Επιλεγμένα Άρθρα

Πνευματικά μηνύματα των φτερών: τι προσπαθούν να σας πουν τα φτερά που βλέπετε

Του Mykh

Βρήκατε ποτέ τυχαία ένα φτερό από το πουθενά και αναρωτηθήκατε τι θα μπορούσε να σημαίνει; Τα φτερά είναι απλώς ακόμα μία από τις μορφές με τις οποίες τα πνεύματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας;

Αρχικά, τα φτερά μαζί με μια ποικιλία πραγμάτων που κυμαίνονται από νομίσματα μέχρι πουλιά και διαφορετικά είδη εντόμων μπορούν να είναι μηνύματα από τον φύλακα άγγελο σας, από τα πνεύματα που προσεύχεστε για καθοδήγηση ή από εκείνους που νοιαζόσασταν και έφυγαν. Αυτός είναι ο τρόπος τους για να σας ενημερώσουν ότι προσέχουν το κάλεσμα σας και ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη. Αναγνωρίζουν το κάλεσμα και σας προσεγγίζουν για να σας χαιρετήσουν.

Το να βρείτε ένα φτερό μπορεί να είναι σουρεαλιστική εμπειρία. Θα διαπιστώσετε ότι συνήθως προσγειώνονται πάνω στα παιδιά που βρίσκονται γύρω σας. Σαν μικροσκοπικοί αγγελιοφόροι, τα παιδιά πάντα γνωρίζουν ενστικτωδώς για ποιον προορίζεται το φτερό ακόμα και αν δεν μπορούν να εξηγήσουν πολλά για το μήνυμα του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ερμηνείας των φτερών. Θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι είστε ελεύθεροι, ότι είστε έτοιμοι να πετάξετε πιο ψηλά από ποτέ, ότι χρειάζεται να αλλάξετε την αντίληψη σας για τον κόσμο και ότι χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας να βγει έξω από εκεί που νιώθετε άνετα.

Μια ακόμη σημασία προστίθεται ανάλογα με τις αποχρώσεις και τον συνδυασμό που κάνουν σε κάθε φτερό.

  1. Ανάλυση του μηνύματος

Όταν κάτι που μοιάζει με μήνυμα εμφανίζεται στον δρόμο σας, εστιάστε στο τι συνέβαινε στο μυαλό σας εκείνη την στιγμή. Μην ανησυχείτε υπερβολικά για το τι θα μπορούσε να σημαίνει, είναι εντάξει να μην μπορείτε να το ερμηνεύσετε αμέσως. Η σημασία μπορεί να σας έρθει αργότερα ή μπορεί να είναι ήδη ενσωματωμένη στο υποσυνείδητο σας για να χρησιμοποιηθεί όταν την χρειαστείτε. Απλώς αποδεχτείτε ότι είναι μήνυμα και μην αμφιβάλετε. Επιτρέψτε στα Πνεύματα να δουλέψουν μαζί σας και να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε την καθοδήγηση που έχουν να σας προσφέρουν.

  1. Κάλεσμα για βοήθεια

Αν βρίσκεστε σε ανάγκη, μπορείτε να καλέσετε ένα φτερό ή κάποιο άλλο σύμβολο για καθοδήγηση. Για παράδειγμα, αν αισθάνεστε ότι έχετε γυναίκα φύλακα που σας προστατεύει και θέλετε να βεβαιωθείτε, μπορείτε να ρωτήσετε και αυτό το σημάδι θα έρθει με την μορφή ενός λευκού φτερού. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε απόχρωση που αισθάνεστε ότι είναι πιο κατάλληλη εκείνη την στιγμή. Η επιβεβαίωση σύντομα θα έρθει συνήθως όταν δεν το περιμένετε και θα είναι μια υπέροχη στιγμή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε πίστη, να είστε ήρεμοι και να παρατηρείτε. Μερικές φορές, ένα μήνυμα δεν θα περιέχει τίποτα παρά μια υπενθύμιση να παραμείνετε γαλήνιοι και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακολουθήσει την πορεία που έχει ορίσει η φύση για σας. Κάποια μηνύματα μπορεί να είναι πολύ περίπλοκα ενώ άλλα αρκετά απλά. Μην αγχώνεστε προσπαθώντας να αναλύσετε αυτά τα σημάδια. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία που σας έχει δοθεί για να επικοινωνήσετε με τα Πνεύματα και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για το δώρο που σας δόθηκε. Τα μηνύματα που έρχονται με την μορφή αντικειμένων όπως φτερά πρέπει να φυλάσσονται σε ασφαλές μέρος που να είναι σημαντικό ή ιερό για εσάς. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αφήσετε το σύμβολο σας να επιστρέψει στην φύση.

