Σχέσεις

Όταν έρθει ο Άνθρωπος σου θα δεις…


Γράφει η Διδασκάλου Κωνσταντίνα

Θα τον βρεις τον άνθρωπό σου και εσύ… και τότε όλα θα θυμίζουν το σπίτι σου .

Μια χουφτίτσα συντροφιάς περισσεύει για όλους μας, μα δεν χορταίνεις μονάχα με δαυτήν. Και αυτοί οι χαμένοι έρωτες που δε χόρτασες πλάι σου ήταν γιατί διψούσες για κάτι παραπάνω.

Όμως ο άνθρωπος σου έρχεται πάντα απρόσκλητος…

Φορώντας μια ομορφιά που σε γαληνεύει φροντίζει κάθε κομμάτι του εαυτού σου και κάθε τρωτή πλευρά σου να βελτιώνει .

Είναι αυτός που είναι ντυμένος με ασφάλεια και το βλέμμα του γεμάτο ειλικρίνεια, ξέρει με έναν τρόπο μαγικό να καλμάρει αυτά που με άγχος πλημμυρίζουν στο μυαλό σου.Ένα αμοιβαίο συναίσθημα που απλόχερα θα χαρίσετε ο ένας στον άλλον.
Έπειτα θα του παραχωρήσεις το πιο μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου και εκείνος με ευγνωμοσύνη θα σε ανταμείψει χαρίζοντας σου το δικό του.

Ο Άνθρωπός σου μεριμνά να φτιάξει την αλήθεια σου και θα σε πείσει να φοράς τον εαυτό σου. Είναι αυτός που θα γίνει κομμάτι σου και εσύ η καλύτερη εκδοχή σου. Είναι αυτός που σε αγκαλιάζει στα χειρότερα και σε θαυμάζει στα καλύτερα. Αυτός που από τη πρώτη στιγμή έλαμψε κοντά σου και ήξερε πώς να σωπαίνει τις κραυγές σου και πως να ηρεμεί τους φόβους σου.

Όταν έρθει ο Άνθρωπος σου θα δεις…

Θα σου φέρει θάλασσες και ωκεανούς, να αγναντεύεις μαζί του το πέλαγος. Θα σου φέρει κάμπους, γεμάτο με λουλούδια χαρίζοντας σου μυρωδιές. Θα σε γεμίζει Άνοιξη ζωντανεύοντας και την πιο φθινοπωρινή πλευρά σου.

Διαβάστε επίσης


To Top