Εναλλακτικά άρθρα

Όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον μας συνδέει μια ενεργειακή χορδή με αυτό το άτομο!


Είναι περίεργο το πώς οι σχέσεις μας με κάποιους ανθρώπους μπορούν να ελέγξουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Όλοι έχουμε Αιθερικές χορδές, έχουμε γεννηθεί με αυτές. Μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε την σχέση μας με ότι έχουμε δεθεί. Έχει μεγάλη σημασία το να ξέρουμε πώς να διατηρήσουμε τις υγιείς Αιθερικές χορδές και να κόψουμε τις περιττές.

Οι Αιθερικές χορδές συνδέουν την ανθρωπότητα. Εκδηλώνουν από γενικές αλληλεπιδράσεις μέχρι την αγάπη, τον φόβο και τον θυμό. Οι Αιθερικές χορδές μπορούν να παρέχουν συναισθήματα ενσυναίσθησης, αγάπης, συμπόνιας, μίσους, φόβου, σύνδεσης, αηδίας και αφοσίωσης.

Με όλους όσους συναντήσουμε στη ζωή μας θα συνδεθούμε με μια Αιθερική χορδή. Τα πιο συνηθισμένα μέρη για σύνδεση είναι η κορυφή της κοιλιάς (ηλιακό πλέγμα) και οι Αιθερικές χορδές από το τσάκρα του τρίτου ματιού (στο μέτωπο) και από το τσάκρα της καρδιάς (στο στήθος). Ακόμα και αν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τις βλέπουν, μας επηρεάζουν όλους.

Ωστόσο, αν αγαπάμε κάποιον, η Αιθερική χορδή μπορεί να γίνει ορατή. Συγκεκριμένα, όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποιον, αυτόματα προωθούμε μια ενεργειακή χορδή με αυτό το άτομο. Με το να μοιραζόμαστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μέσω της αλληλεπίδρασης με ένα άτομο που έχουμε μια ρομαντική σχέση, η Αιθερική χορδή σταδιακά ενδυναμώνεται και μεγαλώνει.

Σύμφωνα με την Doreen Virtue, μια πνευματική συγγραφέα, η Αιθερική χορδή αντιπροσωπεύει ένα σωλήνα που συνδέει δύο ανθρώπους μέσω της ενέργειας που ρέει μεταξύ τους. Με μια τέτοια Αιθερική χορδή, επικοινωνούμε με τον άλλον και γνωρίζουμε τις σκέψεις του. Είναι σαν την τηλεπάθεια.

Ακόμα και αν οι Αιθερικές χορδές φαίνονται φοβερές, τι συμβαίνει αν έχουμε μια με ένα άτομο που τώρα δεν αγαπάμε;

Όταν η Αιθερική χορδή είναι υγιής, υπάρχει μια ροή ανιδιοτελούς αγάπης ανάμεσα στους ανθρώπους. Ωστόσο, όταν η χορδή είναι ανθυγιεινή, μπορεί να προκαλέσει σωματικές και συναισθηματικές επιπτώσεις στη ζωή μας και να μειώσει την προσωπική μας δύναμη.

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια υγιή και ανθυγιεινή Αιθερική χορδή. Για παράδειγμα, όταν η Αιθερική χορδή μας συνδέει με ένα άτομο που αγαπάμε, ανταλλάσουμε δονήσεις και ενέργεια.

Ωστόσο, αν μας συνδέει με κάποιον που δεν έχουμε κάποια κοντινή σχέση, νιώθουμε πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας ελέγχονται και συνεχώς αισθανόμαστε συναισθηματικά αποστραγγιγμένοι. Αν δεν κόψουμε αυτές τις ανθυγιεινές Αιθερικές χορδές, ίσως αντιμετωπίσουμε και προβλήματα στην υγεία μας.

