Σκέψεις - Απόψεις

Οι δύσκολες στιγμές σου δείχνουν ποιοι είναι αληθινά δίπλα σου


Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

Οι δύσκολες στιγμές μας παρέχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουμε ποιοι όντως είναι στο πλάι μας αληθινά και ποιοι μας νοιάζονται και μας αγαπάνε πραγματικά.

Σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να είσαι ευγνώμων και να τους υπενθυμίζεις πόσο τυχερός/η νιώθεις που τους έχεις μέσα στην ζωή σου και αποτελούν μέρος της.

Είναι οι συνοδοιπόροι της ζωής σου και όχι οι απλοί περιστασιακοί αλλά αυτοί που εκπροσωπούν επάξια την λέξη αυτή και δεν έχουν σκοπό να σε εγκαταλείψουν, παρά μόνο να χαίρονται αληθινά με την ευτυχία σου και να σε σηκώνουν όταν εσύ νιώθεις πως χάνεις τα πόδια σου…

Είναι αυτοί που όποτε έχεις τις μαύρες σου, σου υπενθυμίζουν την παρουσία τους και σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά πως έχοντας αυτούς στο πλάι σου, όλα μα όλα θα πάνε καλά. Αυτοί που σε ενθαρρύνουν  όταν χάνεις την αισιοδοξία σου και σου παρέχουν όλη την θετικότητα που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλά.

Αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να μην σβήνει το χαμόγελο σου και σου αποδεικνύουν με πράξεις πως δεν μπήκαν στην ζωή σου έτσι απλά, αλλά για να μείνουν και να είναι μαζί σου παρόντες σε ΟΛΑ.

Εάν η ζωή σου περιλαμβάνεται από τέτοιους μοναδικούς ανθρώπους να ξέρεις πως είσαι πολύ τυχερός/η.

«Ευτυχώς που υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές και διαπιστώνουμε τι ανθρώπους έχουμε δίπλα μας ».

Διαβάστε επίσης


To Top