Αύρα - Ενέργειες

Ο Ταντρικός ενεργειακός οργασμός

Χτες το βράδυ βίωσα μία απίθανη οργασμική εμπειρία σε όλο μου το κορμί που με πήγε με τα μπούνια σε υψηλότερες σφαίρες, γνωστή και ως «χορός στον ουρανό» στο Τάντρα. Και αυτό έγινε χωρίς να βγάλω καν τα ρούχα μου! Με χάιδευαν και με κρατούσαν αρκετοί άνθρωποι σε μια εκδήλωση τάντρα και με τάιζαν με φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα. Καθώς το σώμα μου άρχισε να παραδίδεται στην ευχαρίστηση, η ενέργεια ξεκίνησε να κινείται και να χορεύει με την μορφή γαλήνιων ρευμάτων που περνούσαν μέσα από μένα.

Σε κάποιο σημείο παραδόθηκα σε τόσο μεγάλα κύματα ενέργειας, όπου έφτασα σε εκείνο το σημείο της περισσότερης απόλαυσης από αυτή που μπορεί να αντέξει κάποιος. Χάρη σε πολλές ασκήσεις Τάο και Τάντρα, τα ενεργειακά μου κανάλια μπορούν να δουλέψουν με αυτή την ενέργεια και η αίσθηση είναι σαν να έχει γίνει μια έκρηξη στην κορυφή του κεφαλιού μου και να πήγε ολόκληρο το τρεμάμενο σώμα μου σε μια υψηλότερη σφαίρα ύπαρξης.

Βρισκόμουν σε μια κατάσταση μεταξύ κλάματος και γέλιου. Ολόκληρο το σώμα μου ακτινοβολούσε από ενέργεια. Μπορούσα να δω ροές χρυσού φωτός να ξεχύνονται από το σώμα μου και να βγαίνουν  σε ακτίνες από τις παλάμες μου. Ήθελα απλά να αγγίξω τους ανθρώπους γύρω μου και να τους ευλογήσω με αυτή την ενέργεια. Καθώς κοίταζα τους ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση που ήμουν, το μόνο που έβλεπα ήταν το Θεό να κοιτάζει εμένα και έκλαψα εκστατικά για αυτό που είδα.

Αυτό είναι το φαινόμενο του «οργασμού ενέργειας» του Τάντρα, το κομμάτι εκείνο που φρικάρει τους περισσότερους ανθρώπους, μιας και είναι δύσκολο να το κατανοήσουν. Είναι μια οργασμική εμπειρία που δεν αφορά γεννητικές περιοχές (non-genital). Μπορεί να υπάρξει απόλυτη διέγερση χωρίς να αγγιχτούν γεννητικές περιοχές του σώματος και να αναλάβουν τον έλεγχο του σώματος τεράστιες μεταφορές ενέργειας που περνάνε μέσα από όλο το σώμα και οδηγούν το άτομο σε απόλυτη ευτυχία.

Στη συμβατική κοινωνία, βιαζόμαστε τόσο πολύ να κρίνουμε τον οργασμό ως κάτι βρωμερό, ντροπιαστικό, που πρέπει να κρύβουμε. Έτσι, το να δουν οι άνθρωποι σε πλήρη θέα άλλους ανθρώπους να βιώνουν πλήρεις σωματικούς οργασμούς, θεωρείται κάτι εξαιρετικά αντίθετο με το συμβατικό μυαλό. Και όμως την ίδια στιγμή βλέπουμε ένα άτομο που είναι σε οργασμό, αλλά πλήρως ντυμένο και χωρίς να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, επομένως δεν μπορούμε να «καταδικάσουμε» αυτή τη συμπεριφορά σαν να επρόκειτο για σεξουαλική πράξη.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν παρακολουθούσα ένα σεμινάριο σε ένα φεστιβάλ στο Μπαλί. Ο επικεφαλής του σεμιναρίου μιλούσε για τις συνθήκες που απαιτούνται για αυτού του είδους τον ενεργητικό οργασμό. Άρχισε να κάνει επίδειξη σε μια γυναίκα, αλλά αυτή αποφάσισε ότι δεν ήθελε να το κάνει. Έτσι, το επόμενο πράγμα που ξέρω, είναι ότι σήκωσα το χέρι μου για να προσφερθώ. Και να’ μαι, μπροστά σε ολόκληρο κοινό από θεατές, να παραδίδομαι σε τεράστια κύματα ευτυχίας και εκστατικοί ήχοι έβγαιναν από τα χείλη μου και ακόμα και ο φωτογράφος του φεστιβάλ με απαθανάτισε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Υπήρξε πολλή ανάδραση με τους άλλους ανθρώπους αφού τελείωσε η επίδειξη. Μερικούς ανθρώπους τους άγγιξε η ευαλωτότητα της δεκτικότητάς μου και με ευχαρίστησαν για την προθυμία μου να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν από τη μη σεξουαλική φύση της εμπειρίας, η οποία την ίδια στιγμή ήταν αναμφισβήτητα σεξουαλικά ενεργητική. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ή να κατηγοριοποιήσουν αυτό που είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια.

