Αύρα - Ενέργειες

Όλοι μας ακτινοβολούμε μια μοναδική υπογραφή ενέργειας

Μετά από άλλα 10 χρόνια οι φυσικοί εγκατέλειψαν την πίστη τους στο νευτώνειο υλικό σύμπαν γιατί συνειδητοποίησαν ότι το σύμπαν δεν αποτελείτε από ύλη που αιωρείται μέσα στο κενό, αλλά από ενέργεια.

Οι κβαντοφυσικοί ανακάλυψαν πως τα φυσικά άτομα αποτελούνται από στροβίλους ενέργειας που συνεχώς περιστρέφονται και δονούνται. Κάθε άτομο είναι σαν μια ταλαντευόμενη σβούρα που ακτινοβολεί ενέργεια. Επειδή κάθε άτομο έχει τη δική του συγκεκριμένη υπογραφή ενέργειας (ταλάντευση), οι συγκεντρώσεις ατόμων (μόρια) ακτινοβολούν συλλογικά τα δικά τους αναγνωριστικά σχήματα ενέργειας. Έτσι, κάθε υλική δομή στο σύμπαν, μαζί κι εσείς κι εγώ, ακτινοβολεί μια μοναδική υπογραφή ενέργειας.

Τα άτομα είναι φτιαγμένα από αόρατη ενέργεια, όχι από απτή ύλη!

Η ύλη μπορεί ταυτόχρονα να οριστεί ως ένα συμπαγές (σωματίδιο) και ως ένα άυλο (κύμα) πεδίο δύναμης. Όταν οι επιστήμονες μελετούν τις φυσικές ιδιότητες των ατόμων, όπως τη μάζα και το βάρος, αυτά φαίνονται και λειτουργούν ως φυσική ύλη. Όμως, όταν τα ίδια άτομα περιγραφούν με όρους δυναμικού ηλεκτρικής τάσης και μήκων κύματος, παρουσιάζουν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της ενέργειας (κύματα). Το γεγονός ότι η ενέργεια και η ύλη είναι ένα και το αυτό είναι ακριβώς αυτό που αναγνώρισε ο Αϊνστάιν όταν συμπέρανε ότι Ε=mc2. Με απλά λόγια, αυτή η εξίσωση αποκαλύπτει: Ενέργεια (Ε) = Ύλη (m,μάζα) πολλαπλασιασμένη με την Ταχύτητα του Φωτός (c) υψωμένη στο τετράγωνο.

Ο Αϊνστάιν αποκάλυψε ότι δεν ζούμε σε ένα σύμπαν με διακριτά φυσικά αντικείμενα χωρισμένα από νεκρό χώρο. Το Σύμπαν είναι ένα αόρατο δυναμικό σύνολο, στο οποίο η ενέργεια και η ύλη είναι τόσο στενά συνδεδεμένες, που είναι αδύνατο να τις δούμε ως ανεξάρτητα στοιχεία.

Απόσπασμα από το βιβλίο Η Βιολογία της Πεποίθησης του Bruce Lipton

faethoniasis.gr
Photo: Sofia Rose Xcentrictyart Photography

Διαβάστε επίσης

To Top