Γενικά, γνωρίζουμε αυτή την χορδή όταν κατανοήσουμε την συναισθηματική σύνδεση με το άτομο που νοιαζόμαστε. Ωστόσο, όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν είμαστε κοντά, όταν ξεκινήσουν να ελέγχουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας ή όταν αρχίσουμε να έχουμε εμμονή με κάποιον, η Αιθερική χορδή γίνεται ανθυγιεινή.

Θέλετε κάποιος να πλησιάζει το ενεργειακό σας πεδίο χωρίς την άδεια σας; Αν όχι, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμποδίσετε την ανθυγιεινή Αιθερική χορδή και τις αρνητικές επιρροές της και να σώσετε την ενέργεια σας για τους ανθρώπους που νοιάζεστε.

Η κοπή αυτών των χορδών θα σας απαλλάξει από τις χορδές που σας εμπόδιζαν να πετύχετε την συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη.

Ο εμποδισμός της Αιθερικής χορδής είναι ευεργετικός, καθώς φέρνει θετικότητα και εξαλείφει τις αρνητικές επιρροές. Νιώθουμε γαλήνιοι και πως έχουμε ενέργεια. Βεβαιωθείτε πως το κόψιμο των Αιθερικών χορδών δεν ελαττώνει τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους.

Πώς να εμποδίσετε τις ανθυγιεινές Αιθερικές χορδές;

Έχετε συνειδητοποιήσει πως αυτές οι ανθυγιεινές χορδές μόνο στραγγίζουν την ενέργεια μας, αλλά πως μπορούμε να τις εμποδίσουμε;

  1. Αρχικά, βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να είστε μόνοι σας.
  2. Μετά, προσπαθήστε να ηρεμήσετε αναπνέοντας βαθιά.
  3. Όταν ηρεμήσετε, κλείστε τα μάτια σας. Τότε, καλέστε τον πνευματικό οδηγό ή τον άγγελο σας για να σας βοηθήσουν στην διαδικασία.
  4. Όταν νιώσετε την παρουσία του αγγέλου ή του πνευματικού οδηγού σας, πείτε το παρακάτω μάντρα:
  5. «Αγαπητέ πνευματικέ οδηγέ μου, σου ζητώ να με βοηθήσεις να θεραπευτώ και να εξαλείψω τις αρνητική ενέργεια που με κρατά πίσω κόβοντας τις ανθυγιεινές Αιθερικές χορδές. Οι χορδές που συνδέονται με εμένα δεν είναι γεμάτες με θετική ενέργεια, αγάπη και φως, οπότε σου ζητώ να τις κόψεις. Όταν κοπούν, περιέβαλλε με με φως και θετική ενέργεια που θα με προστατέψουν από την αρνητικότητα στο μέλλον. Σε ευχαριστώ πολύ».
  6. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε τις Αιθερικές χορδές να κόβονται. Αν ακόμα νιώθετε αρνητικές συνδέσεις επαναλάβετε το μάντρα ξανά μέχρι να νιώσετε ελεύθεροι από την αρνητική ενέργεια.

Πείτε το μάντρα μέσα από την καρδιά σας και θα μπορέσετε να κόψετε τις Αιθερικές χορδές. Όταν τελειώσετε με το μάντρα, εξαγνίστε το περιβάλλον και κάντε ένα ζεστό μπάνιο. Το νερό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον σας. Όχι μόνο είναι ωφέλιμο για το ενεργειακό σας σύστημα, αλλά επίσης ενισχύει την φυσική και συναισθηματική υγεία.

Ανησυχείτε μήπως δεν δούλεψε το μάντρα; Αν νιώθετε γαλήνιοι και με περισσότερη ενέργεια, έχει δουλέψει τέλεια. Οι Αιθερικές χορδές είναι καίριες για την ανθρωπότητα και έχουν εξαιρετική σημασία για εμάς, επειδή μας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσουμε και να κοινωνικοποιηθούμε με τους ανθρώπους με έναν υγιή τρόπο.

Μετάφραση, επιμέλεια: Μάγεια Τ.

awakengr.com via dailyoccupation.com

Διαβάστε επίσης


To Top