Αύρα - Ενέργειες

Πέντε τρόποι για να ανεβάσετε τη δόνηση σας αμέσως!

Εικόνα: jeronimo sanz | flickr

Όλοι έχουμε μια ταραγμένη ζωή, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά, υπάρχουν λίγες εύκολες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να ανεβάσετε τη δόνηση σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να είστε πιο ισορροπημένοι, γειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Επίσης σας βοηθά να συνδεθείτε και να έχετε συμπόνια και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Επιπλέον δρα ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στις αρνητικές ενέργειες των άλλων.

Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να θέσετε τη δόνηση σας στο «ότι σου ανήκει είναι δικό σου και ότι μου ανήκει είναι δικό μου» (μπορούμε να έχουμε συμπόνια για ένα άτομο χωρίς να παίρνουμε τα πράγματα του). Και τέλος, σας ανεβάζει σε μια δόνηση που επιτρέπει στους προγόνους που έχουν πεθάνει, στους αγγέλους και στα πνεύματα να σας μιλήσουν. Είναι σαν να τους συναντάτε κάπου στη μέση.

  1. Να είστε ευγνώμονες– αμέσως τώρα πείτε κάτι για το οποίο είστε ευγνώμονες και να το εννοείτε! Κάντε το αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα βρείτε με τον καιρό πως η ζωή σας είναι πιο γεμάτη. Αυτό στο οποίο εστιάζετε, αυτό δημιουργείτε. Τέλος.
  2. Χορέψτε. Ο χορός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανεβάσετε τη δόνηση σας. Κάντε μια κίνηση ενώ στέκεστε στην ουρά από ένα κατάστημα. Συνήθως δεν παίζει καλή μουσική, αλλά και τι με αυτό; Ναι οι υπόλοιποι θα σας κοιτάξουν λες και είστε τρελοί αλλά μέσα τους ξέρω πως θα χαμογελάσουν λίγο. Ενώ το απολαμβάνετε απελευθερώνετε ενδορφίνες στο σώμα σας. Και αν μπορείτε να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει τον προκαλείτε να απελευθερώσει τις ίδιες ενδορφίνες στο σώμα του! Όλοι κερδίζουν!
  3. Αγκαλιάστε ένα δέντρο. Όταν αγκαλιάζετε ένα δέντρο δίνετε την δόνηση σας στη Μητέρα Φύση κι Εκείνη με τη σειρά της την στέλνει σε όλον τον κόσμο. Επίσης γειώνεστε και αυτό είναι κρίσιμο για το ανέβασμα της ενέργειας σας.
  4. Κάψτε φασκόμηλο. Το λιβάνισμα με φασκόμηλο ή με άγιο ξύλο (Palo Santo) όχι μόνο καθαρίζει το χώρο από αρνητικές ενέργειες, επίσης εκπέμπει αρνητικά ιόντα στον αέρα. Τα αρνητικά ιόντα είναι τα καλά, αυτά που σας βοηθούν να αναπνεύσετε καλύτερα. Είναι το ίδιο όπως όταν αισθάνεστε υπέροχα μετά από μια βόλτα στον ωκεανό ή αφού στέκεστε στη βροχή. Τα αρνητικά ιόντα λειτουργούν και αυτά!
  5. Αγκαλιάστε κάποιον. Δεν μιλάμε για κάτι γρήγορο. Θα πρέπει να είναι κάτι βαθύτερο. Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από κάποιον που αγαπάτε και αληθινά κρατήστε τον. Έρευνες έχουν δείξει πως αυτή η εκτεταμένη αγκαλιά έχει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένου την αύξηση των επιπέδων της σεροτονίνης ( μια ορμόνη που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα). Αν δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε κάποιον αγαπημένο, αγκαλιάστε ένα κατοικίδιο. Ακόμα και ένα άψυχο αντικείμενο (ένα λούτρινο) απελευθερώνει αυτή την ορμόνη.

Μόλις αρχίσετε να ενσωματώνετε αυτές τις πρακτικές στην καθημερινότητα σας, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή. Ο ουρανός θα μοιάζει πιο μπλε, τα πουλιά θα τραγουδούν πιο δυνατά, οι άνθρωποι θα φαίνεται ότι σας χαμογελούν συχνότερα. Όλες αυτές οι εξωτερικές αλλαγές είναι στην πραγματικότητα μια αντανάκλαση της αλλαγής που συμβαίνει μέσα σας.

Οπότε, ανεβάστε τη δόνηση σας και δείτε τι θα συμβεί. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι κάτι φοβερό!

Μάγεια Τ.

Διαβάστε επίσης

To Top