασφαλίσουν ότι οι άλλοι είναι ασφαλείς. Οι φύλακες και οι προστάτες είναι:

Οι Κριοί
Οι Λέοντες
Οι Σκορπιοί

Κριός (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου)

Οι Κριοί έχουν μια φυσική τάση να βιάζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι στην φύση τους να προστατεύουν τους άλλους. Μπαίνουν γενναία σε καταστάσεις που φαίνονται απελπιστικές και πολεμούν τις φαινομενικά αποκαρδιωτικές πιθανότητες.

Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Πολλοί Ταύροι είναι άνθρωποι του σπιτιού, κάτι που τους κάνει ικανούς εκ φύσεως στο νοικοκυριό και στην οργάνωση ενός σπιτιού. Αγαπούν να φωλιάζουν και να δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον για τον εαυτό τους και γι αυτούς που αγαπούν. Μπορούν να γίνουν σπουδαίοι οικοδόμοι, εσωτερικοί διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Δίδυμος (22 Μαΐου- 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι πραγματικά κοινωνικά δυναμικοί. Μπορούν να κατευθύνουν τους άλλους όπως δεν μπορεί κανένα άλλο ζώδιο. Αυτό τους κάνει σπουδαίους δημόσιους ομιλητές. Είναι επίσης πολύ επιδέξιοι στις προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Είναι χαρισματικοί κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι και δάσκαλοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιούλιου)

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι το έχουν στην φύση τους να φροντίζουν και να προστατεύουν τους άλλους. Δάσκαλοι, νοσηλευτές, βιβλιοθηκονόμοι και άλλοι πάροχοι υπηρεσιών είναι εξαιρετικές σταδιοδρομίες για τους Καρκίνους.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι φυσικοί ηγέτες. Η εγγενής τάση τους είναι να αναλαμβάνουν τα ηνία κάθε κατάστασης. Ενώ μπορεί με αυτό να κερδίζουν κάποιους φίλους, σίγουρα εξασφαλίζουν πιστούς ακόλουθους. Οι Λέοντες βρίσκουν την επιτυχία στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στην ιατρική και στην έρευνα.

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Όπως και οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι το έχουν στην φύση τους να φροντίζουν τους άλλους. Ένας Παρθένος επιδιώκει την τελειότητα και τείνει να αναζητά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια. Αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων όπως σε εργαστηριακά έργα και στις τέχνες. Η επιδίωξη των Παρθένων να πετύχουν τα καλύτερα μπορεί να τους οδηγήσει στην επιτυχία με πολλούς εκπληκτικούς τρόπους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν την ενστικτώδη αίσθηση της αρμονίας και του καλού γούστου. Είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, εσωτερικοί διακοσμητές και δάσκαλοι. Πολλοί βρίσκουν την επιτυχία στην κοινωνική εργασία και στην πολιτική. Οι Ζυγοί έχουν ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και επιδιώκουν να διασφαλίσουν ότι όλοι έχουν μια μεγάλη πιθανότητα σε μια σπουδαία ζωή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί έχουν την φήμη ότι είναι ευέξαπτοι οπότε προσέξτε να μην τους αναστατώσετε. Ο θυμός τους πυροδοτείται από την δικαιοσύνη και την ηθική. Αγωνίζονται σκληρά να υπερασπιστούν όποιον χρειάζεται προστασία. Θα παλέψουν για να φροντίσουν αυτούς που αγαπούν. Είναι επίσης παθιασμένοι ακτιβιστές.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι από την φύση τους περίεργοι. Είναι φιλόσοφοι εκ φύσεως και δεν σταματούν ποτέ να κάνουν ερωτήσεις. Βυθίζονται στις άλυτες ερωτήσεις της ζωής και δεν σταματούν μέχρι να βρουν μια λύση που να ικανοποιεί το φιλοπερίεργο μυαλό τους. Η φυσική τους τάση είναι να σκέφτονται την «μεγαλύτερη εικόνα» σε όλα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Οι πρακτικοί Αιγόκεροι το έχουν στην φύση τους να σχεδιάζουν. Το ένστικτο τους είναι πάντα να σκέφτονται τρία βήματα μπροστά από τους άλλους. Αυτό τους κάνει ιδανικούς ηγέτες σχεδόν σε κάθε περίσταση. Συχνά θα βρείτε έναν Αιγόκερο να ηγείται μιας ομάδας.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι ένα εκκεντρικό ζώδιο. Είναι φυσικοί καλλιτέχνες και ονειροπόλοι. Συχνά η ενστικτώδη τάση τους είναι να πηγαίνουν αντίθετα από το ρεύμα. Ενώ αυτό τους κάνει αμφισβητούμενα μέλη μιας ομάδας, συχνά έχουν καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς συχνά έχουν την έντονη ενστικτώδη επιθυμία να προστατεύσουν τους ανθρώπους από το κακό. Δουλεύουν σκληρά για να βεβαιωθούν ότι οι άλλοι είναι ασφαλείς. Τους προσφέρουν πάντα έναν ώμο για να κλάψουν. Είναι σπουδαίοι φίλοι, γονείς και σύντροφοι.

Ποια είναι τα δικά σας φυσικά ένστικτα;

L.C.

Διαβάστε επίσης

To Top