Ψυχολογία

Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν την δύναμη να απορροφούν την ενέργεια σου


Κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο δονείται σε διαφορετική συχνότητα. Μερικοί από εμάς που είμαστε πιο πνευματικά αφυπνισμένοι και έχουμε περισσότερη ενσυναίσθηση δονούμαστε σε ανώτερο επίπεδο και γι αυτό όταν περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που δονούνται σε χαμηλότερο επίπεδο, τείνουμε να αγχωνόμαστε και να νιώθουμε άσχημα.

Παρακάτω αναφέρονται 7 τοξικές συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι η ενέργεια κάποιων ατόμων δεν ταιριάζει με την δική σου και πρέπει να τους αποφύγεις.

  1. Είναι πολύ αρνητικοί

Αν υπάρχει αρνητικότητα γύρω σου, είναι αναπόφευκτο ότι θα νιώθεις πως εξαντλείσαι ενεργητικά και συναισθηματικά. Κάποια άτομα έχουν μια απαισιόδοξη ματιά για ό, τι συμβαίνει στην ζωή και αυτή η ενέργεια επηρεάζει και εσένα. Και θα τους αναγνωρίσεις κατευθείαν- είναι αυτοί που πάντα έχουν κάτι αρνητικό να πουν για όλα.

  1. Είναι εγωιστές και εγωκεντρικοί

Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τους στόχους τους με οποιοδήποτε τρόπο. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα επιβαρυνθεί κάποιος άλλος- θα το κάνουν και δεν θα νοιαστούν. Τόσο εγωιστές και εγωκεντρικοί είναι. Και τέτοια άτομα που είναι ικανά για κάτι τέτοιο είναι υπερβολικά τοξικά και πρέπει να τα αποφεύγεις γιατί αργά ή γρήγορα θα κάνουν το ίδιο με εσένα.

  1. Κουτσομπολεύουν

Το κουτσομπολιό είναι απλώς κάτι κακό. Προέρχεται από κακόβουλα άτομα που έχουν την ανάγκη να μιλούν άσχημα για τους άλλους ώστε να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα για την μίζερη ζωή τους και για την ακόμη πιο μίζερη καρδιά τους.

  1. Πεισμώνουν χωρίς να χρειάζεται

Φυσικά, όλοι γινόμαστε πεισματάρηδες κατά καιρούς. Αλλά οι τοξικοί άνθρωποι είναι αντιπαθητικά πεισματάρηδες. Δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος ακόμα και όταν το ξέρουν. Αυτού του είδους συμπεριφορά μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την ενέργεια του καθενός.

  1. Δεν έχουν συμπόνια ούτε ενσυναίσθηση

Είναι αγενείς στους σερβιτόρους, αγνοούν τους άστεγους, δεν νοιάζονται για τα ζώα. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να είσαι στην ίδια παρέα με άτομα που δεν έχουν συμπόνια και ενσυναίσθηση. Επιπλέον, πρέπει να αναρωτηθείς, αν τους χρειαζόσουν, θα σε βοηθούσαν;

  1. Είναι επιφανειακοί

Οι τοξικοί άνθρωποι νοιάζονται μόνο για το πώς φαίνονται. Δεν τους ενδιαφέρει η εσωτερικότητα ενός ατόμου. Γι αυτό και δεν περιτριγυρίζονται από αυθεντικούς ανθρώπους. Επειδή και οι ίδιοι δεν είναι αυθεντικοί.

  1. Είναι χειριστικοί και συνεχώς κάνουν το θύμα

Οι τοξικοί άνθρωποι είναι πολύ καλοί στην χειραγώγηση, όπως και στον εκβιασμό, στην συναισθηματική χειραγώγηση και στο να κάνουν συνεχώς πως είναι το θύμα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Μην τους αφήσεις να σε ξεγελάσουν.

Μαγεία Τ.

Διαβάστε επίσης


To Top