  1. Κατανοείστε ότι το φτερό σας είναι ένα μήνυμα

Τα φτερά που εμφανίζονται μπροστά σας με απροσδόκητους ή μαγικούς τρόπους συνήθως σημαίνουν κάτι. Ίσως να βρεθούν ακριβώς μπροστά σας ή σε πιο μυστηριώδεις τοποθεσίες όπως στο πορτοφόλι ή στο κρεβάτι σας.

  1. Η ερμηνεία των διάφορων χρωμάτων

Οι αυτόχθονες Αμερικανοί διέθεταν μεγάλη σοφία και γνώση για τα πνευματικά σημάδια όπως τα φτερά και τις διάφορες ερμηνείες τους. Τιμούσαν τα φτερά που λάμβαναν ως σημάδια που ήταν ιερά ή που μπορούσαν να τους προστατεύσουν κατά τη διάρκεια πολέμων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να καταλάβετε το φτερό είναι ότι χρειάζεται να αναρωτηθείτε την σημασία του. Ίσως να νιώσετε μια σύνδεση με το χρώμα του φτερού. Μπορεί να επαναφέρει αναμνήσεις ή η γενικά αποδεκτή ερμηνεία αυτού του χρώματος μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο για σας. Σκεφτείτε αν το φτερό είναι απλώς ένας τρόπος αναγνώρισης του αιτήματος σας ή είναι μια απάντηση από μόνο του. Μείνετε αληθινοί στο ένστικτο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τυχόν μοτίβα που μπορεί να συμβούν.

Ορίστε μια γρήγορη εξήγηση του τι θα μπορούσε να σημαίνει κάθε χρώμα:

Λευκό– Αγνότητα, πνευματικότητα, πίστη, το λευκό σημαίνει ότι κάποιος σας προσέχει. Συνδέεται επίσης με την δύναμη του φεγγαριού.

Κόκκινο-Το χρώμα του τσάκρα της βάσης, συμβολίζει την ζωή και την ενέργεια και είναι προάγγελος καλών εποχών.

Μπλε-Σχετίζεται με το τσάκρα του λαιμού και την σημασία της επικοινωνίας. Επιτρέπει στην αλήθεια να γίνει γνωστή και επίσης αντιπροσωπεύει τις ψυχικές δυνάμεις.

Κίτρινο-Μέρος του τσάκρα του ηλιακού συστήματος, συνδέεται με τα ένστικτα σας. Το κίτρινο είναι το χρώμα της διάνοιας, της ευτυχίας και της δύναμης του ήλιου.

Πράσινο– Συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και επομένως με όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα συναισθήματα και τις σχέσεις. Είναι επίσης το χρώμα που σχετίζεται με την φύση και την γονιμότητα.

Πορτοκαλί– Το χρώμα του τσάκρα του κόκκυγα. Σχετίζεται με τις σεξουαλικές δραστηριότητες, με την αισιόδοξη κοσμοθεωρία, τις μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους.

Ροζ-Οι ρομαντικές ιδέες όπως και οι φιλίες και τα φιλεύσπλαχνα ιδανικά εκφράζονται από το ροζ.

Γκρι-Συμβολίζει την γαλήνη και την ουδετερότητα σε εποχές χάους. Το γκρι συνδέεται επίσης με την γνησιότητα και την αλήθεια.

Μωβ-Μέρους του τσάκρα του στέμματος που μας συνδέει με το σύμπαν και τον πνευματικό κόσμο, το μωβ είναι το χρώμα της πνευματικότητας και της ανάπτυξης.

Καφέ-Το συμπλήρωμα της φύσης, είναι ένα σταθερό, γειωμένο χρώμα που δηλώνει τις μακρόχρονες φιλίες και την αίσθηση του σπιτιού.

Μαύρο– Τόσο χρώμα προστασίας όπως και σημάδι ότι απαιτείται προσοχή, το μαύρο συμβολίζει επίσης την μυστικιστική σοφία και την αυξημένη πνευματικότητα.

Η σημασία των πολλαπλών αποχρώσεων

Μαύρο και λευκό– Τα αντίθετα ενώνονται και οι φύλακες σας σας προσέχουν.

Μαύρο και μωβ– Πνευματικότητα και όλα τα μυστικιστικά και ισχυρά πράγματα.

Μαύρο, λευκό και μπλε– Η ζωή βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής.

Καφέ με μαύρες γραμμές-Ισορρόπηση του φυσικού και πνευματικού κόσμου.

Καφέ και λευκό-Αίσθηση χαράς και ασφάλειας από ψυχικές επιθέσεις.

Κόκκινο και πράσινο-Υπόσχεση οικονομικής βοήθειας και καλής τύχης.

Γκρι και άσπρο-Σταθερότητα και ελπίδα.

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C.

Διαβάστε επίσης

To Top