Βασικά, οι άνθρωποι δεν έχουν κάποιο πλαίσιο αναφοράς για την κατανόηση αυτού του φαινομένου. Μερικές φορές οι άνθρωποι αποκρίνονται με φόβο. Αυτός μπορεί να είναι απλά ο φόβος του αγνώστου. Αλλά οι άνθρωποι φοβούνται επίσης την ίδια την ενέργεια, και επομένως νιώθουν αμήχανα όταν την βλέπουν να φαίνεται τόσο δυνατά στο σώμα κάποιου άλλου.

Όποιος έχει στην πραγματικότητα βιώσει κάτι τέτοιο, (μπορεί να συμβεί αυθόρμητα στο ταντρικό πεδίο ή μπορεί να προκληθεί σε μια θεραπευτική συνεδρία) αναφέρει ότι νιώθει απελευθερωμένος, ζωντανός, ανοιχτός, νιώθει θεραπευμένος και συχνά συνδεδεμένος με το Θείο. Μια τέτοια κινητικότητα ενέργειας μπορεί να απομακρύνει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα (μέρη που νιώθετε φρακαρισμένα στο σώμα σας ή στη ζωή σας). Αυτή η εμπειρία ανοίγει ενεργειακά κανάλια. Σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Σας δείχνει το δρόμο για να φτάσετε στον ολοκληρωτικό οργασμό.

Μη χάσετε: Σεξ και αυρική ενέργεια: Πώς η σεξουαλική σας ενέργεια αλληλεπιδρά με τους άλλους

Στην κλασική Τάντρα, αυτό το φαινόμενο εξηγείται ως ενεργοποίηση του «Σάκτι» ή της ενέργειας της δύναμης της ζωής. Πιθανώς παραλληλίζεται με την ιδέα ή έννοια του «αγίου πνεύματος». Φαίνεται σαν να είναι η καθαρή εκδήλωση του Θεϊκού. Είναι αυτό που μας δίνει ζωντάνια και ακτινοβολία. Συχνά λέμε ότι κάποιο άτομο έχει «φωτεινό πνεύμα». Με όρους Τάντρα θα λέγαμε ότι το άτομο αυτό έχει «πολύ Σάκτι». Αυτή η ενέργεια δίνει ακτινοβολία, ζωτικότητα, δημιουργικότητα και εξαιρετική ζωντάνια.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με τον ενεργειακό οργασμό στον κόσμο του τάντρα, είναι ότι μόλις ενεργοποιηθεί, θα αρχίσετε να συσπειρώνεστε και να συγκεντρώνεστε με πολλούς ζωντανούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Τα φεστιβάλ Τάντρα, έχουν τις καλύτερες πίστες χορού που έχω ποτέ συναντήσει και καθόλου αλκοόλ και ναρκωτικά. Και αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί την ενέργεια στους άλλους που είναι δεκτικοί σε αυτήν. Επομένως, αυτό σημαίνει ότι οι ταντρικοί ( οι άνθρωποι που μαζεύονται σε φεστιβάλ τάντρα) μπορούν να αγκαλιάζονται ακόμα και να έρθουν και σε οργασμό μαζί πολλές φορές!

Μπορεί στην αρχή να νομίζετε ότι οι άνθρωποι προσποιούνται. Φαίνεται ψεύτικο την πρώτη φορά που το βλέπετε. Αλλά σας προσκαλώ να μείνετε ανοιχτόμυαλοι επειδή υπάρχουν πολλές θεραπευτικές δυνατότητες από αυτό και ίσως μπορείτε να πάρετε και μια γεύση Θεϊκότητας…

Διαβάστε επίσης: 5 διαφορές μεταξύ του πνευματικού και του κανονικού σεξ

Μετάφραση: awakengr.com via  the-open-mind.com  & shashisolluna.com
Featured Image [cropped]

Διαβάστε επίσης

To Top